• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Laadukasta Toyota huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Toyotan virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Toyota -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

Toyota on tunnettu hybridiensä lisäksi työstään kestävän kehityksen parissa ja ihmisläheisistä autoistaan. 

Olemme täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Toyotalle. Se on autokorjaamo ja monimerkkihuolto, jossa huollamme useita merkkejä ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Toyota Auris, Toyota Aygo, Toyota Avensis, Toyota C-HR, Toyota Camry, Toyota Corolla, Toyota Corolla Verso, Toyota Hiace, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Previa, Toyota Prius, Toyota Proace, Toyota RAV4, Toyota Verso, Toyota Urban Cruiser, tai Toyota Yaris -mallinen Toyota-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Toyota-merkkihuolto.

Toyota huolto J. Rinta-Jouppi