• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

J. autorahoitus - maksa auto juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopivalla rahoitusvaihtoehdolla:

 

J. osamaksu: uusi auto joustavissa erissä autorahoituksella

Miten autorahoitus toimii? Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan ajoneuvon, on lisäksi tärkeää miettiä itselle sopiva maksutapa. Kun käteismaksu ei ole vaihtoehto, apuun rientää rahoituskumppaniksi J. Rinta-Joupin edullinen ja turvallinen autorahoitus, joka mahdollistaa ajoneuvon hinnan lyhentämisen myös pienemmissä erissä. Autorahoituksessa asiakas maksaa auton ostohinnan takaisin kuukausittain pienemmissä erissä, joka muodostuu lainan pääomasta sekä korosta. Varsinainen omistajuus autosta siirtyy asiakkaalle, kun autolaina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Tähän asti asiakas toimii auton haltijana. Perinteinen osamaksurahoitus, eli J. osamaksu, on yleisin autorahoituksen malli – sitä käyttää yli puolet suomalaisista autonostajista autohankinnan rahoituksessa. J. osamaksu on J. Rinta-Joupin helppo ja turvallinen osamaksurahoitus ajoneuvolle, joka mahdollistaa ajoneuvon hinnan lyhentämisen myös pienemmissä erissä. Kaikki valikoimamme ajoneuvot ovat ostettavissa autorahoituksella. 

J. Rinta-Joupilta saat luottopäätöksen heti, ja hoidamme puolestasi myös kaikki luottoon liittyvät paperityöt. Et tarvitse autorahoituksellesi takaajia, sillä vakuutena toimii ostamasi auto. Huomio, että verovelvollinen autonostaja, joka hankkii vähennettävää arvonlisäveroa sisältävän ajoneuvon osamaksurahoituksella, voi tehdä arvonlisäverovähennyksen täysimääräisesti heti hankinnan jälkeen. J. osamaksussa rahoituksen korko on kiinteä koko sopimusajan, jonka pituus voi olla jopa 72 kuukautta.

Voiko autolainan kuukausieriä muuttaa kesken sopimuksen? Autolainan kuukausieriin voidaan sopia muutoksia, mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu äkillisesti. Lisäksi voit niin halutessasi myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa loppuvelan sovittua aiemmin. Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen luotettavimmat ja tunnetuimmat rahoitusyhtiöt Danske Bank, Nordea, Santander, FORSO Autorahoitus ja OP Pohjola. J. osamaksu on saatavilla kaikkiin esimerkiksi kaikkiin vaihtoautoihimme.

Kuka voi saada autorahoituksen? Lähtökohtaisesti autorahoituksen voi saada henkilö, jolla on säännölliset tulot. Autorahoitus voidana myös myöntää vakavaraiselle yritykselle. Autorahoituksen hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen. Hakijalla pitää myös olla ajo-oikeus. Tietyin reunaehdoin autorahoituksen voi myös saada opiskelija, työtön, toimintaansa alottava yritys tai henkilö, jolla on maksuhäiriömerkintä. Lue blogistamme tarkemmin, kuka voi saada autorahoituksen

Autorahoitus on suosittu vaihtoehto autojen hankintaan, ja se tarjoaa mahdollisuuden ostaa haluttu ajoneuvo ilman suurta kertamaksua. Autorahoitus on lainamuoto, joka on suunniteltu erityisesti autojen hankintaan, ja se voi kattaa uuden tai käytetyn auton kustannukset. Kaiken kaikkiaan autorahoitus tarjoaa joustavan tavan hankkia auto ilman suurta kertasummaa, ja se on suosittu vaihtoehto monille autonostajille.

Hae rahoituspäätös tai katso kaikki korkotarjouksessa olevat autot

J. rahoitusleasing: maksat vain auton käytöstä

J. Rahoitusleasing on J. Rinta-Joupin tarjoama auton vuokrasopimus, jossa auton saa määrätyn pituiselle ajalle kiinteällä kuukausivuokralla. Rahoitusleasingilla rahoitetaan erityisesti auton pääomakustannukset. Hankittava auto toimii sopimuksen vakuutena. Sopimuskauden päättyessä rahoitusleasingilla hankitun auton voi myydä esimerkiksi autoliikkeeseen. Autoa ei voi kuitenkaan vaihtaa uuteen, tai myydä eteenpäin. Hankittavalla ajoneuvolle annetaan sopimusta tehdessä aina jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioituun ajomäärään perustuen. Asiakkaalla on täten mahdollisuus myös vuokranpalautuksiin leasingsopimuksen lopussa, jos auto on huolella pidetty ja huollatettu.

J. Rahoitusleasing sopii esimerkiksi yritykselle, joka haluaa itse vastata leasingauton huolloista eikä halua rajoitettuja ajokilometrejä. Maksat vain käytöstä. Rahoitusleasing toimii siten, että auton kuukausierä sisältää arvonlisäveroa, jonka arvonlisävelvollinen yritys voi kuukausittain vähentää. Tällä rahoitusmuodolla yrityksen on mahdollista rahoittaa myös vähän käytetty ajoneuvo, tai esimerkiksi esittelyauto, kunhan ajoneuvon myyntihinta sisältää vähennettävää arvonlisäveroa.

J. Rahoitusleasing on helppo ja vaivaton tapa hankkia auto ilman muita tarvittavia vakuuksia. Rahoitusleasingin etuja on myös se, että leasing-auton kustannukset jakautuvat tasaisesti kuukausittain, sekä se että voit hyötyä auton arvosta sopimuksen päättyessä. Kuukausittaista maksuerää ja sen kokoa voit säätää joustavasti muuttamalla vuokra-aikaa, jäännösarvoa tai ensimmäisen vuokraerän suuruutta. J. rahoitusleasing on saatavilla useisiin uusiin J. Rinta-Joupin myymiin ajoneuvoihin – kysy lisää!

J. huoltoleasing: auto ja autohuollot kuukausivuokralla

J. huoltoleasing on J. Rinta-Joupin pidempiaikainen, yleensä muutaman vuoden mittainen, auton vuokrasopimus erityisesti yrityksile. Se on rahoitusleasingia laajempi rahoitusratkaisu. Huoltoleasingin pohjana toimii kiinteä kuukausivuokra, joka sisältää ajoneuvon käyttöön liittyvät palvelut – kuten autohuollot ja normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat korjaukset, sekä halutessaan jopa vakuutukset ja sijaisautopalvelut. Huoltoleasingin etu onkin, että yrityksellä on aina käytössään uusi auto, jonka ammattimainen huolto ja korjaus kuuluvat hintaan.

Huoltoleasing toimii siten, että auton kuukausierä sisältää arvonlisäveroa, jonka arvonlisävelvollinen yritys voi kuukausittain vähentää. Tällä rahoitusmuodolla yrityksen on mahdollista rahoittaa myös vähän käytetty ajoneuvo, tai esimerkiksi esittelyauto, kunhan ajoneuvon myyntihinta sisältää vähennettävää arvonlisäveroa.

Huoltoleasing-rahoitusmallissa rahoitusyhtiö omistaa leasingauton ja kantaa riskin sen jäännösarvoista. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia ajoneuvon myynnistä, jälleenmyyntiarvosta tai arvon alenemisesta, vaan sopimuskauden päätyttyä auto palautetaan rahoittajalle. Huoltoleasing on hyvä vaihtoehto, kun tavoitteena on huoleton autoilu. J. huoltoleasing on saatavilla useisiin uusiin J. Rinta-Joupin myymiin ajoneuvoihin – kysy lisää!

 

Rahoituslaskuri auttaa suunnittelussa

Ota autorahoituksen suunnittelun avuksi J. Rinta-Joupin rahoituslaskuri, jonka avulla voit laatia juuri sinulle parhaiten sopivan rahoitussuunnitelman – jopa ilman käsirahaa. Muista kuitenkin, että rahoitus edellyttää aina aina erillistä luottopäätöstä sekä kasko- ja liikennevakuutusta.

Rahoituslaskelma