• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Joustavia autovakuutusratkaisuja J. Rinta-Joupilta

Kun olet löytänyt allesi sopivan menopelin, voimme kaupanteon yhteydessä hoitaa myös autovakuutuksesi vaivattomasti kuntoon. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutuspaketin.

Yhteistyössä kaikkien merkittävien vakuutusyhtiöiden kanssa

J. Rinta-Jouppi toimii kaikkien merkittävien vakuutusyhtiöiden autovakuutusten asiamiehenä.* 

Auton vakuuttaminen hoituu vaivattomasti samalla kun laaditaan muutkin autokauppaan liittyvät asiapaperit. Riittää kun kerrot meille mihin yhtiöön ja millaisen vakuutuksen haluat, me hoidamme loput. Asiantuntijamme pystyvät halutessasi myös suorittamaan vertailua eri yhtiöiden välillä, niin että pystymme tarjoamaan sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ja myös edullisimman autovakuutusvaihtoehdon.

Jii, niin kuin joka autoilijan J. autovakuutus - eli kaskovakuutus

J. autovakuutus, eli autojen kaskovakuutus on erityisesti J. Rinta-Joupin asiakkaille räätälöity kaskovakuutusratkaisu, jossa asiakkaalle tarjotaan otetusta autovakuutuksesta erikoisalennus. Tämä kasko on saatavilla uusiin ja käytettyihin henkilö- ja pakettiautoihin, sekä matkailuautoihin. Tutkimuksemme mukaan, J. kaskovakuutus on kattavuudeltaan, sekä hinnoittelultaan markkinoiden mielenkiintoisin tuote. Suosittelemme tiedustelemaan asiantuntijoiltamme miten J. kaskovakuutus sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Laadukkaat ja kattavat autovakuutustarjoukset

J. autovakuutus -tarjous on pysyvä kaskotarjous, joka on hankittavissa kaikissa J. Rinta-Joupin toimipisteissä kautta maan. Auton kaskovakuutuksen lisäksi pystymme useissa tapauksissa tarjoamaan lähtöbonuksen myös liikennevakuutukseen, jolloin auton kokonaisvakuuttaminen käy entistä edullisemmaksi. J. Rinta-Joupilla on saatavilla myös vaihtelevasti muita kausiluontoisia tai sesonkikohtaisia autovakuutuksia koskevia tarjouksia ja kampanjoita, joista henkilökuntamme kertoo teille mielellään lisää.

Autovakuutuksen lisäksi voit ostaa ajoneuvollesi myös kattavan J. autoturva lisäturvan.

* J. Rinta-Jouppi Oy toimii yhteistyössä kaikkien merkittävien vakuutusyhtiöiden kanssa kaskovakuutuksien osalta (Y-Fennia, Lähitapiola, OP-Pohjola, IF, Turva, POP -autovakuutus, sekä Pohjantähti).