• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Siinä on jiitä, että matkustus on huoletonta!

Käytettyjen matkailuajoneuvojemme J. autoturva Caravan antaa apua ja turvaa yllättävissä tilanteissa vaihtoautoina ostetuille matkailuautoille, matkailuvaunuille, asuntoautoille ja asuntovaunuille. Turvan ansiosta voit ajaa huoletta valintasi mukaan joko 12 kk / 20 000 km tai 24 kk / 40 000 km (asuntovaunuissa 12 kk tai 24 kk).

J. autoturva Caravan kattaa suurimman osan moottoriin, vaihteistoon, jarruihin, ohjaukseen, varusteluun (vain tehdasasennettuun), voimansiirtoon, sähkötekniikkaan, polttoainejärjestelmiin, jäähdytysjärjestelmiin ja ilmastointiin liittyvistä alkuperäisistä elektronisista ja mekaanisista osista. Asuntovaunuissa autoturva kattaa pääasiallisesti alustaan ja varusteluun liittyvät ongelmatilanteet. Lue lisää J. autoturvan piirissä olevista vioista ja osista esitteestämme.


Maksimikorvaussumma vakuutuskauden aikana on 5 000 €.

  • 12 kuukauden J. autoturvan hinta on 599 € (sis. alv 24 %), ja se voidaan myöntää enintään 15 vuotta vanhoille matkailuautoille- ja vaunuille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3 200 cm³.
  • 24 kuukauden J. autoturvan hinta on 999 € (sis. alv 24 %), ja se voidaan myöntää enintään 10 vuotta vanhoille matkailuautoille- ja vaunuille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3 200 cm³.
  • J. autoturvan voit maksaa myös kuukausierissä (alkaen esim. 9 € / kk). Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Matkailuautot | Motorhomes and campervans
🛡️ FI - J. autoturva Caravan - esite
🛡️ EN - J. safeguard Caravan - brochure

Matkailuvaunut | Caravans
🛡️ FI - J. autoturva Caravan - esite
🛡️ EN - J. safeguard Caravan - brochure


Lisätietoja J. autoturva Caravanista saat lataamalla esitteemme yllä olevista linkeistä tai lukemalla J. autoturvasta blogistamme ja totta kai tiedustelemalla lisää henkilökunnaltamme.

Katso autot, matkailuautot ja -vaunut, joihin on saatavilla J. autoturva.


Toimi näin äkillisen rikkoutumisen sattuessa

Kun tarvitset matkailuajoneuvoosi korjausta, joka johtuu takuuseen sisältyvän osan rikkoutumisesta, soita alla olevaan numeroon tai esitä takuutodistus korjaamolla. Korjaamon edustaja soittaa asiakaspalvelunumeroon ja pyytää hyväksyntää korjaukselle.

Korvaushakemukset hyväksytään puhelimitse, jotta autosi olisi käyttökunnossa mahdollisimman nopeasti.

J. autoturva Caravan asiakaspalvelu:

010 616 8089 (arkisin kello 9.00–16.00)


Tutustu henkilöautojen ja moottoripyörien J. autoturviin:

Käytettyihin henkilöautoihin saatavilla oleva J. autoturva.

Käytettyihin moottoripyöriin saatavilla oleva J. autoturva Moto.