• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Auton kotiintoimitus toimittaa haluamasi ajoneuvon minne tahansa Suomeen nyt kampanjahintaan 0 €!*

  • Arkisin toimitamme ajoneuvot jopa 24 tunnissa!
  • Kotiintoimituksessa, eli etäkaupassa asiakkaallamme on 14 vuorokauden ajoneuvon palautusoikeus**!
  • J. kotiintoimituksen hinta on aina kiinteä***. Et maksa ylimenevistä kilometreistä.

 *Koskee vain yli 5 000 € arvoisia ajoneuvoja.

**Kotiintoimituksesta perittävää kulukorvaus on kiinteä ja koskee toimituksesta aiheutuvia erillisiä kuluja. Sitä ei palauteta asiakkaalle varsinaisen autokaupan purkautuessa, sillä auton ostajan oikeus kaupan purkamisen katsotaan liittyvän pääsääntöisesti vain autoa koskeviin virheisiin, ei sen toimitukseen.

***Normaalihinta kotiintoimitukselle on 200 € / kerta

Kenelle ajoneuvon kotiintoimitus sopii?

Auton kotiintoimitus on turvallinen ja vaivaton palvelu paikallaan, kun ihminen asuu kaukana isoista keskustoista tai autoliikkeestä, esimerkiksi haja-asutusalueella. Kotiintoimitus sopii myös tilanteeseen, jossa autoa ostava henkilö on työssäkäyvä tai muutoin arjessa kiireinen, eikä siksi pääse itse käymään toimipisteessä etsimässä itselle sopivinta ajoneuvoa.

 

Miten auton kotiintoimitus toimii?

1.

Etsi kotisivuiltamme sinua kiinnostava ajoneuvo autohaun avulla. Sen jälkeen soita tai lähetä sähköpostia myyjälle. Voit ottaa meihin yhteyttä myös verkosta löytyvän yhteydenotto-lomakkeen kautta.

2.

Myyjä vastaa kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla ja antaa sinulle perusteellisen selvityksen valitsemastasi ajoneuvosta. Lisäksi hän tekee henkilökohtaisen tarjouksen valitsemastasi autosta, sekä tarvittaessa ostotarjouksen vaihdokistasi.

3.

Tämän jälkeen myyjä toimittaa sähköpostiisi henkilökohtaisen kauppatarjouksen, kotiintoimitusehdot, sekä mahdolliset takuuesitteet. Samalla saat myös nähtäväksi etukäteen kauppasopimukset, jotka allekirjoitetaan vasta autoa vastaanotettaessa. Sinun tulee hyväksyä annetut toimitusehdot ja sopia myyjän kanssa tarkemmat toimituksen yksityiskohdat.

4.

Seuraavaksi saat kotiintoimituksen ennakkolaskun sähköpostiisi. Tämä tulee maksaa, kun olet hyväksynyt sinulle aiemmin annetut toimitusehdot. Maksun perille tultua toimitamme ajoneuvon valitsemaasi osoitteeseen arkisin nopeimmillaan jopa yhden vuorokauden aikana.

5.

Kauppasopimukset toimitetaan sinulle kuskin ja auton mukana perille henkilökohtaisesti. Koeaja toimitettu ajoneuvo ja varmista sen laatu. Jos auto vastaa odotuksiasi, allekirjoita kauppakirjat ja auto on sinun.

6.

Hyppää uuden ajoneuvosi rattiin ja ota elämästä kaikki irti!

Löydä sinulle parhaiten sopiva ajoneuvo

Katso kaikki vaihtoautot

Katso kaikki uudet autot