• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Laadukasta Mercedes-Benz huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Mercedes-Benz -merkkihuolto.

Mercedes on yksi maailman suosituimmista automerkeistä. Sillä on maine laadukkaana ja kestävänä autona, jota edesautat säännöllisellä huollolla. Mersun kattava menestys autourheilun ja hyötyajoneuvojen parissa tekee sen valikoimasta yhden markkinoiden menestyneimmistä. Monipuolinen valikoima vaatii myös huoltohenkilökunnalta laajaa osaamista, jota meiltä löytyy.  

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun ajoneuvohuolto Mercedes-Benz -autolle tai Mersulle. Huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu korjaukset ja huollot  öljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Mercedes-Benz 220, Mercedes-Benz A, Mercedes-Benz Atego, Mercedes-Benz B, Mercedes-Benz C, Mercedes-Benz Citan, Mercedes-Benz CL, Mercedes-Benz CLA, Mercedes-Benz CLC, Mercedes-Benz CLK, Mercedes-Benz CLS, Mercedes-Benz E, Mercedes-Benz GL, Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz GLK, Mercedes-Benz ML, Mercedes-Benz S, Mercedes-Benz SLK, Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz Vaneo, Mercedes-Benz Viano, tai Mercedes-Benz Vito -mallinen Mercedes-Benz -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Mercedes-Benz -merkkihuolto.

Mercedes-Benz huolto J. Rinta-Jouppi