• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Hyundai -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Hyundai -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme!

Hyundai -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Hyundai -huolto Kuopio
020 7881 320
Hyundai -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Hyundai -huoltoon

Laadukasta Hyundai huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Hyundai -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Hyundai -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Hyundai H-1Hyundai i20Hyundai i30Hyundai i40Hyundai IONIQHyundai ix20Hyundai ix35Hyundai KONAHyundai Sonata tai Hyundai Tucson -mallinen Hyundai -automalli!

Hyundai huolto J. Rinta-Jouppi