• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille!

J. Rinta-Jouppi Lappeenrannan autoliike sijaitsee Kesämäen kaupunginosassa, aivan Lappeenrannan lentoaseman vieressä, osoitteessa Lentokentäntie 5.

Autoliikkeeseen on loistavat kulkuyhteydet Lappeenrannan keskustasta, lähikunnista ja kauempaakin. Valtatie 6 kulkee noin kilometrin etäisyydellä Lappeenrannan J. Rinta-Joupista, mikä mahdollistaa sujuvan liikkumisen ja helpon saavutettavuuden.

Autokaupoille matkaa Lappeenrannan kauppatorilta kertyy noin 1,5 kilometriä, ja sekä autolla että pyörällä matka taittuu viidessä minuutissa. Myös kuvankauniilta Lappeenrannan satama-alueelta pääsee autoliikkeeseen vähän yli viidessä minuutissa, oli matkustustapana sitten autoilu tai pyöräily.

Myös Etelä-Karjalan lähipaikkakunnilta pääset kätevästi ja nopeasti autokaupoille. Imatralta, Lemiltä ja Luumäeltä autolla saapuessa pääset perille alle puolessa tunnissa, Taipalsaarelta jopa vartissa.

Lappeenrannan autokaupan välittömästä läheisyydestä löytyy paljon erilaisia palveluja, muun muassa päivittäistavarakauppoja ja ravintoloita, mutta kaikkein tunnistettavin maamerkki on Lappeenrannan lentoasema, joka sijaitsee suoraan autoliikkeen takana.

Lappeenrannan autoliikkeessä tarjoamme monipuolisia palveluja, kuten vaihtoautojen myyntiä sekä käytettyjen matkailuajoneuvojen, moottoripyörien ja pakettiautojen myyntiä. Lisäksi meillä on myynnissä uusia Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living -matkailuajoneuvoja. Muistathan, että Lappeenrannan autokaupasta voit ostaa minkä tahansa autoliikeketjun tuhansista ajoneuvoista suoraan kotiisi toimitettuna.

Autokaupan pihasta löytyy runsaasti parkkitilaa autolla saapuville asiakkaille.

Lappeenrannan J. Rinta-Joupin aukioloajat ovat arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–15. Autoliikkeen henkilöstön yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Ota rohkeasti yhteyttä, ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään ajoneuvon hankintaan tai myyntiin liittyvissä asioissa.

Katso Lappeenrannan vaihtoautot ja muut ajoneuvot.

Toimipisteen autot

Näytä kaikki
J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille! J. Rinta-Jouppi Lappeenranta – Tervetuloa ostoksille!

J. Rinta-Jouppi Lappeenranta - Yhteystiedot

Vaihtoautomyynti020 788 1350
Matkailuajoneuvomyynti020 788 1352
Moottoripyörämyynti ja -osto020 788 1350
Toimisto020 788 1340
Me ostamme autosi020 788 1350

Aukioloajat

ma – pe 10 – 18

la 10 – 15

Merkkiedustukset

Kabe Adria Bürstner Sun Living

J. Rinta-Jouppi Lappeenranta - Henkilöstö

Vaihtoautomyynti

Matkailuajoneuvomyynti

Moottoripyörämyynti ja -osto

Toimisto

Milla Ojala

Milla Ojala
Myyntiassistentti FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;la/;oja;la.;mil

040 487 9281

Anna-Liisa Tuominen

Anna-Liisa Tuominen
Myyntiassistentti FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;n/r;ine;uom;a.t;iis;a-l;ann

040 487 9273

Emmi Lahtinen

Emmi Lahtinen
Myyntiassistentti
i;i.f;upp;ajo;int;n/r;ine;aht;i.l;emm

040 487 9271

Teemu Mustonen

Teemu Mustonen
Myyntiavustaja FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;ton;mus;mu.;tee

040 510 0025

Me ostamme autosi