• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Ostetaan moottoripyöriä | Myy moottoripyöräsi meille

Moottoripyörän myynti J. Rinta-Joupille on vaivatonta. Meillä ostetaan laajasti erilaisia moottoripyöriä mallista tai merkistä riippumatta! Kaupat tehdään nopeasti ja helposti. Muuta vanha moottoripyöräsi nopesti rahaksi, kun äkillinen rahantarve yllättää tai moottoripyörälle ei yksinkertaisesti ole enään tarvetta. 

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
Lahti
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Henry Juss

Henry Juss
Sisäänostaja FI | EN | EST
Vantaa Caravan
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;jus;ry.;hen

040 711 9889

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
Espoo
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
Helsinki Taka-Töölö, Autojen ostotoimisto
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN (LOMALLA)
Espoo

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373

Moottoripyörien ostotoiminta ja vanhan moottoripyörän myynti J. Rinta-Joupille

Käytetyn moottoripyörän myynti ilman vaivaa?

Kun sinulla on halu tehdä nopeat kaupat moottoripyörästäsi - unohda moottoripyörän myynti netissä ja myy vanha moottoripyöräsi huolettomasti meille, J. Rinta-Joupille. Meillä moottoripyörän myynti tapahtuu aina nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Meillä aikaasi asiakkaidt haaskaa aikaa perättömiin kyselyihin, vaan kaupat tehdään välittömästi.


Millaisia moottoripyöriä J. Rinta-Jouppi ostaa?

Me J. Rinta-Jouppi ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia uusia, sekä vähän ajettuja moottoripyöriä käteisellä. 


Miksi valita moottoripyörän myynti autoliikkeelle?

Autoliikkeelle moottoripyörän myyminen sujuu vaivattomammin, kuin kaupankäynti yksityishenkilön kanssa. Tahtotilasi on ehkä laittaa moottoripyöräsi myyntiin nettiin, mutta mieti vielä kahdesti! Sillä oli sinulla halu päästä eroon minkälaisesta tahansa moottoripyörästä, meillä J. Rinta-Joupilla ostamme sen mielellämme, mikäli pyörä on vain kelpuutettavassa kunnossa. 

Ota meihin yhteyttä, anna omat yhteystietosi, moottoripyöräsi perustiedot, sekä mahdollinen mittarilukema -  niin saat hinta-arvion nopeasti. Tämän jälkeen kaupat suoritetaan loppuun sinua lähellä olevassa autoliikkeemme toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme vanhan moottoripyöräsi loppuvelan rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi samalla kaikki muutkin ostoon liittyvät paperityöt, niin vakuutusten katkaisun, kuin pyörän rekisteröinninkin. Voit muuttaa vanhan moottoripyöräsi rahaksi ja saat rahat tilillesi nopeasti. Maksun suoritamme heti. Rahat saat tilillesi käteismaksuna, joskus saman vuorokauden aikana.


Mitä kaikkea moottoripyörien ostopalvelumme sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa moottoripyöräsi rahaksi, tapahtuu se J. Rinta-Joupilla monella eri tapaa. Meillä onnistuu esimerkiksi moottoripyörien myynti, tai moottoripyörän vaihto rahaan - vaikka vanhaa rahoitusta olisi vielä jäljellä maksettavana. Rahaa nykyisestä moottoripyörästäsi voit ansaita myös vaihtamalla toiseen edullisempaan ajoneuvoon. Eli, jos sinulla on vielä tarve jonkinlaiselle kulkuneuvolle, mutta moottoripyörästä halaut eroon, vaihdamme pyöräsi mielellämme sinua kiinnostavampaan ajoneuvoon. 


Meillä ostetaan moottoripyöriä kaikkialta Suomesta!

Lähetä moottoripyöräsi tiedot meille tällä sivulla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa ostotiimille, joka palvelee sinua puhelimitse arkisin, ma-pe, klo 10–18:00. Yhteystiedot löydät tämän osion alta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

 

Ostamme autoja ja moottoripyöriä Kaikkialta Suomesta!

Ostamme ympäri kotimaata:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi, matkailuajoneuvosi tai moottoripyöräsi. Tarjoa siis autoasi meille, vaikka asuinpaikkasi olisi: Alavus, Espoo, Eura, Hanko, Hamina, Helsinki, Helsingin keskusta, Hyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kannus, Kajaani, Kalajoki, Kemi, Keminmaa, Kemijärvi, Kempele, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuhmo, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lieksa, Liminka, Loimaa, Mikkeli, Nurmes, Oulu, Oulunsalo, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Ranua, Rauma, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Tervajoki, Tornio, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Ylivieska, tai vaikka Ähtäri.


Ostamme kaikenlaisia ajoneuvoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja sekä matkailuajoneuvoja että moottoripyöriä varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki sitten: Adria, Alfa Romeo, Audi, BMW, Bravia, Bürstner, Cabby, Carado, Carthago, Chevrolet, Citroen, Cristall, Dacia, Dethleffs, Dodge, Ducati, Einagh, Fiat, Flair, Ford, Giottiline, Harley-Davidson, Hobby, Honda, Husqvarna, Hymer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Joint, Kabe, Karmann, Kawasaki, Kia, Knaus, Ktm, Land Rover, Lexus, LMC, Mazda, McLouis, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Mobilvetta, Nissan, Opel, Peugeot, Poessl, Polar, Porsche, PössL, Rapido, Renault, Roadcar, Rotec, Saab, Seat, Sharky, Skoda, Solifer, Ssangyong, Subaru, Sun Living, Sunlight, Suzuki, Tesla, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo, tai vaikkapa Weinsberg.


Kiinnostuitko ajoneuvosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!