• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Toyota -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Toyota -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Toyotan virallinen merkkihuolto. 

Toyota -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281

Toyota -huolto Kuopio
020 7881 320
Toyota -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Toyota-huoltoon

Laadukasta Toyota huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Toyotan virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Toyota -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Toyotalle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Toyota Auris, Toyota Aygo, Toyota Avensis, Toyota C-HR, Toyota Camry, Toyota Corolla, Toyota Corolla Verso, Toyota Hiace, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Previa, Toyota Prius, Toyota Proace, Toyota RAV4, Toyota Verso, Toyota Urban Cruiser, tai Toyota Yaris -mallinen Toyota-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Toyota-merkkihuolto.

Toyota huolto J. Rinta-Jouppi