• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Laadukasta Peugeot huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Peugeotin virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Peugeot -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä. Ajoit sitten enemmän kaupungissa tai pitkää matkaa maantiellä, huollosta on hyvä huolehtia säännöllisesti. 

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Peugeotille. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Peugeotiin onnistuu meiltä kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Peugeot 2008, Peugeot 206, Peugeot 207, Peugeot 208, Peugeot 3008, Peugeot 307, Peugeot 308, Peugeot 407, Peugeot 5008, Peugeot 508, Peugeot Boxer, Peugeot Expert, tai Peugeot Partner -mallinen Peugeot-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Peugeot-merkkihuolto.

Peugeot huolto J. RInta-Jouppi