• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt sähköautot korko 3,99 % + kulut. ⚡ Tutustu ja osta!

Jyväskylä

Seppäläntie 16, 40320 JYVÄSKYLÄ Ajo-ohjeet

J. Rinta-Jouppi Jyväskylä – Tervetuloa ostoksille!

J. Rinta-Jouppi Jyväskylän toimipiste sijaitsee Seppälän kaupunginosassa, osoitteessa Seppäläntie 16. Se avattiin syyskuussa 2021 ja se oli ketjun 18. toimipiste Suomessa.

Jyväskylän J. Rinta-Joupin kanssa samasta rakennuksesta löytyy tavaratalo Biltema sekä puutarhamyymälä Plantagen. Lähistöllä on rutkasti muitakin palveluita, tunnistettavin ja suurin näistä on Kauppakeskus Seppä.

Jyväskylän keskustasta matkaa toimipisteelle kertyy noin 4 kilometriä ja autolla matka taittuu noin kymmenessä minuutissa, pyöräillenkin vain varttitunnissa.

Keskustasta päin tultaessa kannattaa suunnata kohti Taulumäkeä, josta pääsee näppärästi Lohikoskentielle, joka ulottuu aina Seppälän kaupunginosaan saakka. Vaihtoehtoisesti voi myös saapua Tourulan kautta, jossa Tourulantie yhdistyy nopeasti Seppäläntiehen.

Lähialueen paikkakunniltakin autokaupoille matkustaa vain tuossa tuokiossa. Laukaasta ja Muuramesta matka Seppäläntielle taittuu jopa 20 minuutissa.

Jyväskylän toimipisteestä löytää arviolta noin 150–200 erilaista ajoneuvoa. Valikoimassa on muun muassa käytettyjä henkilöautoja, pakettiautoja, moottoripyöriä ja monia muita laadukkaita menopelejä. Muistathan silti, että Jyväskylän toimipisteestä on ostettavissa koko ketjun ajoneuvot, joita löytyy tuhansia.

Autoliikkeemme pihasta löytyy hyvin parkkitilaa autolla saapuville asiakkaille.

Jyväskylän J. Rinta-Joupin aukioloajat ovat arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–15. Toimipisteen henkilöstön yhteystiedot löytyvät alta ja he auttavat sinua mielellään ajoneuvoihin liittyvissä asioissa.

Tutustu J. Rinta-Jouppi Jyväskylän vaihtoautovalikoimaan.

Toimipisteen autot

Näytä kaikki
J. Rinta-Jouppi Jyväskylä – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Jyväskylä – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Jyväskylä – Tervetuloa ostoksille!

J. Rinta-Jouppi Jyväskylä - Yhteystiedot

Vaihtoautomyynti020 788 1570
Moottoripyörämyynti ja -osto020 788 1570
Toimisto020 788 1571
Me ostamme autosi020 788 1570

Aukioloajat

ma – pe 10 – 18

la 10 – 15

J. Rinta-Jouppi Jyväskylä - Henkilöstö

Vaihtoautomyynti

Moottoripyörämyynti ja -osto

Toimisto

Hanna Järvinen

Hanna Järvinen
Myyntiassistentti FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;vin;jar;na.;han

040 711 3909

Me ostamme autosi