• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Chevrolet -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Chevrolet -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Chervolet-merkkihuolto.

Chevrolet -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Chevrolet -huolto Kuopio
020 7881 320
Chevrolet -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Chevrolet -huoltoon

Laadukasta Chevrolet huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Chervolet-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Chevrolet -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Chevrolet -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten  Aveo, Cruze, Camaro, Express, Kalos, Orlando tai Trax -mallinen Chevrolet -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Chervolet-merkkihuolto.

Chevrolet huolto J. RInta-Jouppi