• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
AUTOJEN KESÄALE - Vaihtoautoihimme 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Ostoksille >>

Varaa laadukas Toyota -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Toyota -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme!

Toyota -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Toyota -huolto Kuopio
020 7881 320
Toyota -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Toyota-huoltoon

Laadukasta Toyota huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Toyota -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Toyotalle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Toyota AurisToyota AYGOToyota AvensisToyota C-HRToyota CamryToyota CorollaToyota Corolla VersoToyota DynaToyota HiaceToyota HiluxToyota Land Cruiser, Toyota PreviaToyota PriusToyota ProaceToyota RAV4, Toyota VersoToyota Urban Cruiser, tai Toyota Yaris -mallinen Toyota -automalli!

Toyota huolto J. Rinta-Jouppi