• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Erikoiserä uutta vastaavia Volkswagen e-Golf -täyssähköautoja nyt huippuedullisesti alk. 26 780 €! - Osta nyt!

Korikorjaamo ja tuulilasipalvelu

J. Rinta-Joupin korikorjaamo hoitaa kolarikorjaukset, tuulilasityöt ja lommojen oikaisut. Voit varata ajan huoltoon soittamalla suoraan liikkeeseemme tai käyttämällä alla olevaa lomaketta:

Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281

Kuopio
020 7881 320

J. Rinta-Jouppi on täyden palvelun autotalo

Kolarin ja muiden kolhujen sattuessa saat apua korikorjaamoltamme, joka palvelee sinua Helsingin Ala-Tikkurilassa ja Kuopion toimipisteissä. Oli autossasi sitten pieni naarmu tai suurempaakin rakenteellista korjattavaa, korikorjaamoillemme ovat tervetulleita niin henkilöautot, pakettiautot kuin matkailuajoneuvotkin.

Korikorjaamoissamme onnistuvat kaikki korinkorjauksiin liittyvät korjaus- ja maalaustyöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua pienten ja suurten kolhujen kanssa ja käyttää työhönsä aina merkkikohtaisia varaosia. Korjaamomme on varusteltu parhaan korjaamoluokituksen mukaan. Opastamme myös tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Tuulilasipalvelu

Auton ikkunalasit ovat tärkeä osa korirakennetta ja turvallisuutta. Lisäksi huonokuntoinen lasi päästää läpi melua ja vaikuttaa näin heikentävästi matkustusmukavuuteen.
Tuulilasipalvelumme hoitaa kaikenlaiset tuulilasihuollot kiveniskemien korjauksista aina tuulilasien vaihtoihin. Vaihdamme myös taka- ja sivulasit.