• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Moottoripyörät
Käytetyt moottoripyörät

Käytetyt moottoripyörät

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista moottoripyöräliikkeistä. Tarjoamme runsaan valikoiman käytettyjä moottoripyöriä edullisin hinnoin. Laajasta varastosta löytyy varmasti se prätkä, joka sopii juuri sinun ajotyyliisi parhaiten. Moottoripyörät, joissa on jiitä – myynnissä useita käytettyjä malleja. Selaa listauksia merkin, vuosimallin, kilometrimäärän tai hinnan mukaan – ja valitse tarpeisiisi sopivin. Moottoripyöriä löydät toimipisteistämme kautta maan. Lisäksi meillä on Rinta-Jouppi Bike moottoripyöräliikkeet Helsingissä ja Tampereella, jotka ovat erikoistuneet käytettyjen moottoripyörien myyntiin ja ostoon. 

Malleja, joita tarjoamme: sport, pitkä matka, fighter, custom, enduro, suuret ja pienet skootterit. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan! Tarjoamme myös moottoripyörän ostajille edullista autorahoitusta, sekä moottoripyörien lisäturvaa J. autoturva Moto.

Muistathan, että meillä myös ostetaan moottoripyöriä. Myy siis moottoripyöräsi meille! Sinua saattaa kiinnostaa myös moottorikelkat ja mönkijät, sekä vesijetit ja veneet.

 450 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 450 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Moottoripyörä, motskari, prätkä – rakkaalla menopelillä on monta nimeä. Katukuvaan ne ilmestyvät kevään mittaan, asfalttien kuivuttua ja huristelua riittää aina loppusyksyyn saakka. J. Rinta-Joupin moottoripyörien monipuolisesta valikoimasta löytyy menopeli niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin moottoripyöräilijälle. Tarjolla on paljon tunnettuja moottoripyörämerkkejä, muun muassa: BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Yamaha ja monia muita.

Myymme ja ostamme käytettyjä moottoripyöriä J. Rinta-Joupilla. Mikäli motskarihammasta kolottaa, voi siihen löytää helpotusta autoliikkeemme moottoripyörävalikoimasta. Jos sen sijaan näyttää siltä, että omalla prätkällä ei ole enää aktiivista käyttöä, moottoripyörän myynti meille tapahtuu helposti, turvallisesta ja nopeasti.

Käytetyt moottoripyörät voi ostaa liikkeestä tai yksityiseltä. Muistathan, että yksityiseltä ostamiseen sisältyy riskejä. Esimerkiksi kuluttajansuoja ei ole voimassa kaupankäyntiä tehdessä, joten kannattaa olla erityisen tarkkana siitä, mitä olet ostamassa.

Kun olet ostamassa moottoripyörää liikkeestä, on se aina huolellisesti tarkastettu henkilökunnan toimesta sekä sen ominaisuudet ja yksityiskohdat on ilmoitettu myynti-ilmoituksessa. Kauppaa tehdessä kuluttajansuojalaki on voimassa, eli ostaminen on turvallista ja voit olla luottavaisin mielin.

Moottoripyörää ostaessa kannattaa huomioida sen historia, huoltokirja ja kuluvat osat. Selaa huoltokirja huolellisesti, sillä se yleensä kertoo siitä, miten tarkasti moottoripyörästä on aiemmin huolehdittu. Tutkaile moottoripyörän yleiskunto silmämääräisesti läpi erityisellä huolella. Lisäksi lyhyt koeajo on fiksua suorittaa ennen ostopäätöstä. Hankintahetkellä on suositeltavaa kysyä apua J. Rinta-Joupin moottoripyörämyynnin asiantuntijoilta. He palvelevat aina parhaansa mukaan ja auttavat asiakasta löytämään sen itselleen sopivimman käytetyn moottoripyörän monipuolisesta valikoimastamme.

Tee harkittu ostopäätös ja tutustu moottoripyörän ostajan oppaaseen, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa käytetyn prätkän ostajalle.

