• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Helsinki, Kuopio ja Seinäjoki | Autohuolto ja -korjaamopalvelut sekä auto varaosat

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, matkailuautot, automerkit ja mallit. Varaa aika huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! 

Helsinki

020 7881 281

Kuopio

020 7881 320

Seinäjoki

06 223 7420

Autohuolto Helsinki, Kuopio ja Seinäjoki

Suomen laadukkain autohuolto löytyy J. Rinta-Joupilta. Säännöllinen huolto ja ylläpito pidentää autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä. J. Rinta-Joupin Helsingin, Kuopion ja Seinäjoen -autohuolto ovat täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto -autollesi. Kotimainen ja osaava huoltomme takaa, että autosi tulee kuntoon.

Merkkihuolloissa edustamme Kia, Ford, Mitsubishi, Adria, KABE, Bürtsner ja Sun Living -merkkejä. Näiden merkkihuoltojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

Audi -huoltoBMW -huoltoCitroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huoltoHonda -huoltoHyundai -huoltoJeep -huoltoMazda -huoltoMercedes-Benz -huoltoNissan -huolto, Opel Huolto Peugeot -huoltoRenault -huolto, Saab -huoltoSeat -huoltoSkoda -huoltoToyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin, tuulilasin korjauksesta vaihtoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin ja kolarikorjauksiin.

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä