• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt Lynx Xterrain moottorikelkat
Käytetyt Lynx Xterrain moottorikelkat

Käytetyt Lynx Xterrain moottorikelkat

Lynx Xterrain moottorikelkat tarjoavat unohtumattomia seikkailuja arktisissa olosuhteissa ja erämaissa. Tutustu laajaan valikoimaamme, johon kuuluvat muun muassa Adventure, Commander, Xterrain PRO ja Xterrain RE -mallit. Adventure-mallissa yhdistyvät helppo hallittavuus ja edistyksellinen moottoriteknologia, jotka tekevät ajokokemuksesta nautinnollisen. Commander-malli puolestaan tarjoaa vertaansa vailla olevaa etenemiskykyä ja kevyttä ajettavuutta leveätelaisena. Xterrain PRO on crossover-moottorikelkka, joka on varustettu hyötyominaisuuksilla ja soveltuu vaativiin lumiolosuhteisiin. PPS² DS+ -takajousitus takaa erinomaiset syvän lumen ominaisuudet, ja karkea telamatto varmistaa etenemiskyvyn ja tarkan käsiteltävyyden. Xterrain RE on äärimmäisen urheilullinen seikkailukelkka, suunniteltu vaativille reiteille ja pehmeään lumeen. PPS³ -takajousitus ja LFS+ -etujousitus takaavat parhaan mahdollisen hallittavuuden aggressiivisessa ajossa. Moottorivaihtoehtoina ovat raivokas Rotax® 850 E-TEC ja tehokas Rotax® 900 ACE™ Turbo R. Tutustu myös Lynx Xterrain Brutaleen, karskeimpaan ja ennakkoluulottomimpaan moottorikelkkaamme. 165-hevosvoimainen Rotax® 850 E-TEC -moottori yhdistettynä leveään, karkeaan telamattoon tekevät siitä täydellisen valinnan syvään lumeen, rinteisiin ja reittien ulkopuolelle. Ota ensimmäinen askel talvisiin seikkailuihin Lynx Xterrain -moottorikelkkojen kanssa – valitse oma mallisi ja koe huippuluokan suorituskyky pakkasen purevassa syleilyssä!

Lynx Xterrain moottorikelkat tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja kokemuksia. On tärkeää valita omaan käyttöön sopiva ja mieluisa maastoajoneuvo, jotta tiellä ja maastossa liikkumisesta tulee mahdollisimman mukavaa ja turvallista. J. Rinta-Joupilta on saatavilla kilvellisiin mönkijöihin ja moottorikelkkoihin myös edullinen J. Autorahoitus.

Katso kaikki Lynx moottorikelkat, sekä kaikki mönkijät ja moottorikelkat. Sinua mahdollisesti kiinnostavat myös moottoripyörät sekä veneet ja vesijetit!

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä