• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Nissan Qashqai
Vaihtoautot: Nissan Qashqai
Nissan Qashqai -vaihtoautot

Nissan Qashqai -vaihtoautot

Nissan Qashqai on suosittu crossover-luokan henkilöauto, tai tuttavallisemmin katumaasturi, jota on valmistettu vuodesta 2006 lähtien. Toisen sukupolven Qashqai näki päivänvalon vuonna 2008. Tämä tilava, turvallinen ja luotettava Nissan-henkilöauto varmistaa korkealaatuisen ajokokemuksen joka ajolla. J. Rinta-Joupilta löydät käytetyt, aiemmin omistuksessa olleet Nissan Qashqai -vaihtoautot ja Nissan Qashqai +2 -vaihtoautot. Autoihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin autoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Meiltä myös laadukas Nissan-huolto.

Katso tarjoushintaiset Nissan-vaihtoautot.

 40 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 40 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Nissan Qashqai on hyvä ja luotettava auto. Se tunnetaan tilavana, käytännöllisenä ja tyypillisenä SUV-katumaasturina, jonka ajo-ominaisuudet ovat monen mieleen. Nissan Qashqai on vuodesta toiseen yksi Suomen suosituimpia automalleja ja vuonna 2018 se oli Suomen myydyin ensirekisteröity automalli.

Auton keräämä suosio on seurausta sen edullisen järkevistä myyntihinnoista, niin käytettynä kuin uutena. Uusi Nissan Qashqai on suhteessa edullisempi auto, kun verrataan monien muiden valmistajien uusiin, markkinoille saapuneisiin automalleihin.

Qashqai-malliston valmistus alkoi vuonna 2006 ja se saapui markkinoille jo seuraavan vuoden alkupuolella. Pari vuotta myöhemmin markkinoille saapui myös toisen sukupolven Nissan Qashqai +2.

Nissan Qashqai ja Nissan Qashqai +2 sisältävät pieniä eroja toisiinsa verrattuna. Perinteinen Qashqai on 5-paikkainen, kun taas Qashqai +2 sisältää 7-istumapaikkaa takaosan käännettävien penkkien ansioista. Lisäksi Qashqai +2 on hiukan pidempi ja korkeampi mallitoveriinsa verrattuna.

Qashqai-autoja on saatavana bensiini- ja dieselkäyttövoimilla, etu- ja nelivetona sekä manuaalina ja automaattina. Autohakuvalikostamme voit suodattaa hakutuloksia tarpeidesi mukaan esim. vetotavan, vaihteiston tai vaikkapa hinnan perusteella. Nissan Qashqai -ajoneuvot sopivat hyvin tilavuutta, käytännöllisyyttä ja tyylikästä muotoilua arvostaville. Käytettyjä Qashqai-autoja on saatavana erilaisilla varustetasoilla sekä useassa eri värityksessä.

Nissan Qashqain suosio ja vilkas kysyntä näkyy myös autoliikkeissämme ympäri Suomen. Tästä syystä ostamme niitä jatkuvasti sisään. Mikäli sinulla autonvaihto on ajankohtainen tai Qashqai-autosi makaa käyttämättömänä kotipihassa, niin myy se meille. Meille auton myynti tapahtuu nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Kotimainen perheyritys J. Rinta-Jouppi myy Nissan Qashqai -vaihtoautot edulliseen hintaan. Mikäli autonvaihto on ajankohtainen tai sinulla heräsi kysyttävää, niin ota yhteyttä ammattitaitoisiin automyyjiimme ja löydä sinulle sopivin Nissan Qashqai.