• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt sähköautot korko 3,99 % + kulut. ⚡ Tutustu ja osta!

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Marko Pänkälä

Marko Pänkälä
Myyntipäällikkö - Matkailuajoneuvot FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;kal;pan;ko.;mar

040 486 3544

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Aleksi Mehtälä

Aleksi Mehtälä
Myyntipäällikkö FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;la/;hta;.me;ksi;ale

040 486 3539

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Elias Ruosteinen

Elias Ruosteinen
Automyyjä FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;n/r;ine;ste;ruo;as.;eli

040 773 6868

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Jussi Koskinen

Jussi Koskinen
Vastuumyyjä Matkailuajoneuvot FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;kin;kos;si.;jus

040 711 9878

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Tommi Kivioja

Tommi Kivioja
Automyyjä FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;ioj;kiv;mi.;tom

040 711 9863

Adria Kabe Bürstner Sun Living
Tomi Jakobsson

Tomi Jakobsson
Vastuumyyjä, Matkailuajoneuvot & Moottoripyörät FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;on/;bss;ako;i.j;tom

040 485 8461

Kabe Adria Bürstner Sun Living

Matkailuauton ostotoiminta ja vanhan asuntovaunun myynti J. Rinta-Joupille

 Käytetyn matkailuauton tai asuntovaunun myynti ilman stressiä?

Kun sinulla on halu tehdä karavaanikaupat ja muuttaa matkailuauto, tai asuntovaunu rahaksi mahdollisimman nopeasti - unohda karavaanin myynti netissä ja myy vanha karavaanisi J. Rinta-Joupille. Olemme yksi Suomen suurimmista karavaaneja ja matkailuajoneuvoja ostava autoliikeketju.

Ostamme matkailuautoja, retkeilyautoja, sekä asuntovaunuja päivittäin ympäri kotimaata. Itse myyntiprosessi tapahtuu aina tehokkaasti ja tarjouksen saat mahdollisimman nopeasti. Tarjous ei sido sinua mihinkään ja se onkin helppo tapa selvittää, mitä voisit myymällä ansaita. Älä haaskaa aikaasi netissä vastaan tuleviin epämääräisiin kyselyihin, vaan ota yhteyttä meihin ja tee kaupat välittömästi!


Millaisia matkailuajoneuvoja ja matkailuautoja J. Rinta-Jouppi ostaa?

Me J. Rinta-Jouppi sisäänostamme jatkuvasti uusia, sekä vähän ajettuja matkailuautoja, retkeilyautoja, sekä matkailuvaunuja. Meitä kiinnostaa etenkin, jos meille tarjotaan hyväkuntoista asuntoautoa tai matkailuautoa, joka on alle 180 tkm ajettu. 


Miksi valita karavaanin tai matkailuauton myynti autoliikkeelle?

Autoliikkeellä matkailuauton myyminen tapahtuu aina paljon vaivattomammin, kuin matkailuajoneuvon myyminen yksityiselle taholta. Vältät turhat tinkaamiset ja se mikä sovitaan, pitää. Sinulla on ehkä mielessäsi laittaa asuntoauto myyntiin nettiin, vaikka nettikaravaaniin - mutta harkitse sitä vielä hetki! Sillä oli sinulla halu päästä eroon minkälaisesta matkailuajoneuvosta tahansa, me olemme mahdollisesti halukkaita sen ostamaan. Asuntovaunu, asuntoauto,  retkeilyauto, matkailuauto – mikä tahansa ajoneuvo kiinnostaa, kunhan se on vain hyvin pidetty ja kilometrejä on kertynyt kohtuullisesti. Kokemuksia auton myynnistä autoliikkeeseen voit lukea täältä.

Ota meihin yhteyttä, anna omat yhteystietosi, matkailuajoneuvosi perustiedot, sekä ajoneuvon mittariukema -  annamme hinta-arvion mahdollisimman pian. Tarjouksen saatuasi mahdolliset kaupat suoritetaan loppuun sinua lähimpänä olevassa toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme vanhan karavaanisi loppuvelan rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi myös kaikki muutkin ostoon liittyvät paperityöt, niin vakuutusten katkaisun, kuin auton rekisteröinnin.

Meillä muuttaa vanhan caravan-autosi rahaksi ilman päänsärkyä. Maksun suoritamme heti ja saat sen tilillesi käteismaksuna, joskus jopa yhden vuorokauden sisällä.


Mitä kaikkea caravan-ostopalvelumme sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa matkailuauto tai asuntoauto rahaksi, me tarjoamme siihen useita eri vaihtoehtoja. Meillä pystyt vaihtamaan retkeily- tai matkailuauton rahaan - huolimatta siitä, että vanhaa rahoitusta on jäljellä maksettavana. Lisätienestiä voit ansaita myös vaihtamalla vanhan karavaanisi toiseen, edullisempaan ajoneuvoon, esimerkiksi tarjouksessa olevaan asuntovaunuun. Eli, vaikka olisit myymässä, mutta sinulla on edellen tarve jonkinlaiselle matkailuajoneuvolle, voit vaihtaa käytetyn matkailuautosi nykyistä edullisempaan matkailuajoneuvoon.

Mikäli et enää karavaanielämää suosi, olemme valmiita vaihtamaan matkailuautosi myös henkilöautoon, tai pakettiautoon. Molemmissa tapauksissa maksamme mahdollisen erotuksen tilillesi ja näin tienaat vaivattomasti ylimääräistä rahaa. Tarvittaessa vaihdamme myös kaksi vanhempaa matkailuajoneuvoa yhteen, arvokkaampaan matkailuautoon tai -vaunuun. 


Meillä ostetaan asuntoautoja ja asuntovaunuja kaikkialta Suomesta!

Lähetä matkailuajoneuvosi tiedot meille tällä sivulla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa ostajillmme, jotka palvelevat sinua puhelimitse arkisin, ma-pe, klo 10–18:00. Kaikki tarvittavat yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lähimmän toimipisteen ostajiin.

 

Ostamme matkailuautoja ja -vaunuja kaikkialta Suomesta!

Ostamme matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja ympäri kotimaata:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan matkailuajoneuvostasi. Tarjoa siis autoasi meille esimerkiksi näiltä paikkakunnilta: Espoo, HelsinkiHyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kajaani, Keminmaa, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Porvoo, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tervajoki, Turku, Vaasa tai Vantaa


Ostamme kaikenlaisia matkailuajoneuvoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti laadukkaita käytettyjä asuntoautoja, asuntovaunuja ja retkeilyautoja. Tarjoa rohkeasti!


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!