Autorahoitus ja rahoituslaskuri

Auton ostaminen osamaksulla on helppoa J. Rinta-Joupilla. Rahoituslaskuri auttaa laatimaan juuri sinulle sopivan maksusuunnitelman.

Maksa autosi joustavasti osamaksulla

Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan ajoneuvon, on lisäksi tärkeää miettiä itselle sopiva maksutapa. Kun käteismaksu ei ole vaihtoehto, apuun rientää J. Rinta-Joupin edullinen ja turvallinen autorahoitus, joka mahdollistaa ajoneuvon hinnan lyhentämisen myös pienemmissä erissä.

J. Rinta-Joupilta saat luottopäätöksen heti, ja hoidamme puolestasi myös kaikki luottoon liittyvät paperityöt. Et tarvitse autorahoituksellesi takaajia, sillä vakuutena toimii ostamasi auto. Rahoituksen korko on kiinteä koko sopimusajan, jonka pituus voi olla jopa 72 kuukautta.

Kuukausieriin voidaan sopia muutoksia, mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu äkillisesti. Lisäksi voit niin halutessasi myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa loppuvelan sovittua aiemmin.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen luotettavimmat ja tunnetuimmat rahoitusyhtiöt Danske Bank, Nordea, Santander, FORSO Autorahoitus ja OP Pohjola.

Hae rahoituspäätös

Uusi auto ilman käsirahaa: OIVA on uusi tapa hankkia auto

J. Rinta-Joupin OIVA-autorahoitus on asiakkaalle täysin riskitön ratkaisu, jossa asiakas saa itse päättää sopimuskauden lopussa, lunastaako auton itselleen vai palauttaako sen liikkeeseen ja ottaa uuden auton jälleen käyttöönsä OIVA-rahoitussopimuksella. OIVA on asiakkaalle turvallinen vaihtoehto, koska J. Rinta-Jouppi Oy kantaa riskin auton arvon alenemisesta.

OIVA on tarjolla kaikkiin J. Rinta-Joupin edustamiin uusiin automerkkeihin. Et tarvitse käsirahaa ollenkaan, ja ensimmäisen kuukausierän maksat vasta kuukauden päästä auton luovutuksesta.

OIVA-rahoitusratkaisun yhteydessä J. Rinta-Jouppi on valmis ostamaan asiakkaan nykyisen auton kilpailukykyiseen hintaan. Tälläisessa tapauksessa maksamme asiakkaan tilille vanhan auton ostohinnan. Asiakkaan matka jatkuu uudella autolla ja edullisella kuukausierällä, ilman auton arvonalenemiseen liittyvää riskiä.

  • Täysin riskitön rahoitus
  • Autoliike vastaa auton arvonalenemiseen liittyvästä riskistä
  • Kiinteä kuukausierä
  • Kiinteä ja edullinen rahoituskorko

Pyydä OIVA-autorahoitustarjous tästä linkistä!

Rahoituslaskuri auttaa suunnittelussa

Ota autorahoituksen suunnittelun avuksi J. Rinta-Joupin rahoituslaskuri, jonka avulla voit laatia juuri sinulle parhaiten sopivan rahoitussuunnitelman – jopa ilman käsirahaa. Muista kuitenkin, että rahoitus edellyttää aina aina erillistä luottopäätöstä sekä kasko- ja liikennevakuutusta.

Rahoituslaskelma