• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Nissan -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Nissan -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Nissan-merkkihuolto.

Nissan -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Nissan -huolto Kuopio
020 7881 320
Nissan -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika BMW -huoltoon

Laadukasta BMW huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Nissan-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Nissan -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Nissanille. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Nissan Almera, Nissan Interstar, Nissan Juke, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Note, Nissan NV200, Nissan NV400, Nissan Primera, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Tiida, tai Nissan X-Trail -mallinen Nissan -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Nissan-merkkihuolto.

Nissan huolto J. Rinta-Jouppi