• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Mercedes-Benz -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Mercedes-Benz -autot, eli Mersut Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Mercedes-Benz -merkkihuolto.

Mersu -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Mersu -huolto Kuopio
020 7881 320
Mersu -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Mercedes-Benz -huoltoon

Laadukasta Mercedes-Benz huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Mercedes-Benz -merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Mercedes-Benz -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Mercedes-Benz -autolle tai Mersulle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Mercedes-Benz 220, Mercedes-Benz A, Mercedes-Benz Atego, Mercedes-Benz B, Mercedes-Benz C, Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz CL, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz CLC, Mercedes-Benz CLK, Mercedes-Benz CLS, Mercedes-Benz E, Mercedes-Benz GL, Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLK, Mercedes-Benz ML, Mercedes-Benz S, Mercedes-Benz SLK, Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz Vaneo, Mercedes-Benz Viano, tai Mercedes-Benz Vito -mallinen Mercedes-Benz -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Mercedes-Benz -merkkihuolto.

Mercedes-Benz huolto J. Rinta-Jouppi