• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Uudet ja käytetyt Caravan-ajoneuvot
Uudet ja käytetyt Caravan-ajoneuvot J. Rinta-Joupilta

Uudet ja käytetyt Caravan-ajoneuvot J. Rinta-Joupilta

Caravan-ajoneuvon valinnassa painaa moni tekijä: ajomukavuus, viihtyisyys, varustelu ja luotettavuus tai jopa pienen asuntovaunun katsastusvapaus. Karavaanit, matkailuauto tai -vaunu, voi parhaimmillaan olla kuin toinen koti, johon koko perhe mahtuu viihtyisästi. Sen avulla voi saavuttaa matkakohteita ja kokemuksia, joihin mikään muu matkustustapa ei yllä karavaanarikulttuurista puhumattakaan.

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista uusien ja käytettyjen Caravan-tuotteiden eli asuntoautojen ja -vaunujen sekä retkeilyautojen kauppiaista. Me tiedämme, mitä matkailuajoneuvolta vaaditaan Suomen vaihtelevissa keliolosuhteissa. Anna siis caravan -asiantuntijoidemme auttaa sinua juuri oikean ajoneuvon valinnassa! Varaa itsellesi koeajo tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella ja tilaa auto kotipihaan tai vaikka suoraan karavaanileirintäalueelle!

Olemme uusien Kabe-, Adria-, Bürstner- ja Sun Living-matkailuajoneuvojen jälleenmyyjä sekä caravanmerkkihuolto. Uusien caravan-ajoneuvojen lisäksi löydät meiltä laajan käytettyjen matkailuautojen, retkeilyautojen ja asuntovaunujen valikoiman.

Meiltä saatavilla uusiin ja käytettyihin matkailuajoneuvoihin lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina.

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä. Eli mikäli karavaanin päivittäminen on mielessä, ole yhteydessä meihin!

OSTETAAN hyväkuntoisia matkailuautoja ja -vaunuja. Myy matkailuajoneuvosi meille!

 414 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 414 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Mitä ovat Caravan-ajoneuvot

Caravan ajoneuvoiksi lukeutuvat matkailuautot ja asuntovaunut ovat suosittuja liikkuvaan lomailuun ja retkeilyyn suunniteltuja ajoneuvoja. Ne tarjoavat mukavuutta ja itsenäisyyttä, jolloin matkustajat voivat nauttia luonnosta ja matkailukohteista omassa tahdissaan. Tässä on yleiskatsaus matkailuautojen ja asuntovaunujen eri tyypeistä ja niiden ominaisuuksista:

Matkailuautot ovat ajoneuvoja, joissa yhdistyvät ajoneuvon ja asuintilan ominaisuudet. Ne tarjoavat liikkumisen vapauden ilman tarvetta erilliselle vetoautolle.

Alkovimalliset matkailuautot
Alkovimallisissa matkailuautoissa on lisävuode tila ohjaamon yläpuolella. Tämä rakenne tarjoaa lisää nukkumatilaa ja on suosittu perheiden keskuudessa.

 • Nukkumatilat: Yleensä tilaa jopa kuudelle henkilölle.
 • Tilankäyttö: Hyvä ratkaisu suuremmille perheille tai ryhmille, sillä se maksimoi asuintilan.

Puoli-integroidut matkailuautot
Puoli-integroiduissa matkailuautoissa on ohjaamo, joka on osittain integroitu asuintilaan. Ne ovat aerodynaamisempia ja taloudellisempia ajaa kuin alkovimallit.

 • Mukavuus: Tarjoaa yleensä tilaa kahdesta neljään henkilöä varten.
 • Polttoainetehokkuus: Parempi aerodynamiikka vähentää polttoaineen kulutusta.

Integroidut matkailuautot
Integroiduissa matkailuautoissa ohjaamo on täysin integroitu asuintilaan, mikä tarjoaa yhtenäisen ja avaran sisätilan. Ne ovat usein luksusmalleja, joissa on paljon mukavuuksia.

 • Avarat tilat: Korkea varustelutaso ja tilavat oleskelu- ja nukkumatilat.
 • Varustelu: Usein varustettu edistyksellisillä mukavuuksilla, kuten keittiöllä, kylpyhuoneella ja viihdejärjestelmillä.

Retkeilyautot
Retkeilyautot, eli campervanit, ovat pienempiä ja ketterämpiä kuin perinteiset matkailuautot. Ne perustuvat yleensä pakettiautojen alustoille ja ovat helpompia ajaa kaupunkiympäristössä.

 • Kompaktius: Helppo ajaa ja pysäköidä, erityisen sopiva kaupunkimatkailuun.
 • Monikäyttöisyys: Voidaan käyttää myös arkiajossa, ei pelkästään lomailuun.

Asuntovaunut
Asuntovaunut, eli caravanit, ovat vedettäviä asuinyksiköitä, joita kuljetetaan vetoautolla. Ne tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja budjetteihin. Perinteiset asuntovaunut ovat suuria ja tilavia, tarjoavat monipuolisia tilaratkaisuja ja mukavuuksia.

 • Tilavat sisätilat: Mahdollisuus useisiin huoneisiin, kuten makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.
 • Varustelu: Voidaan varustaa täydellisellä keittiöllä, kylpyhuoneella ja viihtyisillä nukkumatiloilla.

. Kevyet katsastusvapaat asuntovaunut
Kevyet asuntovaunut ovat suunniteltu pienemmiksi ja kevyemmiksi, jolloin niitä voi vetää pienemmillä ajoneuvoilla.

 • Helppokäyttöisyys: Kevyt rakenne mahdollistaa vetämisen myös pienemmillä autoilla.
 • Käytännöllisyys: Sopii erinomaisesti pariskunnille tai pienille perheille, jotka etsivät yksinkertaista ja vaivatonta matkailua.

Yhteenveto

Matkailuautot ja asuntovaunut tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja matkailuun ja retkeilyyn, mahdollistaen mukavan ja joustavan tavan nauttia lomasta. Valinta matkailuauton ja asuntovaunun välillä riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä, matkustustarpeista ja budjetista. Olipa kyseessä lyhyt viikonloppureissu tai pitkä lomamatka, molemmat tarjoavat ainutlaatuisen ja itsenäisen tavan tutustua uusiin paikkoihin ja nauttia vapaudesta.