• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Varaa laadukas Audi -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Audi -autot Seinäjoella, Helsingissä ja Kuopiossa. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Audin virallinen merkkihuolto. 

Audi -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Audi -huolto Kuopio
020 7881 320
Audi -huolto Seinäjoki
06 223 7420

 Varaa aika Audi -huoltoon

Laadukasta Audi-huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Audin virallinen merkkihuolto

Audi tarjoaa hyvää suorituskykyä ja laadukkaita teknisiäratkaisuja, joten sen huoltaminen säännöllisesti on erittäin tärkeää suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Audi on jo pitkään ollut suosittu automerkki Suomessa, joten kokemusta Audien huoltamisesta löytyy jo pidemmältä ajalta. Audi valmistaa nykyaikaisia ajoneuvoja ja onkin monien, myös meidän huoltohenkilökunnan, yksi suosikki automerkeistä. 

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Audi -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Audi -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7, Audi A8, Audi Q2, Audi, Q3, Audi Q5, Audi Q7, Audi S3, Audi S4, Audi S8 tai Audi SQ5  -mallinen Audi -automalli. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Audi-merkkihuolto.

Audi huolto J.RInta-Jouppi