• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Uudet ja käytetyt matkailuautot ja -vaunut
Uudet ja käytetyt matkailuautot ja -vaunut J. Rinta-Joupilta!

Uudet ja käytetyt matkailuautot ja -vaunut J. Rinta-Joupilta!

Matkailuajoneuvon valinnassa painaa moni tekijä: ajomukavuus, viihtyisyys, varustelu ja luotettavuus tai jopa pienen asuntovaunun katsastusvapaus. Matkailuauto tai -vaunu voi parhaimmillaan olla kuin toinen koti, johon koko perhe mahtuu viihtyisästi. Sen avulla voi saavuttaa matkakohteita ja kokemuksia, joihin mikään muu matkustustapa ei yllä.

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista uusien ja käytettyjen asuntoautojen ja -vaunujen kauppiaista. Me tiedämme, mitä matkailuajoneuvolta vaaditaan Suomen vaihtelevissa keliolosuhteissa. Anna siis matkailuautoilun asiantuntijoidemme auttaa sinua juuri oikean ajoneuvon valinnassa! Varaa itsellesi koeajo tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella ja tilaa auto kotipihaan tai vaikka suoraan karavaanileirintäalueelle!

Olemme uusien Kabe-, Adria-, Bürstner- ja Sun Living-matkailuajoneuvojen jälleenmyyjä sekä caravanmerkkihuolto. Uusien caravan-ajoneuvojen lisäksi löydät laajan käytettyjen asuntoautojen, retkeilyautojen ja matkailuvaunujen valikoiman.

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä.

OSTETAAN hyväkuntoisia matkailuautoja ja -vaunuja. Myy matkailuajoneuvosi meille!

Ajoneuvotyyppi

Näytä

Korimalli

Käyttövoima

Vaihteisto

Energialuokka

Vetotapa

ALV-vähennyskelpoinen

Väri

Hakutuloksia 471 kpl

Suosikit0