Moottoripyöriä on olemassa paljon erilaisia tyyppejä ja malleja, joista kaikissa on omat valikoidut ajo-ominaisuutensa. Moottoripyörää hankkiessa on aina ensin hyvä selvittää sen käyttötarve. Custom-moottoripyörät tunnistaa moottorin pärinästä ja suuressa osassa niistä ajoasento on jalat eteenpäin suuntautuneena. Sporttiset kyykkypyörät ovat tunnistettavissa kuljettajan etunoja-asennosta, täysikatteista sekä tehokkuudesta. Niitä nähdään usein myös kilparadoilla, sillä ne ovat nopeita, kevyitä ja ketteriä.

Näiden lisäksi nakupyörät ovat kestosuosikkeja. Nakupyörällä tarkoitetaan niin sanottua peruspyörää, eli urheilullista mallia, jossa ei ole katteita. Nakupyörässä on korkeampi istuma-asento kuin custom-tyylisessä moottoripyörässä ja ne ovat custom-mallia urheilullisempia.

Touring-malliset moottoripyörät soveltuvat hyvin pidemmän matkan ajoon sileillä teillä ja ne tunnistaa normaalia isommasta koosta. Sen sijaan Adventure-mallisilla moottoripyörillä ajelu onnistuu hiukan haastavammissakin maastoissa. Valikoimastamme löytyy myös käytetyt mopot, skootterit sekä kevytmoottoripyörät.

Enduro moottoripyörät ja crossimoottoripyörät ovat suunniteltuja maastoajoon ja ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn niin tiellä, kuin vaikeissa ajo-olosuhteissa. Ne ovat kestäviä, joustavia ja monikäyttöisiä pyöriä, jotka soveltuvat erilaisiin maastoihin, kuten metsäpoluille, hiekkateille ja kivikkoisille reiteille.

Moottoripyöristä kannattaa ostaa se juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva. Mikäli pitkät ajomatkat ergonomisen ajoasennon kera ovat juttusi, niin matkapyörä on sinulle sopiva vaihtoehto. Jos taas tehokkuus ja vauhti ovat sinulle tärkeitä ominaisuuksia, niin kyykkymallinen sporttipyörä istuu kuin nenä päähän. Sähkömoottoripyörät tarjoavat puolestaan ympäristöystävllistä suorituskykyä voimasta ja väännöstä tinkimättä.

Me laitoimme kaikki eri moottoripyörätyypit vertailuun, lue ja selvitä myös mikä moottoripyörätyyppi sopisi sinulle kaikkein parhaiten.

Mikä moottoripyörä sopii aloittelijalle ensipyöräksi? Siihen mikä on aloittelijalle sopiva moottoripyörä on monta vaikuttavaa tekijää. Esimerkiksi henkilön fyysinen kunto, historia eri ajoneuvojen ajamisesta, henkilökohtaiset mieltymykset sekä moottoripyörän tuleva käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, mikä kenellekin on sopiva moottoripyörä. On kuitenkin joitan suunta-viivoja, joista kannattaa lähteä liikkeelle. Ensimmäistä moottoripyörää hankkiessa kannattaa valita mahdollisimman helposti ajettava prätkä. Liian painava tai tehokas moottoripyörä voi olla aloittelijalle jopa vaarallinen. Vasta-alkajalle sopii maltillisilla tehoilla varustettu, helposti ohjattava ja painoltaan kevyt moottoripyörä. Ajan myötä taitojen kehittyessä ja kokemuksen karttuessa voi tarpeen mukaan vaihtaa tehokkaampaan.

Mitä tulee ottaa huomioon kun on ostamassa ensimmäistä moottoripyörää? Alla listattuna muutamia tärkeitä asioita, joita kannattaa huomioida ostaessa ensimmäistä moottoripyörää. 

