• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Uudet Bürstner-matkailuautot nyt korkotarjouksella: 0% korko + 0€ kulut Tutustu malleihin ja osta omasi >>

Varaa laadukas Nissan -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Nissan -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Nissan-merkkihuolto.

Nissan -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Nissan -huolto Kuopio
020 7881 320
Nissan -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika BMW -huoltoon

Laadukasta Nissan huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Nissan-merkkihuolto.

Nissanin autovalikoimaan kuuluu niin laadukkaat henkilöautot, vähäpäästöiset hybridiautot, kuin koko perheen autot, sekä citymaasturit. Monipuolinen valikoima vaatii myös huoltohenkilökunnalta laajaa osaalista Nissanin huolloista. 

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Nissanin käyttöikää, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä. Lisäksi vähennät stressiä ja murheita itseltäsi, kun muistat huollattaa Nissanisi säännöllisesti. 

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Nissanille. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Huoltohenkilökuntamme toimesta autosi huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Nissan Almera, Nissan Interstar, Nissan Juke, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Note, Nissan NV200, Nissan NV400, Nissan Primera, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Tiida, tai Nissan X-Trail -mallinen Nissan -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Nissan-merkkihuolto.

Mikäli huollon sijaan kaipaatkin uutta Nissania alle, muistathan tutustua esimerkiksi suositun Nissan Qashqain vaihtaoutovalikoimaamme.

Nissan huolto J. Rinta-Jouppi