• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rahoitustarjousautot
Rahoitustarjousautot
Korkotarjous vaihtoautoihin ja uusiin autoihin!

Korkotarjous vaihtoautoihin ja uusiin autoihin!

Tältä sivulta löydät varastomme ajoneuvot, joihin on voimassa rajoitetun ajan autorahoitustarjous. Löydä sinulle sopiva auto korkotarjouksella, varmasti edulliseen hintaan ja alhaisella korkoprosentilla. Osta käytetty vaihtoauto, uusi auto, pakettiauto, matkailuauto, tai vaikka asuntovaunu normaalia edullisemman koron autorahoituksella meiltä, J. Rinta-Joupilta.

Ostamalla rahoitustarjousauton säästät rahaa ja hankit ajoneuvon edullisemmin, alhaisemmilla kustannuksilla!

Korkotarjouksessa oleviin vaihtoautoihin ja uusiin autoihin autorahoitus joustavasti ja turvallisesti. Verkkosivuiltamme löytyy myös rahoituslaskuri, jolla voit käteväti laatia juuri sinulle sopivan rahoitussuunnitelman. 

Katso myös muut rahoitustarjoukset ja voimassa olevat kampanjat ja tarjousajoneuvot.

Katso voimassa olevat rahoitustarjoukset J. Rinta-Joupin edustamiin automerkkeihin Ford, Kia, ja Mitsubishi, sekä edustamiimme matkailuajoneuvomerkkeihin Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living.

 530 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 530 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Autojen korkotarjoukset ovat tärkeässä roolissa silloin, kun auto hankintaan autorahoituksella. Auton ostamisen rahoittaminen eri tyylisillä autorahoituksilla on yleistynyt viime vuosina merkittävästi. Se onkin yksi suosituimmista tavoista rahoittaa auton hankintaa, oli kyseessä sitten käytetty auto tai täysin uusi auto. Autorahoitus mahdollistaa auton hankinnan pienemmissä osissa. Autorahoituksessa auton ostaja maksaa autosta kuukausittain tietyn suuruisen erän. Näitä kuukausieriä maksetaan etukäteen sovitun ajanjakson ajan, joka tyypillisesti on 24 kuukaudesta aina 72 kuukauteen asti. Kun kaikki kuukausierät on maksettu, omistaa auton ostaja auton kokonaan. Siihen asti auton varsinaisena omistajana on rahoitusyhtiö. Autorahoitus on joustava tapa hankkia auto, koska se mahdollistaa auton hankkinnan pienemmissä osissa. Lisäksi ostajan ei tarvitse sijoittaa uuteen autoonsa heti koko auton myyntihintaa, vaan rahan voi sijoittaa esimerkiksi tuottavampaan paikkaan. Kun ostat rahoitustarjousauton matalalla korkoprosentilla ja alhaisilla kuluilla, hankit käytännössä itsellesi ajoneuvon normaalia edullisemmalla osamaksulla.

Autorahoitus on kiinteäkorkoinen ja tasaeräpohjainen rahoitusratkaisu auton ostajalle. Korko ja korkotarjous on tärkeä tekijä rahoitusta valittaessa. Meiltä saatavilla olevissa rahoituksissa on tyypillisesti kiinteä korko eli korko ja kuukausierä ei muutu lainan aikana. Autorahoituksen kuukausieriä on myös mahdollista muuttaa sopimuskauden aikana, jos taloudellinen tilanne sitä vaatii. Kuukausierien suuruus riippuu sinusta itsestäsi. Voit neuvotella kaupanteon yhteydessä omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivan rahoitusajan, suuremman loppuerän, sekä kuukausierien summan. Kun haluat edullisen kuukausierän, tulee sinun säätää viimeinen maksuerä, tai jäännöserä huomattavasti korkeammaksi, kuin muut tasaerät, sekä mahdollisesti maksaa reilu käsiraha ostettavasta autosta heti ostohetkellä. Automyyjä huomioi sopimusta tehdessä sen, että auton jälleenmyyntiarvo kattaa jäännöserän. Voit myös tarvittaessa maksaa rahoituksen nopeammin pois. Rahoituslaskurilla voit helposti arvioida ja suunnitella autonostosta aiheutuvia kuluja ja peilata niitä omaan talouteesi.

Toisin kuin tasaeriin ja suurempaan viimeiseen erään, korkoon ei voi auton ostajana vaikuttaa. Sen sanelee autoliike rahoitusyhtiöiden tarjousten ja palvelukokonaisuuksien pohjalta. Ainoa mitä voit tehdä, on pitää silmät auki sopivia, edullisia auton rahoitustarjouksia varten. Autoliikkeillä on tapana lanseerata erilaisia ja eri suuruisia rahoitustarjouksia myytäviin autoihin aika ajoin. Säännöllistä rytmiä, tai sääntöä tarjousten julkaisuajankohtiin ei ole, joten ostajan on oltava itse valppaana.

Autonkaupasta autoa ostettaessa vakuuden puute ei muodostu ongelmaksi, tai muuta autorahoituskorkoa. Lainavakuudeksi riittää monesti rahoitettava auto ja käsiraha. Lainaan ei myöskään tarvita erillisiä takaajia tai vakuuksia. Autorahoitukseen liittyvä korko on kiinteä koko sopimuskauden. Näin vältytkin yllättäviltä lisäkuluilta. Kiinteä korko helpottaa oman talouden tasapainossa pitämistä.

Korkotarjous perustuu usein siihen, että autoliike muuttaa normaalia osamaksuun liittyvää korkoprosenttiaan tavallista alhaisemmaksi. Samalla saatetaan säätää lainasta aiheutuvien kuukausikulujen kuukausittaista määrää normaalia edullisemmaksi. Auton rahoitustarjouksia on erilaisia, joskus tarjotaan ainoastaan edullista korkoa, toisinaan saatetaan markkinoida jopa nolla korkoa ja nolla kulujakin.

Autorahoitus nollakorolla tulee ajankohtaiseksi ostajalle, kun autoliike tarjoaa nollakorkoa tarjouskampanjoiden yhteydessä. Satunnaisesti autokauppa voi siis tarjota ostajille rajoitetun ajan autorahoitusta 0-korolla. Nollakorkotarjoukset ovat kuitenkin melko harvinaisia, joskin niitä esiintyy aika ajoin. Nollakorkokampanjoissa on hyvä tarkistaa lainan kaikki ehdot ja todellinen vuosikorko, jotta lainarakenne on itselle varmasti selkeä.

Moni tarjouksen ja oman taloutensa kanssa painiva autoilija kysyy usein mikä on halvin autolaina. Halpa autolaina riippuu aina lainan ehdoista. Säästämällä itse tuntuvaa käsirahaa varten, varautumalla tavallista kalliimpaan viimeiseen maksuerään ja korkotarjousautoja metsästämällä, voit itse vaikuttaa siihen, että saat hankittua oman auton mahdollisimman edullisella korkotarjouksella ja autolainaehdoilla.

Autoon liittyvän korkotarjouksen voi aina kilpailuttaa. Me J. Rinta-Jouppi toimimme yhteistyössä monien suurien rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua löytämään sen itselle sopivimman autolainan, sinulle sopivilla rahoitusehdoilla. Huomioi kuitenkin, että satunnaiset autoliikkeiden tarjoamat korkotarjoukset autoon ovat rahoitusyhtiökohtaisia. Eli, kun tartut rahoituskampanjaan, et voi valita rahoitusyhtiötä satunnaisesti menettämättä edullisen lainakoron autotarjousta. Toisin sanoen, jos haluat hyödyntää voimassa olevaa rahoitustarjousta ja sen tarjoamaa edullista korkoprosenttia, tulee sinun valita se rahoitusyhtiö, jonka kanssa autoliike on korkotarjouksen neuvotellut.

Mikä on halpa tai hyvä autorahoituksen korko? Tähän ei ole oikeaa vastausta. Mikäli mielit ostaa auton tarjouksella, mikä tahansa autoliikkeen normaalia korkoprosenttia matalampaa lukua tarjoava tarjouskampanja voidaan katsoa olevan edullinen ja hyvä. Myös auton korkotarjous, tai rahoitustarjous, jossa jo pelkät käsittelykulut on hinnoiteltu kampanjamuodossa alhaisiksi, on tavallista parempi diili autoa ostavalle henkilölle. Lisäksi autoa hankkivan tulisi aina tarkistaa myös lainaehdoissa oleva todellinen vuosikorko.

Korkotarjouksia tutkiessa ja autorahoitusta miettiessä on hyvä huomioida myös auton ylläpidosta koituvat kustannukset. Voit esimerkiksi arvioida auton vuotuiset korjaus- ja huoltotyöt ja niihin kuluvan rahan ja suhteuttaa tämän kuukausierän määrään. On hyvä myös muistaa, että auton arvo laskee melko nopeasti. Siksi onkin tärkeää löytää juuri itselle sopiva auto ja siihen oikeanlainen autorahoitus hyvällä korkotarjouksella. 

Rahoitustarjousauto on oiva vaihtoehto autoa hankkivalle henkilölle, joka haluaa säästää rahaa ja ostaa itselleen uuden, laadukkaan menopelin. Miten rahoitus toimii? Lue lisää rahoituksesta ja eri vaihtoehdoista, joita tarjoamme ja löydä sinulle sopivin rahoitusratkaisu!

Mikäli olet kiinnostunut autorahoitukesta, tältä sivulta löydät kaikki korkotarjouksessa olevat automme. Eli autot, joissa on sen hetkiseen yleiseen korkotasoon peilaten normaalia pienempi korko tarjolla. Lisäksi kampanjat-sivulta löydät kaikki voimassa olevat korkotarjoukset sekä muut kampanjat. Voit myös tarvittaessa tutustua rahoituslaskuriimme, jonka avulla pystyt paremmin arvioimaan mahdollisen kuukausierän suuruutta. 

Miten voin ostaa auton ilman käsirahaa? Auton ostaminen ilman käsirahaa on mahdollista. Siihen kuitenkin liittyy joillakin autoliikkeillä rajoituksia. Usein autoliikkeet vaativat käsirahan, jotta varmistuvat asiakkaan taloudellisten resurssien riittävyydestä auton ostoon. Meillä J. Rinta-Joupilla käytetyn auton ostaminen ilman käsirahaa on mahdollista. Rahoituksen saaminen kuitenkin edellyttää aina erillistä luottopäätöstä.

Miten löydän parhaan korkotarjouksen kun olen ostamassa autoa? Korkotarjouksien tutkiminen ja vertailu vaatii aina hieman vaivannäköä. Kannattaa tutustua eri autoliikkeiden tarjoamiin korkotarjouksiin, mutta tarvittaessa myös suoraan pankkien tarjoamiin rahoitusvaihtoehtoihin. On kuitenkin hyvä muistaa, että autoa hankkiessa ei kannata keskittyä vain siihen, mistä saa halvimman koron. Kannattaa huomioida koron lisäksi koko kokonaisuus liittyen autoliikkeen palvelutasoon, luotettavuuteen sekä ostettavan auton kokonaishintaan. Kiinnostuitko auton ostosta? Tutustu meillä myynnissä oleviin vaihtoautoihin tai uusiin autoihin

Kannattaako autolaina ottaa? Autolainen tai autorahoituksen kannattavuus riippuu monista tekijöistä. Esimerkiksi auton ostajan taloudellisesta tilanteesta, auton kokonaishinnasta sekä sillä hetkellä tarjolla olevasta korkotarjouksesta. Näistä tärkeimpänä ostajan oma taloudellinen tilanne. Oma talous on hyvä suhteuttaa tuleviin lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Muista huomioitavia asioita auton ostoon liittyen löydät auton ostajan oppaasta