• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
BLACK FRIDAY ON TÄÄLLÄ Katso kaikki tarjoukset >>
Moottoripyörät
Käytetyt moottoripyörät eli prätkät

Käytetyt moottoripyörät eli prätkät

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista moottoripyöräliikkeistä. Tarjoamme valikoiman käytettyjä moottoripyöriä edullisin hinnoin. Laajasta varastosta löytyy varmasti se prätkä, joka sopii juuri sinun ajotyyliisi parhaiten. Moottoripyörät, joissa on jiitä - myynnissä useita käytettyjä malleja. Selaa listauksia merkin, vuosimallin, kilometrimäärän tai hinnan mukaan - ja valitse tarpeisiisi sopivin. Moottoripyöriä löydät toimipisteistämme kautta maan. Lisäksi meillä on moottoripyöräliike Espoossa, Rinta-Jouppi Bike, joka on erikoistunut käytettyjen moottoripyörien myyntiin ja ostoon. 

Malleja joita tarjoamme: sport, pitkä matka, fighter, custom, enduro, suuret ja pienet skootterit. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan! Kysy myös edullista autorahoitusta.

Muistathan, että meillä myös ostetaan moottoripyöriä! Myy siis moottorpyöräsi meille. 

 445 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 445 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Autojen uutuus

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Moottoripyörä, motskari, prätkä – rakkaalla menopelillä on monta nimeä. Katukuvaan ne ilmestyvät kevään mittaan, asfalttien kuivuttua ja huristelua riittää aina loppusyksyyn saakka. J. Rinta-Joupin moottoripyörien monipuolisesta valikoimasta löytyy menopeli niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin moottoripyöräilijälle. Tarjolla on paljon tunnettuja moottoripyörämerkkejä, muun muassa: BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Yamaha ja monia muita.

Myymme ja ostamme käytettyjä moottoripyöriä Rinta-Joupilla. Mikäli motskarihammasta kolottaa, voi siihen löytää helpotusta autoliikkeemme moottoripyörävalikoimasta. Jos sen sijaan näyttää siltä, että omalla prätkällä ei ole enää aktiivista käyttöä, moottoripyörän myynti meille tapahtuu helposti, turvallisesta ja nopeasti.

Käytetyt moottoripyörät voi ostaa liikkeestä tai yksityiseltä. Muistathan, että yksityiseltä ostamiseen sisältyy riskejä. Esimerkiksi kuluttajansuoja ei ole voimassa kaupankäyntiä tehdessä, joten kannattaa olla erityisen tarkkana siitä, mitä olet ostamassa.

Kun olet ostamassa moottoripyörää liikkeestä, on se aina huolellisesti tarkastettu henkilökunnan toimesta sekä sen ominaisuudet ja yksityiskohdat on ilmoitettu myynti-ilmoituksessa. Kauppaa tehdessä kuluttajansuojalaki on voimassa, eli ostaminen on turvallista ja voit olla luottavaisin mielin.

Moottoripyörää ostaessa kannattaa huomioida sen historia, huoltokirja ja kuluvat osat. Selaa huoltokirja huolellisesti, sillä se yleensä kertoo siitä, miten tarkasti moottoripyörästä on aiemmin huolehdittu. Tutkaile moottoripyörän yleiskunto silmämääräisesti läpi erityisellä huolella. Lisäksi lyhyt koeajo on fiksua suorittaa ennen ostopäätöstä.

Moottoripyöriä on olemassa paljon erilaisia tyyppejä ja malleja, joista kaikissa on omat valikoidut ajo-ominaisuutensa. Moottoripyörää hankkiessa on aina ensin hyvä selvittää sen käyttötarve. Custom-moottoripyörät tunnistaa moottorin pärinästä ja suuressa osassa niistä ajoasento on jalat eteenpäin suuntautuneena. Sporttiset kyykkypyörät ovat tunnistettavissa kuljettajan etunoja-asennosta, täysikatteista sekä tehokkuudesta. Niitä nähdään usein myös kilparadoilla, sillä ne ovat nopeita, kevyitä ja ketteriä.

Näiden lisäksi nakupyörät ovat kestosuosikkeja. Nakupyörällä tarkoitetaan niin sanottua peruspyörää, eli urheilullista mallia, jossa ei ole katteita. Nakupyörässä on korkeampi istuma-asento kuin custom-tyylisessä moottoripyörässä ja ne ovat custom-mallia urheilullisempia.

Touring-malliset moottoripyörät soveltuvat hyvin pidemmän matkan ajoon sileillä teillä ja ne tunnistaa normaalia isommasta koosta. Sen sijaan Adventure-mallisilla moottoripyörillä ajelu onnistuu hiukan haastavammissakin maastoissa. Valikoimastamme löytyy myös käytetyt mopot, skootterit sekä kevytmoottoripyörät.

Moottoripyöristä kannattaa ostaa se juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva. Mikäli pitkät ajomatkat ergonomisen ajoasennon kera ovat juttusi, niin matkapyörä on sinulle sopiva vaihtoehto. Jos taas tehokkuus ja vauhti ovat sinulle tärkeitä ominaisuuksia, niin kyykkymallinen sporttipyörä istuu kuin nenä päähän.

Ensimmäistä moottoripyörää hankkiessa kannattaa valita mahdollisimman helposti ajettava prätkä. Liian painava tai tehokas moottoripyörä voi olla aloittelijalle jopa vaarallinen. Vasta-alkajalle sopii maltillisilla tehoilla varustettu, helposti ohjattava ja painoltaan kevyt moottoripyörä. Ajan myötä taitojen kehittyessä ja kokemuksen karttuessa voi tarpeen mukaan vaihtaa tehokkaampaan.

J. Rinta-Jouppi myy moottoripyörät edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy vaihtomoottoripyöriä monipuolisemmin kuin suuresta osasta Suomen moottoripyöräliikkeitä. Olemmekin yksi Suomen suurimmista moottoripyöräkaupoista. Motskareiden hintaan vaikuttaa muun muassa huoltohistoria, ajetut kilometrit, renkaiden kunto, kuutiotilavuus, merkki ja malli sekä yleinen peruskunto.

Autoliikkeen moottoripyörät sinulle myy J. Rinta-Joupin osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Selaa monipuolista prätkävalikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme tai tule paikan päälle autoliikkeisiimme ympäri Suomen.