• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Huimia rahoitustarjouksia uusiin Ford- ja Kia-autoihin! Osta nyt!

Espoo, Rinta-Jouppi Bike

Niittymaantie 8, 02200 Espoo Ajo-ohjeet

Rinta-Jouppi Bike, Espoo – Tervetuloa ostoksille!

Uuden konseptin Rinta-Jouppi Bike keskittyy käytettyjen moottoripyörien myyntiin. Tulemme panostamaan toimintaan vahvasti ja tavoittelemme jopa 200 moottoripyörän valikoimaa Espooseen vuoden loppuun mennessä.

Rinta-Jouppi Bike -toimipiste sijaitsee Espoon Niittykummussa osoitteessa Niittymaantie 8, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, aivan Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Samasta osoitteesta löytyy myös J. Rinta-Joupin vaihtoautomyynti, joka on toiminut Niittykummussa vuodesta 2021 lähtien.

Espoon Rinta-Jouppi Bike -osasto löytyy toimipisteen alemmasta kerroksesta. Heti liukuovista sisään tullessa portaat alas ja olet saapunut suureen moottoripyörämyymälään, josta valinnanvaraa löytyy jokaiselle motoristille.

Asiantuntevat ja ammattitaitoiset moottoripyörämyyjämme palvelevat sinua aina tarvittaessa. Kysy rohkeasti apua moottoripyöriin liittyvissä asioissa!

Moottoripyöräliikkeen aukioloajat ovat arkena 10–18 ja lauantaisin 10–15. Rinta-Jouppi Bikesta löydät yhden Etelä-Suomen suurimmista moottoripyörävalikoimista. Tervetuloa mukaville prätkäkaupoille!

Ethän suinkaan unohda, että me myös ostamme moottoripyöriä Espoossa. Mikäli moottoripyöräsi on jäänyt turhan pantiksi ja haluat päästä siitä eroon tai vaikka vaihtaa sen johonkin toiseen, niin otathan meihin yhteyttä. Meille moottoripyörän myynti tapahtuu aina nopeasti ja tarjouksen menopelistäsi saat tuossa tuokiossa.

Toimipisteen henkilöstön yhteystiedot löytyvät alta. He auttavat sinua mielellään moottoripyöriin liittyvissä asioissa.

Tutustu Espoon monipuoliseen moottoripyörävalikoimaan.

Rinta-Jouppi Bike, Espoo – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike, Espoo – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike, Espoo – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike, Espoo – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike, Espoo – Tervetuloa ostoksille!

Rinta-Jouppi Bike - Yhteystiedot

Moottoripyörämyynti- ja osto020 788 1582

Aukioloajat

ma – pe 10 – 18

la 10 – 15

Poikkeusaukioloajat

07.04.2023 suljettu
10.04.2023 suljettu
01.05.2023 suljettu

Rinta-Jouppi Bike - Henkilöstö

Moottoripyörämyynti ja -osto

Jari Koskinen

Jari Koskinen
Vastuumyyjä Moottoripyörät FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;n/r;ine;osk;i.k;jar

040 711 9848

Aki Peltonen

Aki Peltonen
Myyntipäällikkö FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;lto;.pe;aki

050 575 3006