• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt Lynx BoonDocker moottorikelkat
Käytetyt Lynx BoonDocker moottorikelkat

Käytetyt Lynx BoonDocker moottorikelkat

Lynx BoonDocker moottorikelkat on suunniteltu viemään sinut syvimpään lumeen ja haastavimmille rinnekulmille. Tämä moottorikelkka on tarkoitettu kuljettajalle, joka vaatii äärimmäistä etenemiskykyä ja saumatonta käsiteltävyyttä lumisissa olosuhteissa. Sen vaivaton ja tarkka ohjattavuus perustuu lyhyeen Radien DS -runkoon ja ainutlaatuisiin teknisiin yksityiskohtiin. BoonDocker DS on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä suorituskykyä ja hallittavuutta vaikeimmissakin olosuhteissa. Radien DS -runko mahdollistaa ketterän liikkumisen ja tehokkaan reagoinnin kuljettajan ohjausliikkeisiin. Jokainen tekninen yksityiskohta on harkittu huolellisesti varmistaaksemme, että tämä 165 hv Lynx BoonDocker moottorikelkka vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin. Etsitkö moottorikelkkaa, joka selviytyy vaativista lumiolosuhteista ja tarjoaa samalla nautinnollisen ajokokemuksen? Lynx BoonDocker on vastaus tähän haasteeseen. Koe huippuluokan suorituskyky ja nauti lumisista seikkailuista BoonDocker DS:n kanssa. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen kumppani luontoon ja lumiseen maisemaan.

Lynx BoonDocker moottorikelkat tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja kokemuksia. On tärkeää valita omaan käyttöön sopiva ja mieluisa maastoajoneuvo, jotta tiellä ja maastossa liikkumisesta tulee mahdollisimman mukavaa ja turvallista. J. Rinta-Joupilta on saatavilla kilvellisiin mönkijöihin ja moottorikelkkoihin myös edullinen J. Autorahoitus.

Katso kaikki Lynx moottorikelkat, sekä kaikki mönkijät ja moottorikelkat. Sinua mahdollisesti kiinnostavat myös moottoripyörät sekä veneet ja vesijetit!

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä