• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt sähköautot korko 3,99 % + kulut. ⚡ Tutustu ja osta!

J. autorahoitus - maksa auto juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivalla rahoitusvaihtoehdolla:

 

J. osamaksu: uusi auto joustavissa erissä autorahoituksella

Miten autorahoitus toimii? Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan ajoneuvon, on lisäksi tärkeää miettiä itselle sopiva maksutapa. Kun käteismaksu ei ole vaihtoehto, apuun rientää J. Rinta-Joupin edullinen ja turvallinen autorahoitus, joka mahdollistaa ajoneuvon hinnan lyhentämisen myös pienemmissä erissä. Autorahoituksessa asiakas maksaa auton ostohinnan takaisin kuukausittain pienemmissä erissä, joka muodostuu lainan pääomasta sekä korosta. Varsinainen omistajuus autosta siirtyy asiakkaalle, kun autolaina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Tähän asti asiakas toimii auton haltijana. Perinteinen osamaksurahoitus, eli J. osamaksu, on yleisin autorahoituksen malli – sitä käyttää yli puolet suomalaisista autonostajista autohankinnan rahoituksessa. J. osamaksu on J. Rinta-Joupin helppo ja turvallinen osamaksurahoitus ajoneuvolle, joka mahdollistaa ajoneuvon hinnan lyhentämisen myös pienemmissä erissä. Kaikki valikoimamme ajoneuvot ovat ostettavissa autorahoituksella. 

J. Rinta-Joupilta saat luottopäätöksen heti, ja hoidamme puolestasi myös kaikki luottoon liittyvät paperityöt. Et tarvitse autorahoituksellesi takaajia, sillä vakuutena toimii ostamasi auto. Huomio, että verovelvollinen autonostaja, joka hankkii vähennettävää arvonlisäveroa sisältävän ajoneuvon osamaksurahoituksella, voi tehdä arvonlisäverovähennyksen täysimääräisesti heti hankinnan jälkeen. J. osamaksussa rahoituksen korko on kiinteä koko sopimusajan, jonka pituus voi olla jopa 72 kuukautta.

Voiko autolainan kuukausieriä muuttaa kesken sopimuksen? Autolainan kuukausieriin voidaan sopia muutoksia, mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu äkillisesti. Lisäksi voit niin halutessasi myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa loppuvelan sovittua aiemmin. Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen luotettavimmat ja tunnetuimmat rahoitusyhtiöt Danske Bank, Nordea, Santander, FORSO Autorahoitus ja OP Pohjola. J. osamaksu on saatavilla kaikkiin esimerkiksi kaikkiin vaihtoautoihimme.

Kuka voi saada autorahoituksen? Lähtökohtaisesti autorahoituksen voi saada henkilö, jolla on säännölliset tulot. Autorahoitus voidana myös myöntää vakavaraiselle yritykselle. Autorahoituksen hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen. Hakijalla pitää myös olla ajo-oikeus. Tietyin reunaehdoin autorahoituksen voi myös saada opiskelija, työtön, toimintaansa alottava yritys tai henkilö, jolla on maksuhäiriömerkintä. Lue blogistamme tarkemmin, kuka voi saada autorahoituksen

Hae rahoituspäätös tai katso kaikki korkotarjouksessa olevat autot

J. yksityisleasing: uusi auto ilman käsirahaa

Leasingrahoitus mielletään usein yrityksen käyttöön tulevan ajoneuvon hankintatavaksi, mutta nykyisin yhä useampi yksityinen autonostaja on myös kiinnostunut hankkimaan auton leasingrahoituksella, tai leasingrahoituksen tyyppisellä osamaksurahoituksella, jossa autoliike antaa autolle taatun jäännösarvohinnan.

J. Rinta-Joupin tarjoama J. yksityisleasing on asiakkaalle 100% riskitön rahoitussopimus, jossa hankit auton itsellesi tai yrityksellesi edullisella kuukausimaksulla, jopa ilman käsirahaa, sinulle sopivaksi ajaksi kiinteällä kuukausierällä. J. yksityisleasingin sisältää auton hankinnan osamaksusopimuksella määrätyksi sopimusajaksi, sopimuksen mukaisen määrän ajokilometrejä, sekä erikseen sovitut varusteet, esimerkiksi talvirenkaat. Se ei sisällä polttoainekuluja, autopesua, auton vakuutuskuluja, tai vuotuista ajoneuvoveroa. Kauttamme saat halutessasi hankittua myös edullisen autovakuutuksen uudelle autollesi. 

J. Rinta-Jouppi sitoutuu liisatun ajoneuvon takaisinostoon sopimuskauden lopussa. Sopimuksen päättyessä asiakas voi päättää itse lunastaako auton itselleen, vai palauttaako sen liikkeeseen ja ottaa uuden auton käyttöönsä J. yksityisleasing -rahoitussopimuksella. J. yksityisleasingsopimukset ovat yleensä kestoltaan 24–48 kuukautta. Suosituin sopimuskesto on tällä hetkellä 36 kuukautta.

Yksityisleasingin etuja ovat, että et tarvitse lainkaan käsirahaa ja se, että autoliike vastaa auton arvonalenemiseen liittyvästä riskistä – sinun ei siis tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta tai muista omistajuuteen liittyvistä riskeistä.  Ensimmäisen kuukausierän maksat vasta kuukauden kuluttua auton luovutuksesta. Rahoitukseen voit sisällyttää myös auton määräaikaishuollot halutessasi. Lisäksi, J. Rinta-Jouppi on valmis ostamaan mahdollisen nykyisen autosi kilpailukykyiseen hintaan, jolloin maksamme asiakkaalle vanhan auto ostohinnan sopimusta tehtäessä. Maksamme kauppasumman tilillesi nopeasti. Voit myös hyödyntää summan myös käsirahana, jolloin saat uuden auton käyttöösi vieläkin edullisemmalla kuukausihinnalla. Matkasi jatkuu uudella yksityisliisatulla autolla, eikä sinun tarvitse huolehtia auton arvon alentumisesta. J. yksityisleasing on saatavilla kaikkiin uusiin J. Rinta-Joupin myymiin ajoneuvoihin ja uusiin automerkkeihin.

  • Täysin riskitön rahoitus
  • Autoliike vastaa auton arvonalenemiseen liittyvästä riskistä
  • Kiinteä kuukausierä
  • Kiinteä ja edullinen rahoituskorko

Leasing-autot löydät tästä linkistä!

Pyydä J. autorahoitustarjous tästä linkistä!

 

J. rahoitusleasing: maksat vain auton käytöstä

J. Rahoitusleasing on J. Rinta-Joupin tarjoama auton vuokrasopimus, jossa auton saa määrätyn pituiselle ajalle kiinteällä kuukausivuokralla. Rahoitusleasingilla rahoitetaan erityisesti auton pääomakustannukset. Hankittava auto toimii sopimuksen vakuutena. Sopimuskauden päättyessä rahoitusleasingilla hankitun auton voi myydä esimerkiksi autoliikkeeseen. Autoa ei voi kuitenkaan vaihtaa uuteen, tai myydä eteenpäin. Hankittavalla ajoneuvolle annetaan sopimusta tehdessä aina jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioituun ajomäärään perustuen. Asiakkaalla on täten mahdollisuus myös vuokranpalautuksiin leasingsopimuksen lopussa, jos auto on huolella pidetty ja huollatettu.

J. Rahoitusleasing sopii esimerkiksi yritykselle, joka haluaa itse vastata leasingauton huolloista eikä halua rajoitettuja ajokilometrejä. Maksat vain käytöstä. Rahoitusleasing toimii siten, että auton kuukausierä sisältää arvonlisäveroa, jonka arvonlisävelvollinen yritys voi kuukausittain vähentää. Tällä rahoitusmuodolla yrityksen on mahdollista rahoittaa myös vähän käytetty ajoneuvo, tai esimerkiksi esittelyauto, kunhan ajoneuvon myyntihinta sisältää vähennettävää arvonlisäveroa.

J. Rahoitusleasing on helppo ja vaivaton tapa hankkia auto ilman muita tarvittavia vakuuksia. Rahoitusleasingin etuja on myös se, että leasing-auton kustannukset jakautuvat tasaisesti kuukausittain, sekä se että voit hyötyä auton arvosta sopimuksen päättyessä. Kuukausittaista maksuerää ja sen kokoa voit säätää joustavasti muuttamalla vuokra-aikaa, jäännösarvoa tai ensimmäisen vuokraerän suuruutta. J. rahoitusleasing on saatavilla useisiin uusiin J. Rinta-Joupin myymiin ajoneuvoihin – kysy lisää!

J. huoltoleasing: auto ja autohuollot kuukausivuokralla

J. huoltoleasing on J. Rinta-Joupin pidempiaikainen, yleensä muutaman vuoden mittainen, auton vuokrasopimus erityisesti yrityksile. Se on rahoitusleasingia laajempi rahoitusratkaisu. Huoltoleasingin pohjana toimii kiinteä kuukausivuokra, joka sisältää ajoneuvon käyttöön liittyvät palvelut – kuten autohuollot ja normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat korjaukset, sekä halutessaan jopa vakuutukset ja sijaisautopalvelut. Huoltoleasingin etu onkin, että yrityksellä on aina käytössään uusi auto, jonka ammattimainen huolto ja korjaus kuuluvat hintaan.

Huoltoleasing toimii siten, että auton kuukausierä sisältää arvonlisäveroa, jonka arvonlisävelvollinen yritys voi kuukausittain vähentää. Tällä rahoitusmuodolla yrityksen on mahdollista rahoittaa myös vähän käytetty ajoneuvo, tai esimerkiksi esittelyauto, kunhan ajoneuvon myyntihinta sisältää vähennettävää arvonlisäveroa.

Huoltoleasing-rahoitusmallissa rahoitusyhtiö omistaa leasingauton ja kantaa riskin sen jäännösarvoista. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia ajoneuvon myynnistä, jälleenmyyntiarvosta tai arvon alenemisesta, vaan sopimuskauden päätyttyä auto palautetaan rahoittajalle. Huoltoleasing on hyvä vaihtoehto, kun tavoitteena on huoleton autoilu. J. huoltoleasing on saatavilla useisiin uusiin J. Rinta-Joupin myymiin ajoneuvoihin – kysy lisää!

 

Rahoituslaskuri auttaa suunnittelussa

Ota autorahoituksen suunnittelun avuksi J. Rinta-Joupin rahoituslaskuri, jonka avulla voit laatia juuri sinulle parhaiten sopivan rahoitussuunnitelman – jopa ilman käsirahaa. Muista kuitenkin, että rahoitus edellyttää aina aina erillistä luottopäätöstä sekä kasko- ja liikennevakuutusta.

Rahoituslaskelma