• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Varaa laadukas Chevrolet -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Chevroletit Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan Chevrolet-huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Chevrolet-merkkihuolto.

Chevrolet -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Chevrolet -huolto Kuopio
020 7881 320
Chevrolet -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Chevrolet -huoltoon

Laadukasta Chevrolet huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Chervolet-merkkihuolto.

Chevrolet tai Chevy on amerikkalaisen General Motorsin legendaarinen automerkki, joka on ollut kehityksen huipulla yli vuosisadan. Jotta saat täyden hyödyn irti Cevroletin tuotekehityksestä, on Cevrolet-autosi hyvä huoltaa säännöllisesti.  Huollamme kaikki Chevyn monipuolisen malliston mallit, josta löytyy monia etenkin turvallisuudesta tunnettuja malleja.  

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Chevrolet-autosi käyttöikää, sekä takaa huolettomampia kilometrejä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Chevrolet -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Aveo, Cruze, Camaro, Express, Kalos, Suburban, Orlando tai Trax -mallinen Chevrolet -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Chervolet-merkkihuolto.

Chevrolet huolto J. RInta-Jouppi