• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Varaa laadukas Fiat -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Fiat -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Fiat-merkkihuolto.

Fiat -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Fiat -huolto Kuopio
020 7881 320
Fiat -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Fiat -huoltoon

Laadukasta Fiat huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Fiat-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Fiat -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Fiat -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Fiat 500, Fiat Ducato, Fiat Scudo, tai Fiat Tipo -mallinen Fiat -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Fiat-merkkihuolto.

Fiat huolto J. Rinta-Jouppi