• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rakastuimme Poriin! Uusi liike avattu Satakuntaan! Katso autot >>

Varaa laadukas Skoda -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Skoda -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Skodan virallinen merkkihuolto. 

Skoda -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Skoda -huolto Kuopio
020 7881 320
Skoda -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Skoda -huoltoon

Laadukasta Skoda huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Skodan virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Skoda -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

Skodat ovat tunnettuja elegantista muotoilustaan ja tyylikkäästä ulkonäöstään. Skoda vakiinnuttanut paikkansa huipulla olemalla edullinen ja luotettava auto eri tarpeita varten, joten sen säännöllisestä huollosta on tärkeä huolehtia. 

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Skodalle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Skoda Citigo, Skoda Fabia, Skoda Karoq, Skoda Kodiaq, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Skoda Superb, tai Skoda Yeti -mallinen Skoda -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Skoda-merkkihuolto.

Skoda huolto J. Rinta-Jouppi