• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Varaa laadukas Saab -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Saab -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Saabin virallinen merkkihuolto. 

Saab -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Saab -huolto Kuopio
020 7881 320
Saab -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Saab -huoltoon

Laadukasta Saab huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Saabin virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Saab -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

Suomessa suosittu automerkki on tunnettu edistyksellisestä turvallisuusteknologiastaan myös muilla aloilla. Säännöllisellä huollolla ylläpidät Saabisi turvallisuutta ja ajomukavuutta. 

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Saab -autolle.  Huollamme monimerkkihuollossamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Huoltohenkilökuntamme toimesta autosi huolletaan ja korjataan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, joita ajoneuvosi vaatii, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Saab 9-3, tai Saab 9-5 -mallinen Saab -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Saabi-merkkihuolto.

Saab huolto J. Rinta-Jouppi