• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Peugeot -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Peugeot -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Peugeotin virallinen merkkihuolto. 

Peugeot -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Peugeot -huolto Kuopio
020 7881 320
Peugeot -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Peugeot -huoltoon

Laadukasta Peugeot huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Peugeotin virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Peugeot -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Peugeotille. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Peugeot 2008Peugeot 206Peugeot 207Peugeot 208Peugeot 3008Peugeot 307Peugeot 308Peugeot 407Peugeot 5008Peugeot 508Peugeot BoxerPeugeot Expert, tai Peugeot Partner -mallinen Peugeot -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Peugeot-merkkihuolto. 

Peugeot huolto J. RInta-Jouppi