• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Joustavaa rahoitusta, luottoa ja lisäturvaa

Auto on monelle suuri hankinta, joka vaatii huolellista valmistelua etenkin taloudellisesti. Käteismaksun lisäksi suosiotaan on tasaisesti kasvattanut osamaksu, joka onkin järkevä ja joustava valinta menojen tasapainottamiseen.

J. Rinta-Joupilta löytyy taatusti aina osamaksuratkaisu, joka sopii juuri sinun ja perheesi budjettiin. Asiantuntevat myyjämme laativat kanssasi maksusuunnitelman, jonka avulla taloutesi pysyy tasapainossa eikä säästötiliä tarvitse tyhjentää. Toimimme yhteistyössä suurimpien suomalaisten rahoitusyhtiöiden kanssa ja meiltä saat aina luottopäätöksen heti.

Helpon rahoituslaskurimme avulla voit suunnitella itsellesi parhaimmin sopivan autorahoituksen, ja voit saada sen jopa ilman käsirahaa. Kauttamme saat myös vakuutettua ajoneuvosi kätevästi ja nopeasti.

Huoltoluottomme mahdollistaa autoremontin ja varaosien helpon ja joustavan osamaksun. J. autoturva, eli käytettyjen autojen lisäturva puolestaan takaa huoletonta ajoa ja turvaa yllättävissä tilanteissa käytetyn auton ostajalle.

Auto tiellä