• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Autohuolto Helsinki, Kuopio ja Seinäjoki

Suomen laadukkain autohuolto löytyy J. Rinta-Joupilta. Säännöllinen huolto ja ylläpito pidentää autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä. J. Rinta-Joupin Helsingin, Kuopion ja Seinäjoen -autohuolto ovat täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto -autollesi. Kotimainen ja osaava huoltomme takaa, että autosi tulee kuntoon.

Merkkihuolloissa edustamme Kia, Ford,  Adria, KABE, Bürtsner ja Sun Living -merkkejä. Näiden merkkihuoltojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huolto, Honda -huolto, Hyundai -huolto, Jeep -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huolto, Nissan -huolto, Opel Huolto Peugeot -huolto, Renault -huolto, Saab -huolto, Seat -huolto, Skoda -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin, tuulilasin korjauksesta vaihtoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin ja kolarikorjauksiin.

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä