• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Hyundai -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Hyundai -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Hyundai-merkkihuolto.

Hyundai -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Hyundai -huolto Kuopio
020 7881 320
Hyundai -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Hyundai -huoltoon

Laadukasta Hyundai huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Hyundai-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Hyundai -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Hyundai -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Hyundai H-1, Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai i40, Hyundai IONIQ, Hyundai ix20, Hyundai ix35, Hyundai KONA, Hyundai Sonata tai Hyundai Tucson -mallinen Hyundai -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Hyundai-merkkihuolto.

Hyundai huolto J. Rinta-Jouppi