• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Laadukasta Mazda huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Mazda-huolto.

Mazda on japanilainen yhtiö, joka alkoi valmistaa autoja 1931. Merkillä on siis pitkät perinteet. Mazda koetaan monesti myös hyvin luotettavana autona, jota ylläpidät säännöllisellä huollolla.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Mazdan käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla. 

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Mazda-autolle.  Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset Mazdaan, niin määräaikaishuollot, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Mazda 3, Mazda 323, Mazda 6, Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda CX-7, Mazda3, Mazda6, tai Mazda MX-5 -mallinen Mazda-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Mazda-merkkihuolto.

Mazda huolto J. Rinta-Jouppi