• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Uudet Bürstner-matkailuautot nyt korkotarjouksella: 0% korko + 0€ kulut Tutustu malleihin ja osta omasi >>

Varaa autohuolto

Me J. Rinta-Joupilla korjaamme autosi osaavasti, huolella ja ammattilaisen ottein.

Autohuoltomme on koulutettu taitamaan merkin kuin merkin korjaus- ja huoltoasiat kerralla kuntoon. Autokorjaamomme kautta hoituu myös erilaiset autojen varaosat. Lisäksi, hoidamme tuulilasin korjaukset ja -vaihtoasiat kuntoon vaivatta ja tehokkaasti. Myös kolarikorjaamo ja sijaisautopalvelut ovat tarjolla alueellisesti.

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, matkailuautot, automerkit ja mallit. Varaa aika huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme.

Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Kuopio
020 7881 320
Seinäjoki
06 223 7420

Monimerkkihuolto = laadukasta huoltoa autolle kuin autolle merkistä riippumatta!

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta. Myös renkaiden vaihto onnistuu kätevästi aina huollon yhteydessä.

Merkkihuolloissa edustamme Kia, Ford, Mitsubishi, Adria, KABE, Bürtsner ja Sun Living -merkkejä. Näiden merkkihuoltojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

Audi -huoltoBMW -huoltoCitroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huoltoHonda -huoltoHyundai -huoltoJeep -huoltoMazda -huoltoMercedes-Benz -huoltoNissan -huolto, Opel Huolto Peugeot -huoltoRenault -huolto, Saab -huoltoSeat -huoltoSkoda -huoltoToyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Sinun on hyvä tietää, että voit myös kilpailuttaa autohuoltomme Autojerry.fi -sivuston avulla.

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä