• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 4500 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot
Vaihtoautot ja käytetyt ajoneuvot edullisesti

Vaihtoautot ja käytetyt ajoneuvot edullisesti

J. Rinta-Joupilta löydät käytetyt autot ja ajoneuvot, vaihtoautot ja moottoriajoneuvot kaikkiin tarpeisiin. Löydä näköisesi menopeli tuhansien autojen laajasta valikoimastamme!

Oli sinulla haussa sitten maasturi, neliveto, automaatti- tai manuaalivaihteinen henkilöauto, pakettiauto, pikkubussi, moottoripyörä, matkailuauto, retkeilyauto, matkailuvaunu, mönkijä, moottorikelkka, vesijetti, vene tai muu käytetty moottoriajoneuvo, löydät sen rintajouppi.fi -vaihtoautojen valikoimasta – suositpa mitä käyttövoimaa tai merkkiä tahansa. Meiltä löydät suosituimmat vaihtoautomerkit Toyota, AudiVolvo, BMWVolkswagenSkoda, Honda ja Mercedes-Benz.

Auton nopean, koko Suomen kattavan kotiintoimituksen lisäksi vaihtoautoihimme on saatavilla joustava autorahoitus, autovakuutus eli kasko, sekä valikoituihin autoihin autoturva. Katso kaikki autoon saatavat lisäpalvelut. Autokaupat voit tehdä turvallisesti ja luotettavasti jopa chatissa. J. Rinta-Joupin ammattitaitoiset myyjät opastavat sinua mielellään siinä kuinka ostaa käytetty auto ja tarvittaessa laskevat nykyisen autosi vaihtohyvityshinnan.

Vaihtoautot | Käytetyt autot ja ajoneuvot  2471 kpl

Hakutuloksia 2471 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Mitä tarkoittaa vaihtoauto? Lyhyesti ilmaistuna se tarkoittaa samaa asiaa kuin käytetty auto, jonka voi hankkia joko autoliikkeestä tai yksityiseltä myyjältä. Vaihtoautoa voisi kuvailla vaihdon välineenä käytettäväksi autoksi. Sen nimi on muodostunut tapahtumasta, jossa autoliikkeen asiakas myy ajoneuvonsa hyvityshintaa vastaan uutta ajoneuvoa hankkiessa – ikään kuin vaihtokauppana. Asiakas siis hyödyntää vanhan autonsa arvon uuden käytetyn tai täysin uuden auton hankinnassa.

Asiakkaalta vaihdossa saatava ajoneuvo pitää autokaupan varaston valikoiman tasaisena ja asiakas saa vaihtoautostaan rahallista hyötyä. Yli puolet J. Rinta-Joupin käytettyjen autojen kaupasta toteutetaan vaihtokauppana. 

Mistä vaihtoautoja voi ostaa? Vaihtoauton voi ostaa autoliikkeestä tai yksityiseltä myyjältä. Käytetyn auton osto liikkeestä, kuten J. Rinta-Jouppi Oy:ltä on turvallista, nopeaa sekä vaivatonta. Yksityiseltä myyjältä autoa ostaessa joutuu nähdä enemmän vaivaa, eikä sen toimivuudesta ja kaupan yhteydessä luvatuista asioista ole takuita.

Rinta-Jouppi myy laadukkaat ja edulliset vaihtoautot luotettavasti ja helposti, jotta asiakas välttyy turhilta yllätyksiltä, päänvaivalta sekä paperitöiltä. Autoliikkeen myyjä palvelee asiakasta aina huolellisesti kaupan alusta sen loppuun – ja vielä jälkeenkin. Sen sijaan yksityiseltä käytetyn auton myyjältä palvelunsaanti tai -laatu ei ole aina taattua. Ota siis rohkeasti yhteyttä J. Rinta-Jouppiin ja myyjiimme, ja tarjoa meille nykyinen autosi vaihdossa. Voit tarvittaessa vaihtaa myös edullisempaan autoon. 

Mitä pitää ottaa huomioon, kun ostaa vaihtoautoa? Vaihtoautoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon auton ikä (vuosimalli) sekä ajetut kilometrit. Ne vaikuttavat runsaasti auton arvoon. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon minkä kokoinen auto on omiin käyttötarkoituksiin parhaiten soveltuva. Sopisiko korimalleista esimerkiksi sedan, farmari, coupe tai vaikkapa maasturi?

