• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Uudet ja käytetyt Caravan-ajoneuvot
Uudet ja käytetyt Caravan-ajoneuvot J. Rinta-Joupilta

Uudet ja käytetyt Caravan-ajoneuvot J. Rinta-Joupilta

Caravan-ajoneuvon valinnassa painaa moni tekijä: ajomukavuus, viihtyisyys, varustelu ja luotettavuus tai jopa pienen asuntovaunun katsastusvapaus. Karavaanit, matkailuauto tai -vaunu, voi parhaimmillaan olla kuin toinen koti, johon koko perhe mahtuu viihtyisästi. Sen avulla voi saavuttaa matkakohteita ja kokemuksia, joihin mikään muu matkustustapa ei yllä karavaanarikulttuurista puhumattakaan.

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista uusien ja käytettyjen Caravan-tuotteiden eli asuntoautojen ja -vaunujen sekä retkeilyautojen kauppiaista. Me tiedämme, mitä matkailuajoneuvolta vaaditaan Suomen vaihtelevissa keliolosuhteissa. Anna siis caravan -asiantuntijoidemme auttaa sinua juuri oikean ajoneuvon valinnassa! Varaa itsellesi koeajo tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella ja tilaa auto kotipihaan tai vaikka suoraan karavaanileirintäalueelle!

Olemme uusien Kabe-, Adria-, Bürstner- ja Sun Living-matkailuajoneuvojen jälleenmyyjä sekä caravanmerkkihuolto. Uusien caravan-ajoneuvojen lisäksi löydät meiltä laajan käytettyjen matkailuautojen, retkeilyautojen ja asuntovaunujen valikoiman.

Meiltä saatavilla uusiin ja käytettyihin matkailuajoneuvoihin lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina.

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä. Eli mikäli karavaanin päivittäminen on mielessä, ole yhteydessä meihin!

OSTETAAN hyväkuntoisia matkailuautoja ja -vaunuja. Myy matkailuajoneuvosi meille!

 409 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 409 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä