• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot Vantaa
Vaihtoautot Vantaa
Vantaan vaihtoautot ja matkailuajoneuvot

Vantaan vaihtoautot ja matkailuajoneuvot

Vantaa | Luhtaanmäki | Kistolantie 3 | Uusimaa | J. Rinta-Jouppi Vantaan caravanliikkeen yhteystiedot ja aukioloajat

  • Käytettyjen matkailuajoneuvojen myynti ja osto
  • Uudet Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living -matkailuajoneuvot
  • Vaihtoautojen myynti ja osto

Vantaan matkailuajoneuvoihin erikoistuneesta myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman vaihtoautoja, asuntoautoja ja matkailuvaunuja, sekä merkkiedustuksessamme olevat uudet Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living -matkailuautot ja asuntovaunut. Lisäksi myymme käytettyjä moottoripyöriä ja pakettiautoja. Toimitamme Vantaalta ajoneuvoja kaikkialle Suomeen. Tutustu Vantaan myymälän valikoimaan selaamalla sivua alaspäin!

Yhteistyössä samassa kiinteistössä sijaitsevan Car Caravanian kanssa tarjoamme laadukasta caravanhuoltoa. Matkailuajoneuvon alustahuolto tai muut ajoneuvohuollot onnistuvat Helsingin autohuollossa.

Katso myös koko ketjun vaihtoautot.

Koko valikoima Vantaa | Matkailuajoneuvot Vantaa 

 198 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 198 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Vantaan caravanmyymälä on karavaanarin paratiisi. Valikoima on runsas ja valinnanvaraa löytyy varmasti jokaiselle karavaanarille, olit sitten kokenut tai vasta aloitteleva matkailija. Saatavilla on satoja erilaisia käytettyjä asuntoautoja ja -vaunuja, sekä retkeilyautoja. Jonka lisäksi myymme uusia, merkkiedustuksessamme olevia Adria, Kabe, Bürstner ja Sun Living -matkailuajoneuvoja. Vantaan valikoimasta löytyy myös vaihtoautoja, ja muistathan, että meiltä on ostettavissa koko ketjun ajoneuvot, joita löytyy tuhansia ympäri Suomen.

Vantaan myymälän tontti on valtavan kokoinen ja matkailuajoneuvoja löydät pääosin pihasta löytyvältä myyntialueelta, sekä myös sisätiloista. Sisäänkäynti löytyy Kistolantien puolelta ja portista sisään ajettuasi, voit ajaa autosi asiakasparkkiin ja suunnata pääovesta sisätiloihin, tai kiertää myymälän oikealta puolelta suoraan pihamaalle ihailemaan toinen toistaan upeampi matkailuajoneuvoja.

Pääsisäänkäynnistä sisään tullessasi heti oikealta puolelta löydät henkilökuntamme työpisteet. Suoraan edessäsi on lounge, vesiautomaatti sekä uloskäynti pihamaalle. Vasemmalla puolella on kulku ihailemaan sisätiloista löytyviä matkailuajoneuvoja.

Ammattitaitoiset caravanmyyjämme Vantaalla auttavat kaikissa matkailuajoneuvoihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä, kysy siis rohkeasti apua – he ovat siellä teitä varten.

Vantaan matkailuajoneuvovalikoimaan pääset tutustumaan montaa erilaisia väylää pitkin. Voit tulla paikan päälle, jolloin caravanmyyjämme palvelevat sinua sopivimman matkailuauton tai -vaunun löytämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös selata ja etsiä sopivia menopelejä verkkosivuiltamme ja ottaa yhteyttä myyntiimme lomakkeella, chatissa, WhatsAppissa tai soittamalla suoraan Vantaan caravanmyyjille.

Tervetuloa ostoksille Vantaalle! Meillä on aina tarjolla ilmaista kahvia sekä ensiluokkaista palvelua matkailuajoneuvoihin liittyvissä asioissa.

Muistathan, että me myös ostamme matkailuajoneuvoja Vantaalla. Tarjoa rohkeasti omaa karavaaniasi tai muuta kulkupeliä. Meillä ajoneuvon myynti tapahtuu aina nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti!