• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
AUTOJEN KESÄALE - Otamme myös kaikenlaiset ajoneuvot vaihdossa! Ostoksille >>

Ostamme autoja - Tampere, Lielahti

Palvelullamme on tuhansia tyytyväisiä auton myyjiä ja ostajia. Palvelemme sinua myös Tampereen Lielahden alueella - meillä myyt vaivatta ajoneuvosi ja saat rahat nopeasti tilillesi.

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

J. Rinta-Jouppi Oy käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Jos asuinpaikkasi on Tampere Lielahti tai sen ympäristössä - me ostamme autosi

Onko asuinpaikkasi Tampere Lielahti tai sen ympäristössä? Haluatko myydä autosi nopeasti, helposti ja turvallisesti - sekä saada rahat nopeasti tilille? Myy autosi helposti meille!

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista ja jälleenmyyvistä autokaupoista. J. Rinta-Jouppi antaa autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Hoidamme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Saat rahat tilillesi viipymättä.

Ostamme jatkuvasti Pirkanmaalla hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja. Jos asuinalueesi on Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Akaa, Ikaalinen, Lempäälä, Parkano, Sastamala, Valkeakoski, Orivesi, Urjala tai Tampereen keskusta - myyt autosi meille vaivatta! Asiakkaamme ostavat meiltä vuosittain noin 18 000 vaihtoautoa. J. Rinta-Joupilla on vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä.

  • Vaihdamme autosi rahaan
  • Vaihdamme matkailuauton henkilöautoon
  • Vaihdamme kaksi autoa yhteen
  • Meillä voit vaihtaa autosi myös halvempaan

 

Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme kautta maan, myös Tampereen Lielahden toimipisteessä:

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja valitse toimipisteeksi Tampere, Lielahti Green, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä suoraan alla lueteltuihin myyjiimme.

Ostetaan autoja Tampere Lielahti

Perttu Moisio

Perttu Moisio
Sisäänostaja FI | EN
Tampere Lielahti
i;i.f;upp;ajo;int;o/r;isi;.mo;ttu;per

040 711 9833

Joonas Koivunen

Joonas Koivunen
Automyyjä FI | EN
Tampere Lielahti
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;ivu;.ko;nas;joo

040 711 9831

Reijo Mattila

Reijo Mattila
Myyntipäällikkö FI
Tampere Lielahti
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;til;mat;jo.;rei

040 342 6403

Terho Julkunen

Terho Julkunen
Automyyjä FI
Tampere Lielahti
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;kun;jul;ho.;ter

040 7119 832

Kia
Ari Harju

Ari Harju
KIA tuotepäällikkö FI | SE | EN
Tampere Lielahti
.fi;ppi;jou;nta;/ri;rju;.ha;ari

040 7119 834

Kia

Ostamme autoja kaikilta ja kaikkialta Suomesta:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. Tarjoa siis autoasi meille, vaikka asuinpaikkasi olisi: Alavus, Espoo, Eura, Hanko, Hamina, Helsinki, Helsingin keskusta, Hyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kannus, Kajaani, Kalajoki, Kemi, Keminmaa, Kemijärvi, Kempele, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuhmo, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, LapuaLempääläLieksa, Liminka, Loimaa, Mikkeli, Nurmes, Oulu, Oulunsalo, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Ranua, Rauma, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Tervajoki, Tornio, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Ylivieska, tai vaikka Ähtäri.


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki sitten: Adria, Alfa Romeo, Audi, BMW, Bravia, Bürstner, Cabby, Carado, Carthago, Chevrolet, Citroen, Cristall, Dacia, Dethleffs, Dodge, Ducati, Einagh, Fiat, Flair, Ford, Giottiline, Harley-Davidson, Hobby, Honda, Husqvarna, Hymer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Joint, Kabe, Karmann, Kawasaki, Kia, Knaus, Ktm, Land Rover, Lexus, LMC, Mazda, McLouis, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Mobilvetta, Nissan, Opel, Peugeot, Poessl, Polar, Porsche, Pössi, Rapido, Renault, Roadcar, Rotec, Saab, Seat, Sharky, Skoda, Solifer, Ssangyong, Subaru, Sun Living, Sunlight, Suzuki, Terhi, Tesla, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo, tai vaikkapa Weinsberg.


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!