• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Varaa laadukas Honda -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa Hondat Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan toimipisteeseemme! Huom! Emme ole virallinen Honda-merkkihuolto.

Honda -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Honta -huolto Kuopio
020 7881 320
Honda -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Honda -huoltoon

Monimerkkihuoltomme huoltaa myös Hondat Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Honda-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto pidentää Hondasi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Honda -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnituu kaikenlaiset huollot ja korjaukset Hondaasi. Oli sinulla sitten Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda Jazz, tai Honda VFR -mallinen Honda -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Honda-merkkihuolto.

Honda huolto J. Rinta-Jouppi