 1. Kokemustaso: Ensimmäinen asia on tiedostaa oma kokemuksensa moottoripyöräilijänä. Mikäli ostat ensimmäistä moottoripyörääsi, kannattaa asiaan suhtautua järjellä eli ostaa moottoripyörä, joka sopii taitotasollesi. 
 2. Käyttötarkoitus: Mieti minkälaiseen käyttöön moottoripyörä on tulossa. Ajatko esimerkiksi pitkää matkaa vai lähinnä vain maastossa? Eri moottoripyörätyypit sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Eri tyyppejä ovat muun muassa custom-, katu- ja enduro-moottoripyörät.
 3. Moottoripyörän koko: Valitse moottoripyörä, joka sopii omiin fyysisiin mittoihisi ja on helppo hallita. Älä siis valitse itsellesi liian isoa ja raskasta pyörää, jota on vaikea hallita.
 4. Hinta: Oma budjetti on huomioitava moottoripyörän ostossa. Valitse siis itsellesi sopivan hintaluokan moottoripyörä. Tässä sinulle esimerkiksi 10 000 €-20 000€ moottoripyörät
 5. Koeajo: Varsinkin jos olet ostamassa ensimmäistä moottoripyörääsi, kannattaa koeajaa mahdollisimman montaa erilaista moottoripyörää, jotta saat paremman tuntuman siihen, että mikä voisi sopia juuri sinulle.
 6. Vakuutus: Jokaisen moottoripyöräilijän kannattaa muistaa huolehtia itsellensä sekä moottoripyörälle mahdollisimman kattava vakuutus.
 7. Huoltohistoria: Mikäli saatavana, tutki potentiaalisen moottoripyörän huoltohistoria tarkasti – onko moottoripyörää huollettu asian mukaisesti ja säännöllisesti
 8. Oma fiilis: Moottoripyöräilyssä oma fiilis ja tunne on tärkeä osa nautintoa. Muista valita moottoripyörä, joka sykähdyttää sinua.

Kaikessa ensipyörän hankintaan liittyvissä kysymyksissä suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen. J. Rinta-Joupin kokeneet moottoripyörämyyjät pitävät huolen, että löydät juuri tarpeitasi vastaavan käytetyn moottoripyörän. Mikäli edes hetken epäröit ensipyörää hankkiessa, kysy apua asiakaspalvelijoiltamme!

Minkälaisia lisävarusteita uudemmissa moottoripyörissä tyypillisesti on? Uudemmissa moottoripyörissä on jos jonkinlaisia lisävarusteita. Tässä listattuna niistä tyypillisimpiä. 

 1. ABS-jarrut: Kaikista uudemmista yli 125-kuutioisista moottoripyöristä tulee löytyä ABS-jarrut vakiona. ABS-jarrut estävät renkaiden lukkiutumisen jarruttaessa.
 2. Lämpökahvat: Monissa uudemmissa moottoripyörissä on vakiovarusteina lämpökahvat, jotka auttavat pitämään kädet lämpimänä tuulessa ja tuiskeessa. 
 3. Digitaalinen mittaristo: Monissa uusissa moottoripyörissä on nykyisin digitaalinen mittaristo 
 4. Kallistuskulman mukaan säätyvät ajovalot: Joissain moottoripyörissä pyörän ajovalot säätyvät kallistuskulman mukaisesti. 
 5. Vakionopeudensäädin: Niin kuin autoistakin, myös monista moottoripyöristä löytyy nykyisin vakionopeudensäädin.
 6. Luistonesto: Myös autoista tuttu luistonestojärjestelmä on tuotu moniin moottoripyöriin.

J. Rinta-Jouppi myy moottoripyörät edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy vaihtomoottoripyöriä monipuolisemmin kuin suuresta osasta Suomen moottoripyöräliikkeitä. Olemmekin yksi Suomen suurimmista moottoripyöräkaupoista. Motskareiden hintaan vaikuttaa muun muassa huoltohistoria, ajetut kilometrit, renkaiden kunto, kuutiotilavuus, merkki ja malli sekä yleinen peruskunto.

Autoliikkeen moottoripyörät sinulle myy J. Rinta-Joupin osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Selaa monipuolista prätkävalikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme tai tule paikan päälle autoliikkeisiimme ympäri Suomen. Moottoripyörien myyntiin erikoistuneet liikkeemme löydät Tampereelta ja Helsingistä, mutta prätkiä löydät lähes jokaisesta toimipisteestämme ympäri Suomen.