• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Pakettiautot
Käytetyt ja uudet pakettiautot

Käytetyt ja uudet pakettiautot

J. Rinta-Jouppi tarjoaa uudet ja käytetyt pakettiautot ja hyötyajoneuvot kaikkiin tarpeisiin. Löydä itsellesi paras hyötyajoneuvo tuhansien autojen valikoimastamme.

J. Rinta-Joupin uusien pakettiautojen valikoimasta löydät laadukkaat Ford-hyötyautot. Toimitamme uuden tai vaihtoauton kotiisi koko Suomen alueella ja kaupat voit tehdä turvallisesti ja luotettavasti jopa chatissa. Osta oma, edullinen pakettiauto jo tänään J. Rinta-Joupilta! Katso myös kaikki ALV-vähennyskelpoiset autot ja jatko-ohjaamo pakettiautot. Meiltä myös kaivinkoneet ja muut maanrakennuskoneet.

Auton nopean kotiintoimituksen lisäksi uusiin autoihimme on saatavilla J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Katso kaikki autoon saatavat lisäpalvelut täältä.

 352 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 352 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Pakettiautot ovat ajoneuvoja, jotka on suunniteltu erityisesti tavaroiden kuljetukseen. Ne ovat monipuolisia ja niitä käytetään laajasti eri toimialoilla, kuten kaupan, logistiikan, rakennusalan ja palveluyritysten tarpeisiin. Pakettiautot vaihtelevat kooltaan ja ominaisuuksiltaan, joten ne voivat palvella erilaisia käyttötarkoituksia. Tässä on yleiskatsaus pakettiautojen eri tyypeistä ja niiden ominaisuuksista:

Kevyet pakettiautot ovat pienempiä ja ketterämpiä kuin suuremmat mallit. Ne soveltuvat hyvin kaupunkiliikenteeseen ja pienempien tavaralastien kuljetukseen. Kevyet pakettiautot ovat yleensä noin henkilöauton kokoisia, mutta ilman takapenkkejä, mikä lisää tavaratilaa. Niiden polttoainetehokkuus on hyvä verrattuna suurempiin pakettiautoihin, ja ne sopivat erinomaisesti pieniin kuljetuksiin, jakeluajoihin ja kaupunkikäyttöön. Tämä tekee niistä ihanteellisia yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja ketterää kuljetusratkaisua.

Keskikokoiset pakettiautot tarjoavat enemmän tavaratilaa ja kantokykyä kuin kevyet mallit. Ne ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Keskikokoiset pakettiautot ovat suurempia kuin kevyet pakettiautot, mutta pienempiä kuin raskaat pakettiautot. Tavaratilan tilavuus on yleensä 5-7 kuutiometriä, mikä tekee niistä hyvän yhdistelmän ketteryyttä ja tilavuutta. Näitä ajoneuvoja käytetään usein pienyrityksissä, korjaus- ja huoltopalveluissa sekä pienissä jakeluissa. Ne soveltuvat myös perhekäyttöön, jos tarvitaan lisätilaa.

Raskaat pakettiautot ovat suurimpia pakettiautoja ja niissä on eniten kantokapasiteettia ja tavaratilaa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä suurten ja raskaiden kuormien kuljetuksessa. Raskaat pakettiautot ovat suurikokoisia, ja niiden tavaratilan tilavuus voi olla yli 10 kuutiometriä. Ne kestävät raskaita kuormia ja tarjoavat paljon tilaa, mikä tekee niistä erinomaisia työajoneuvoja erityisesti rakennusalalle, logistiikkaan ja suurten tavaroiden kuljetukseen.

Pakettiautojen tavaratilan tilavuus vaihtelee mallista ja koosta riippuen. Pienissä malleissa tilavuus voi olla noin 3-4 kuutiometriä, kun taas suurissa malleissa tilavuus voi olla yli 15 kuutiometriä. Useimmissa pakettiautoissa on leveät takaovet ja sivuliukuovet, jotka helpottavat kuormaamista ja purkamista.

Pakettiautojen moottorit ja suorituskyky vaihtelevat. Useimmat pakettiautot käyttävät dieseliä, mutta saatavilla on myös bensiini- ja sähkömalleja. Moottorin teho vaihtelee, mutta yleensä pakettiautot tarjoavat riittävästi tehoa raskaiden kuormien kuljettamiseen ja maantieajoon.

Pakettiautojen ohjaamot ovat yleensä hyvin varusteltuja, tarjoten mukavuutta pitkillä matkoilla. Useimmissa malleissa on mukavat istuimet, ilmastointi ja modernit viihdejärjestelmät. Turvallisuus on tärkeä osa pakettiautoja, ja niissä on yleensä hyvät turvallisuusvarusteet, kuten ABS-jarrut, turvatyynyt ja joskus myös kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten peruutuskamerat ja kaistavahti.

Pakettiautot ovat monipuolisia ja käytännöllisiä ajoneuvoja, jotka palvelevat monenlaisia tarpeita niin yrityksissä kuin yksityishenkilöiden käytössä. Kevyet, keskikokoiset ja raskaat pakettiautot tarjoavat erilaisia ratkaisuja riippuen kuljetustarpeista ja käytön vaatimuksista. Olipa kyseessä pienet jakelut, huoltopalvelut tai suuret rakennusprojektit, pakettiauto tarjoaa tehokkaan ja luotettavan kuljetusratkaisun.