• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Järjetön TALVIALE! Kiiruhda ostoksille!
Huima rahoitustarjous: erään Kia-malleja – kiinteä 1 % + kulut! Osta nyt >>
ARVONTA – VOITA HONDA MONKEY! Osallistu nyt!

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Henry Juss

Henry Juss
Sisäänostaja FI | EN | EST
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;jus;ry.;hen

040 711 9889

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Markus Dirksen

Markus Dirksen
Sisäänostaja FI | DE | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;rks;.di;kus;mar

040 711 3997

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ija;ri.;har

040 711 9866

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Dennis Arnold

Dennis Arnold
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;d/r;nol;.ar;nis;den

040 711 9870

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373

Matkailuauton ostotoiminta ja vanhan asuntovaunun myynti J. Rinta-Joupille

 Käytetyn matkailuauton tai asuntovaunun myynti ilman stressiä?

Kun sinulla on halu tehdä karavaanikaupat ja muuttaa matkailuauto, tai asuntovaunu rahaksi mahdollisimman nopeasti - unohda karavaanin myynti netissä ja myy vanha karavaanisi J. Rinta-Joupille. Olemme yksi Suomen suurimmista karavaaneja ja matkailuajoneuvoja ostava autoliikeketju.

Ostamme matkailuautoja, retkeilyautoja, sekä asuntovaunuja päivittäin ympäri kotimaata. Itse myyntiprosessi tapahtuu aina tehokkaasti ja tarjouksen saat mahdollisimman nopeasti. Tarjous ei sido sinua mihinkään ja se onkin helppo tapa selvittää, mitä voisit myymällä ansaita. Älä haaskaa aikaasi netissä vastaan tuleviin epämääräisiin kyselyihin, vaan ota yhteyttä meihin ja tee kaupat välittömästi!


Millaisia matkailuajoneuvoja ja matkailuautoja J. Rinta-Jouppi ostaa?

Me J. Rinta-Jouppi sisäänostamme jatkuvasti uusia, sekä vähän ajettuja matkailuautoja, retkeilyautoja, sekä matkailuvaunuja. Meitä kiinnostaa etenkin, jos meille tarjotaan hyväkuntoista asuntoautoa tai matkailuautoa, joka on alle 180 tkm ajettu. 


Miksi valita karavaanin tai matkailuauton myynti autoliikkeelle?

Autoliikkeellä matkailuauton myyminen tapahtuu aina paljon vaivattomammin, kuin matkailuajoneuvon myyminen yksityiselle taholta. Vältät turhat tinkaamiset ja se mikä sovitaan, pitää. Sinulla on ehkä mielessäsi laittaa asuntoauto myyntiin nettiin, vaikka nettikaravaaniin - mutta harkitse sitä vielä hetki! Sillä oli sinulla halu päästä eroon minkälaisesta matkailuajoneuvosta tahansa, me olemme mahdollisesti halukkaita sen ostamaan. Asuntovaunu, asuntoauto,  retkeilyauto, matkailuauto – mikä tahansa ajoneuvo kiinnostaa, kunhan se on vain hyvin pidetty ja kilometrejä on kertynyt kohtuullisesti. Kokemuksia auton myynnistä autoliikkeeseen voit lukea täältä.

Ota meihin yhteyttä, anna omat yhteystietosi, matkailuajoneuvosi perustiedot, sekä ajoneuvon mittariukema -  annamme hinta-arvion mahdollisimman pian. Tarjouksen saatuasi mahdolliset kaupat suoritetaan loppuun sinua lähimpänä olevassa toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme vanhan karavaanisi loppuvelan rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi myös kaikki muutkin ostoon liittyvät paperityöt, niin vakuutusten katkaisun, kuin auton rekisteröinnin.

Meillä muuttaa vanhan caravan-autosi rahaksi ilman päänsärkyä. Maksun suoritamme heti ja saat sen tilillesi käteismaksuna, joskus jopa yhden vuorokauden sisällä.


Mitä kaikkea caravan-ostopalvelumme sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa matkailuauto tai asuntoauto rahaksi, me tarjoamme siihen useita eri vaihtoehtoja. Meillä pystyt vaihtamaan retkeily- tai matkailuauton rahaan - huolimatta siitä, että vanhaa rahoitusta on jäljellä maksettavana. Lisätienestiä voit ansaita myös vaihtamalla vanhan karavaanisi toiseen, edullisempaan ajoneuvoon, esimerkiksi tarjouksessa olevaan asuntovaunuun. Eli, vaikka olisit myymässä, mutta sinulla on edellen tarve jonkinlaiselle matkailuajoneuvolle, voit vaihtaa käytetyn matkailuautosi nykyistä edullisempaan matkailuajoneuvoon.

Mikäli et enää karavaanielämää suosi, olemme valmiita vaihtamaan matkailuautosi myös henkilöautoon, tai pakettiautoon. Molemmissa tapauksissa maksamme mahdollisen erotuksen tilillesi ja näin tienaat vaivattomasti ylimääräistä rahaa. Tarvittaessa vaihdamme myös kaksi vanhempaa matkailuajoneuvoa yhteen, arvokkaampaan matkailuautoon tai -vaunuun. 


Meillä ostetaan asuntoautoja ja asuntovaunuja kaikkialta Suomesta!

Lähetä matkailuajoneuvosi tiedot meille tällä sivulla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa ostajillmme, jotka palvelevat sinua puhelimitse arkisin, ma-pe, klo 10–18:00. Kaikki tarvittavat yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lähimmän toimipisteen ostajiin.

 

Ostamme matkailuautoja ja -vaunuja kaikkialta Suomesta!

Ostamme matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja ympäri kotimaata:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan matkailuajoneuvostasi. Tarjoa siis autoasi meille esimerkiksi näiltä paikkakunnilta: Espoo, HelsinkiHyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kajaani, Keminmaa, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Porvoo, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tervajoki, Turku, Vaasa tai Vantaa


Ostamme kaikenlaisia matkailuajoneuvoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti laadukkaita käytettyjä asuntoautoja, asuntovaunuja ja retkeilyautoja. Tarjoa rohkeasti!


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!