Myös ajoneuvon historia on hyvä huomioida, kun olet ostamassa käytettyä autoa liikkeestä. Tarkista, että määräaikaishuollot on tehty ajallaan, sillä autosta myöhemmin saatava hyvitys määräytyy myös pitkälti sen huoltohistorian mukaan.

Mikä on vaihtoauton ja uuden auton ero? Vaihtoauton ja uuden auton ero on se, että vaihtoautolla on ollut yksi tai useampi omistaja. Kun taas uusi auto tulee suoraan maahantuojan tehtaalta, eikä sillä ole aikaisempia omistajia.

Uusien autojen maahantuojat myös tarjoavat uusille ajoneuvoille valmistajan määrittelemän tehdastakuun. J. Rinta-Joupilta on saatavilla käytettyjen ajoneuvojen vaihtoautoturva, J. Rinta-Jouppi Oy:n oma – J. autoturva. Palvelun voi hankkia käytetylle autolle oman valinnan mukaan joko vuodeksi tai kahdeksi. Maksimissaan yhdeksän tai seitsemän vuotta vanhaan autoon, jolla on ajettu alle 200 000 kilometriä.

Monilta suomalaisilta autoilijoilta löytyy entuudestaan henkilökohtaiset suosikki automerkit ja -mallit. Mikäli merkkiuskollisuutta ei vielä löydy, on järkevää vertailla ja koeajaa erilaisia käytettyjä autoyksilöitä ennen lopullista valintaa. Siten saat selville, missä automerkissä ja -mallissa on juuri sinulle parhaiten sopivat ominaisuudet. Omaa merkkiuskollisuutta kannattaa myös ajoittain kyseenalaistaa ja rohkeasti harkita ja koeajaa myös muita merkkejä, kuin sitä tuttua ja turvallista.

Mitä kannattaa tehdä ennen vaihtoauton ostopäätöstä? Ennen ostopäätöstä kannattaa myös silmäillä vaihtoauton ulko- ja sisätilat huolellisesti läpi, jotta ne miellyttävät silmää, eivätkä tuota pettymystä jälkikäteen.

Erilaisia vaihtoautoja tutkiessa kannattaa myös pohtia millä käyttövoimalla varustettu ajoneuvo on omaa ajotyyliä ja -matkaa parhaiten tukeva. Sopisiko hurjassa nosteessa olevat sähkö- tai hybridiautot vai kenties perinteisemmät käyttövoimat, bensa ja diesel. Myös sähkön ja polttoaineiden hinnanheilahteluja kannattaa seurata ennen auton hankintaa.

J. Rinta-Jouppi Oy:n vaihtoautojen kotiintoimituksella voit hankkia ajoneuvon kotiin tai suoraan työpaikalle. Mikä parasta, tämän kaiken voit toteuttaa vaikkapa kotisohvaltasi. Etäkauppa on helppo ja turvallinen vaihtoehto käytetyn ajoneuvon hankintaan. 14 vuorokauden palautusoikeus on turvanasi ja auto toimitetaan arkisin jopa 24 tunnissa toivomaasi osoitteeseen Suomessa.

Minkälaisia rahoitusvaihtoehtoja on vaihtoautoihin? Vaihtoautoihin on olemassa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, joilla voit ostaa auton ja maksaa kuukausierissä. Vaihtoauton rahoitus onnistuu autoliikkeen luotettavien rahoituskumppaneiden avulla. Osamaksurahoitus on suosituin autorahoitusmalli ja sitä hyödyntävät jopa yli puolet suomalaisista autonostajista suurta hankintaa tehdessä.

Suosittu rahoituspalvelumme J. osamaksu pilkkoo ajoneuvon hankintahinnan sopiviin kuukausieriin, jolloin auton kokonaishankintahintaa lyhennetään kuukausittain. Maksuaikaa on saatavilla halusi mukaan, parhaimmillaan jopa 72:n kuukauden ajalle, jolloin kuukausierät ovat varsin maltillisia.

Autorahoituksen saajalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, ajo-oikeutta sekä säännöllisiä tuloja tai yhteisvelallista. Mikäli harkitset vaihtoauton hankintaa rahoituksella – kokeile J. Rinta-Joupin rahoituslaskuria. Sen avulla selvität juuri sinulle parhaiten sopivan rahoitussuunnitelman. Meiltä voit ostaa auton jopa ilman käsirahaa. 

Vaihtoautot ja käytetyt autot netissä löydät autoliiketoimintaa harjoittavien yritysten verkkosivuilta tai vaihtoehtoisesti verkkoalustoilta, joissa yksityiset myyjät voivat kaupitella käytettyjä autoja.

Kuinka usein kannattaa vaihtaa autoa? J. Rinta-Joupin tilastojen mukaan suomalainen vaihtaa autoaan usein kolmen tai neljän vuoden välein. Tiivis autonvaihtoväli takaa, että oma auto ei ehdi vanheta liikaa, kunto pysyy hyvänä ja sen vaihtoarvo ei tipu merkittävästi – jolloin omasta autosta saa mahdollisimman hyvän vaihtohyvityksen autoa vaihdettaessa toiseen.

Mistä tunnistan hyvän vaihtoauton? Hyvä vaihtoauto on sellainen, joka sopii omiin arjen tarpeisiin huomioiden käyttövoima, korimalli ja esimerkiksi ominaisuudet. Hyvä käytetty auto istuu omaan, henkilökohtaiseen budjettiin, sekä vastaa ostajan omia käyttötarkoituksia. Iso osa suomalaisista hankkii itselleen keskihintaisen, noin 10 000 – 20 000 €:n arvoisen, laadukkaan käytetyn auton. Yleisesti ottaen käytetyn auton hankinnassa kannattaa huomioida auton ikä, ajetut kilometrit sekä ajoneuvon historia. Ajoneuvon historialla tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että kuinka monella omistajalla auto on aikaisemmin ollut, onko autoa kolaroitu ja minkälainen huoltohistoria kyseisellä vaihtoautolla on.

Etsitkö vaihtoautoa, joka täyttää kaikki matkustus- ja harrastustarpeesi? Varmista, että valitsemasi auto sopii vaativiinkin vetotehtäviin tutustumalla oppaaseemme auton sallitusta vetomassasta. Täältä löydät hyödyllistä tietoa siitä, miten valita oikea auto, joka vastaa sekä arjen että vapaa-ajan tarpeitasi.

Tässä vielä listattuna huomioitavia asioita, kun harkitset käytetyn auton ostamista:

 1. Tarkasta kiinnostava auto perusteellisesti: ulkoisesti ja esimerkiksi huoltohistorian osalta.
 2. Koeaja: käytetty auto kannattaa koeajaa ennen lopullista ostopäätöstä.
 3. Kysy vinkkiä kokeneemmalta: joskus vinkkien kysyminen kokeneemmalta auton ostajalta tai autoalan ammattilaiselta kannattaa.
 4. Varmista sopiva hinta: riippuen autosta, hinnoissa saattaa olla joskus liikkuma varaa. Varmista ainakin, että ymmärrät, mistä auton hinta muodostuu ja miksi se on tietyn hintainen.
 5. Tutustu dokumentteihin: tutustu huolellisesti kaupankäyntiin liittyviin dokumentteihin, kuten kauppakrijaan ja auton reksiteritodistukseen.
 6. Varaudu ylläpitokuluihin: muista, että auton ostohinnan lisäksi autoilusta koituu kustannuksia myös myöhemmin, esim. huollot ja korjaukset. Varaudu myös niihin kun kartoitat auton hankintaan liittyvää budjettiasi. 

Mistä saan lisätietoja vaihtoautoista? Myytäviä autoja voi tiedustella verkkosivujemme chat-palvelun kautta. Avuliaat ja luotettavat automyyjämme palvelevat teitä aina ammattitaidolla. Meille tärkeää on kuunnella asiakasta tarkkaan ja löytää juuri hänen ongelmiin se sopivin ratkaisu.

Katso myös juuri katsastetut vaihtoautot

Myytävät autot sijaitsevat lukuisissa toimipisteissämme ympäri Suomen ja ne ovat kaikkien saatavilla niin paikan päällä, kuin verkossa!

Laajan valikoiman käytettyjä autoja löydät J. Rinta-Joupin laadukkaasta ja monipuolisesta vaihtoautojen varastosta. Tutustu autoihin netissä tai paikan päällä J. Rinta-Joupin autoliikkeessä. Etsi juuri sinulle sopiva edullinen vaihtoauto alle. Olemme luotettava, kokonut ja kotimainen autoliike, joka palvelee sinua noin 4000 vaihtoauton varastolla kattavasti eri ajoneuvolajeissa -  Osta vaihtoauto nyt ja nauti ajamisesta!