• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt peräkärryt, -vaunut ja trailerit
Käytetyt peräkärryt, perävaunut ja trailerit

Käytetyt peräkärryt, perävaunut ja trailerit

Peräkärryjen, perävaunujen ja trailerien valikoimamme! Tarjoamme valikoiman huippulaatuisia kuljetusratkaisuja kaikenkokoisiin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten raskas kuorma tai kevytperävaunu, meiltä löydät täydellisen ratkaisun. Selaa läpi valikoimamme monipuolisia peräkärryjä, jotka on suunniteltu kestämään vaativimpiakin olosuhteita. Tutustu innovatiivisiin perävaunuihimme, jotka tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan kuljettaa mitä tahansa. Lisäksi löydät laadukkaat trailerimme, jotka yhdistävät kestävyyden ja suorituskyvyn. Etsitkö luotettavaa ja kestävää kuljetusratkaisua? Katsasta valikoimamme ja tee ostopäätös jo tänään. Helpota kuljetuksiasi ja luota meihin – ykkösvalinta käytetyissä peräkärryissä, perävaunuissa ja trailereissa!

Kaikki nämä perässävedettävät kärryt, vaunut ja trailerit tarjoavat ratkaisun erilaisiin kuljetustehtäviin. On tärkeää valita omaan käyttöön sopiva kärri, jotta tavaran liikkumisesta tulee mahdollisimman mukavaa ja turvallista. J. Rinta-Joupilta on saatavilla myös edullinen J. Autorahoitus.

Sinua mahdollisesti kiinnostavat myös muut kuljetusratkaisut, kuten hyötyajoneuvot, pakettiautot ja kevyt kuorma-autot. Huomasitko myös, että suurin osa veneistä ja vesiskoottereistamme myydään trailerin kanssa.

 21 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 21 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä