• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Ostetaan matkailuautoja | Myy matkailuajoneuvosi meille

Matkailuajoneuvon myynti J-Rinta-Joupille on vaivatonta. Meillä ostetaan matkailuauto, matkailuvaunu, asuntoauto, asuntovaunu, tai retkeilyauto mallista tai merkistä riippumatta! Kaupan teko on aina helppoa ja nopeaa. Muuta vanha matkailuajoneuvosi nopesti rahaksi, kun äkillinen rahantarve yllättää. J. Rinta-Jouppi on Suomen suurin karavaaneja ja matkailuajoneuvoja myyvä autoliikeketju. 

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Henry Juss

Henry Juss
Sisäänostaja FI | EN | EST
Vantaa Caravan
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;jus;ry.;hen

040 711 9889

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN (LOMALLA)
Espoo

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
Espoo
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
Helsinki Taka-Töölö, Autojen ostotoimisto
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
Lahti
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373

Matkailuauton ostotoiminta ja vanhan asuntovaunun myynti J. Rinta-Joupille

 Käytetyn matkailuauton tai asuntovaunun myynti ilman vaivaa?

Kun sinulla on halu tehdä nopeat ja suorat karavaanikaupat ja muuttaa matkailuauto, tai vaunu rahaksi - unohda karavaanin myynti netissä ja myy vanha caravan-ajoneuvosi huolettomasti meille, J. Rinta-Joupille. Me ostamme matkailuautosi, retkeilyautosi, sekä asuntovaunusi! Meillä asuntoauton tai matkailuauton myynti tapahtuu aina nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Meillä aikaasi asiakkaidt haaskaa aikaa perättömiin kyselyihin, vaan kaupat tehdään välittömästi.


Millaisia matkailuajoneuvoja ja matkailuautoja J. Rinta-Jouppi ostaa?

Me J. Rinta-Jouppi ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia uusia, sekä vähän ajettuja matkailuautoja, retkeilyautoja, sekä matkailuvaunuja käteisellä. Meitä kiinnostaa etenkin, jos meille lähetetyssä asiakkaan tarjouksessa myydään asuntoauto tai matkailuauto, joka on alle 180 tkm ajettu. 


Miksi valita karavaanin tai matkailuauton myynti autoliikkeelle?

Autoliikkellä matkailuauton ostaminen tapahtuu aina paljon vaivattomammin, kuin matkailuajoneuvon ostaminen yksityiseltä taholta. Tahtotilasi on ehkä laittaa asuntoauto myyntiin nettiin, mutta mieti vielä kahdesti! Sillä oli sinulla halu päästä eroon minkälaisesta tahansa matkailuajoneuvosta, meillä J. Rinta-Joupilla ostetaan asuntovaunu, asuntoauto,  retkeilyauto, matkailuauto – mikäli ajoneuvosi on vain kelpuutettavassa kunnossa. 

Ota meihin yhteyttä, anna omat yhteystietosi, matkailuajoneuvosi perustiedot, sekä mahdollinen mittarilukema -  niin saat hinta-arvion nopeasti. Tämän jälkeen kaupat suoritetaan loppuun sinua lähellä olevassa autoliikkeemme toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme vanhan karavanisi loppuvelan rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi samalla kaikki muutkin ostoon liittyvät paperityöt, niin vakuutusten katkaisun, kuin tai auton rekisteröinnin. Voit muuttaa vanhan caravan-autosi rahaksi ja saat rahat tilillesi nopeasti. Maksun suoritamme heti. Rahat saat tilillesi käteismaksuna, joskus saman vuorokauden aikana.


Mitä kaikkea caravan-ostopalvelumme sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa matkailuauto tai asuntoauto rahaksi, tapahtuu se J. Rinta-Joupilla monella eri tapaa. Meillä onnistuu esimerkiksi retkeily- tai matkailuauton myynti, tai asuntovaunun vaihto rahaan - vaikka vanhaa rahoitusta olisi vielä jäljellä maksettavana. Rahaa nykyisestä asuntoautosta voit ansaita myös vaihtamalla toiseen ajoneuvoon, esimerkiksi asuntovaunuun. Eli, jos sinulla on vielä tarve jonkinlaiselle matkailuajoneuvolle, voit vaihtaa nykyisen, käytetyn matkailuautosi varastossamme olevaan, mieluiseen ja nykyistä edullisempaan karavaaniin, kuten pieneen retkeilyautoon. Toisaalta, mikäli karavaanin käyttötarpeesi on muuttunut, vaihdamme myös matkailuauton henkilöautoon tai pakettiautoon. Molemmissa tapauksissa maksamme mahdollisen erotuksen tilillesi ja näin tienaat selvää rahaa. Tarvittaessa vaihdamme myös kaksi vanhempaa matkailuajoneuvoa yhteen, arvokkaampaan matkailuautoon tai -vaunuun.


Meillä ostetaan asuntoautoja ja asuntovaunuja kaikkialta Suomesta!

Lähetä matkailuajoneuvosi tiedot meille tällä sivulla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa ostotiimille, joka palvelee sinua puhelimitse arkisin, ma-pe, klo 10–18:00. Yhteystiedot löydät tämän osion alta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

 

Ostamme autoja Kaikkialta Suomesta!

Ostamme ympäri kotimaata:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. Tarjoa siis autoasi meille, vaikka asuinpaikkasi olisi: Alavus, Espoo, Eura, Hanko, Hamina, Helsinki, Helsingin keskusta, Hyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kannus, Kajaani, Kalajoki, Kemi, Keminmaa, Kemijärvi, Kempele, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuhmo, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lieksa, Liminka, Loimaa, Mikkeli, Nurmes, Oulu, Oulunsalo, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Ranua, Rauma, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Tervajoki, Tornio, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Ylivieska, tai vaikka Ähtäri.


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki sitten: Adria, Alfa Romeo, Audi, BMW, Bravia, Bürstner, Cabby, Carado, Carthago, Chevrolet, Citroen, Cristall, Dacia, Dethleffs, Dodge, Ducati, Einagh, Fiat, Flair, Ford, Giottiline, Harley-Davidson, Hobby, Honda, Husqvarna, Hymer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Joint, Kabe, Karmann, Kawasaki, Kia, Knaus, Ktm, Land Rover, Lexus, LMC, Mazda, McLouis, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Mobilvetta, Nissan, Opel, Peugeot, Poessl, Polar, Porsche, PössL, Rapido, Renault, Roadcar, Rotec, Saab, Seat, Sharky, Skoda, Solifer, Ssangyong, Subaru, Sun Living, Sunlight, Suzuki, Tesla, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo, tai vaikkapa Weinsberg.


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!