• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Saimme rajoitetun lisäerän Bürstner J.Edition-matkailuautoja - Varaa esittelyaika!

Autohuolto, Helsinki, Kuopio ja Seinäjoki

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, matkailuautot, automerkit ja mallit. Varaa aika huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Helsingin 

Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Kuopio
020 7881 320
Seinäjoki
06 223 7420

Autohuolto Helsinki, Kuopio ja Seinäjoki

Suomen laadukkain autohuolto löytyy J. Rinta-Joupilta. Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä. J. Rinta-Joupin Helsingin, Kuopion ja Seinäjoen -autohuolto ovat täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto -autollesi. Kotimainen ja osaava huoltomme takaa, että autosi tulee kuntoon.

Merkkihuolloissa edustamme Kia, Ford, Mitsubishi, Adria, KABE, Bürtsner ja Sun Living -merkkejä. Näiden merkkihuoltojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille, kuten:

Alfa Romeo -huolto, Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huoltoFiat -huolto, Chevrolet -huolto, Chrysler -huolto, Dacia -huoltoHonda -huolto, Hyundai -huolto, Isuzu -huoltoJaguar -huolto, Jeep -huoltoLexus -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huoltoMINI -huoltoNissan -huolto, Peugeot -huolto, Porsche -huoltoRenault -huolto,  Saab -huolto, Seat -huoltoSkoda -huolto, Smart -huolto, Subaru -huoltoSuzuki -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, Opel Huoltotai Volvo -huolto.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin.

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä