• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Järjetön TALVIALE! Kiiruhda ostoksille!
Huima rahoitustarjous: erään Kia-malleja – kiinteä 1 % + kulut! Osta nyt >>
ARVONTA – VOITA HONDA MONKEY! Osallistu nyt!
Rahoitustarjousautot
Rahoitustarjousautot
Korkotarjous vaihtoautoihin ja uusiin autoihin!

Korkotarjous vaihtoautoihin ja uusiin autoihin!

Löydä sinulle sopiva auto korkotarjouksella, varmasti edulliseen hintaan ja alhaisella korkoprosentilla. Tältä sivulta löydät varastomme valikoidut ajoneuvot, joihin on voimassa rajoitetun ajan autorahoitustarjous. Osta käytetty vaihtoauto, uusi auto, pakettiauto, matkailuauto, tai vaikka asuntovaunu normaalia edullisemman koron autorahoituksella meiltä, J. Rinta-Joupilta.

Ostamalla rahoitustarjousauton säästät rahaa ja hankit ajoneuvon edullisemmin, alhaisemmilla kustannuksilla!

Korkotarjouksessa oleviin vaihtoautoihin ja uusiin autoihin autorahoitus joustavasti ja turvallisesti. Verkkosivuiltamme löytyy myös rahoituslaskuri, jolla voit käteväti laatia juuri sinulle sopivan rahoitussuunnitelman. 

Katso myös muut rahoitustarjoukset ja voimassa olevat kampanjat.

Katso voimassa olevat rahoitustarjoukset J. Rinta-Joupin edustamiin automerkkeihin Ford, Kia, ja Mitsubishi, sekä edustamiimme matkailuajoneuvomerkkeihin Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living.

 481 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 481 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Autorahoituksen korko on yksi suurimmista rahoituksen edullisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Autorahoitus mahdollistaa auton hankinnan pienemmissä osissa. Kun ostat rahoitustarjousauton matalalla korkoprosentilla ja alhaisilla kuluilla, hankit käytännössä itsellesi ajoneuvon normaalia edullisemmalla osamaksulla.

Autorahoitus on kiinteäkorkoinen ja tasaeräpohjainen rahoitusratkaisu auton ostajalle. Kuukausierien suuruus riippuu sinusta itsestäsi. Voit neuvotella kaupanteon yhteydessä omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivan rahoitusajan, suuremman loppuerän, sekä kuukausierien summan. Kun haluat edullisen kuukausierän, tulee sinun säätää viimeinen maksuerä, tai jäännöserä huomattavasti korkeammaksi, kuin muut tasaerät, sekä mahdollisesti maksaa reilu käsiraha ostettavasta autosta heti ostohetkellä. Automyyjä huomioi sopimusta tehdessä sen, että auton jälleenmyyntiarvo kattaa jäännöserän. Rahoituslaskurilla voit helposti arvioida ja suunnitella autonostosta aiheutuvia kuluja ja peilata niitä omaan talouteesi.

Toisin kuin tasaeriin ja suurempaan, viimeiseen erään, korkoon ei voit auton ostajana vaikuttaa. Sen sanelee autoliike rahoitusyhtiöiden tarjousten ja palvelukokonaisuuksien pohjalta. Ainoa mitä voit tehdä, on pitää silmät auki sopivia, edullisia auton rahoitustarjouksia varten. Autoliikkeillä on tapana lanseerata erilaisia ja eri suuruisia rahoitustarjouksia myytäviin autoihin aika ajoin. Säännöllistä rytmiä, tai sääntöä tarjousten julkaisuajankohtiin ei ole, joten ostajan on oltava itse valppaana.

Autonkaupasta autoa ostettaessa vakuuden puute ei muodostu ongelmaksi, tai muuta autorahoituskorkoa. Lainavakuudeksi riittää monesti rahoitettava auto ja käsiraha. Lainaan ei myöskään tarvita erillisiä takaajia tai vakuuksia. Autorahoitukseen liittyvä korko on kiinteä koko sopimuskauden. Näin vältytkin yllättäviltä lisäkuluilta. Kiinteä korko helpottaa oman talouden tasapainossa pitämistä.

Autorahoitustarjous perustuu usein siihen, että autoliike muuttaa normaalia osamaksuun liittyvää korkoprosenttiaan tavallista alhaisemmaksi. Samalla saatetaan säätää lainasta aiheutuvien kuukausikulujen kuukausittaista määrää normaalia edullisemmaksi. Auton rahoitustarjouksia on erilaisia, joskus tarjotaan ainoastaan edullista korkoa, toisinaan saatetaan markkinoida jopa nolla korkoa ja nolla kulujakin.

Autorahoitus nollakorolla tulee ajankohtaiseksi ostajalle, kun autoliike tarjoaa nollakorkoa tarjouskampanjoiden yhteydessä. Satunnaisesti autokauppa voi siis tarjota ostajille rajoitetun ajan autorahoitusta 0-korolla. Nollakorkotarjoukset ovat kuitenkin melko harvinaisia, joskin niitä esiintyy aika ajoin. Nollakorkokampanjoissa on hyvä tarkistaa lainan kaikki ehdot ja todellinen vuosikorko, jotta lainarakenne on itselle varmasti selkeä.

Moni tarjouksen ja oman taloutensa kanssa painiva autoilija kysyy usein mikä on halvin autolaina. Halpa autolaina riippuu aina lainan ehdoista. Säästämällä itse tuntuvaa käsirahaa varten, varautumalla tavallista kalliimpaan viimeiseen maksuerään ja korkotarjousautoja metsästämällä, voit itse vaikuttaa siihen, että saat hankittua oman auton mahdollisimman edullisella korkotarjouksella ja autolainaehdoilla.

Autorahoituksen voi aina kilpailuttaa, tarjousta periaatteessa ei. Me J. Rinta-Jouppi toimimme yhteistyössä monien suurien rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua löytämään sen itselle sopivimman autolainan, sinulle sopivilla rahoitusehdoilla. Huomioi kuitenkin, että satunnaiset autoliikkeiden tarjoamat korkotarjoukset autoon ovat rahoitusyhtiökohtaisia. Eli, kun tartut rahoituskampanjaan, et voi valita rahoitusyhtiötä satunnaisesti menettämättä edullisen lainakoron autotarjousta. Toisin sanoen, jos haluat hyödyntää voimassa olevaa rahoitustarjousta ja sen tarjoamaa edullista korkoprosenttia, tulee sinun valita se rahoitusyhtiö, jonka kanssa autoliike on korkotarjouksen neuvotellut.

Mikä on halpa tai hyvä autorahoituksen korko? Tähän ei ole oikeaa vastausta. Mikäli mielit ostaa auton tarjouksella, mikä tahansa autoliikkeen normaalia korkoprosenttia matalampaa lukua tarjoava tarjouskampanja voidaan katsoa olevan edullinen ja hyvä. Myös auton korkotarjous, tai rahoitustarjous, jossa jo pelkät käsittelykulut on hinnoiteltu kampanjamuodossa alhaisiksi, on tavallista parempi diili autoa ostavalle henkilölle. Lisäksi autoa hankkivan tulisi aina tarkistaa myös lainaehdoissa oleva todellinen vuosikorko.

Rahoitustarjousauto on oiva vaihtoehto autoa hankkivalle henkilölle, joka haluaa säästää rahaa ja ostaa itselleen uuden, laadukkaan menopelin. Miten rahoitus toimii? Lue lisää rahoituksesta ja eri vaihtoehdoista, joita tarjoamme ja löydä sinulle sopivin rahoitusratkaisu!