• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Korikorjaamo ja tuulilasin vaihto sekä korjaus Seinäjoella, Helsingissä ja Kuopiossa

Kolarin ja muiden kolhujen sattuessa saat apua korikorjaamoltamme, joka palvelee sinua toimipisteissämme Helsingin Ala-Tikkurilassa, Kuopiossa ja Seinäjoen Herralankadulla. Oli autossasi sitten pieni naarmu tai suurempaakin rakenteellista korjattavaa, korikorjaamoillemme ovat tervetulleita niin henkilöautot, pakettiautot kuin matkailuajoneuvotkin.

Korikorjaamoissamme onnistuvat kaikki korinkorjauksiin liittyvät korjaus- ja maalaustyöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua pienten ja suurten kolhujen kanssa ja käyttää työhönsä aina merkkikohtaisia varaosia. Korjaamomme on varusteltu parhaan korjaamoluokituksen mukaan. Opastamme myös tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Tuulilasin vaihto ja tuulilasin korjaus

Auton ikkunalasit ovat tärkeä osa korirakennetta ja turvallisuutta. Lisäksi huonokuntoinen lasi päästää läpi melua ja vaikuttaa näin heikentävästi matkustusmukavuuteen. Tuulilasipalvelumme hoitaa kaikenlaiset tuulilasihuollot kiveniskemien korjauksista aina tuulilasien vaihtoihin Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Vaihdamme myös taka- ja sivulasit.