• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Volkswagen -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Volkswagen -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Volkswagenin virallinen merkkihuolto. 

Volkswagen -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Volkswagen -huolto Kuopio
020 7881 320
Volkswagen -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Volkswagen -huoltoon

Laadukasta Volkswagen huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Audin virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Volkswagen -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Volkswagenille. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Volkswagen Amarok, Volkswagen Arteon, Volkswagen Beetle, Volkswagen Caddy, Volkswagen Caravelle, Volkswagen CC, Volkswagen Crafter, Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Volkswagen Scirocco, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Sharan, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Touran, Volkswagen Toureg, Volkswagen Up! tai Volkswagen Transporter -mallinen Volkswagen-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Volkswagen-merkkihuolto.

Volkswagen huolto J. Rinta-Jouppi