• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Helsinki, Rinta-Jouppi Bike

Aamuruskontie 6, 00750 HELSINKI Ajo-ohjeet

Rinta-Jouppi Bike Helsinki– Tervetuloa ostoksille!

Rinta-Jouppi Bike on muuttanut Espoosta Helsinkiin. Tervetuloa ostoksille uudistuneeseen liikkeeseen! Tarkemmat yhteystiedot löydät alta.

Rinta-Jouppi Bike Helsinki on moottoripyöräliike, joka erikoistuu laadukkaisiin käytettyihin moottoripyöriin ja tarjoaa laadukasta palvelua motoristeille Helsingin Ala-Tikkurilan kaupunginosassa. Sijaitsemme osoitteessa Aamuruskontie 6, aivan Helsingin ja Vantaan rajalla, kehä 3:n läheisyydessä.

Liikkeemme ympäristö on vilkas, ja lähialueella on sekä asuinalueita että liikekeskittymiä, kuten McDonald’s, Lidl ja Shell-huoltoasema. Autolla matka Vantaan keskustasta liikkeeseemme sujuu nopeasti, ja Helsingin ja Espoon keskustoista matka-aika on noin puolisen tuntia riippuen liikenteestä.

Tule vierailemaan myymälässämme, tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja koe moottoripyöräilyn maailma yhdessä kanssamme. Rinta-Jouppi Bike Helsinki on paikka, missä moottoripyöräharrastajat yhtyvät, intohimo elää ja moottoripyöräunelmat käyvät toteen.

Rinta-Jouppi Bike liikkeen lisäksi saman katon alla sijaitsee myös , sekä J. Rinta-Jouppi Helsinki automyynti, jonka valikoimista löytyy monipuolisia palveluita, kuten vaihtoautomyyntiä, uusien Ford- ja Kia-henkilöautojen sekä -hyötyajoneuvojen myyntiä, autohuoltoa ja varaosamyyntiä. Autohuoltoon sisältyy monimerkkihuolto, Kia-merkkihuolto ja Ford-merkkihuolto.

Valikoimassamme on satoja laadukkaita moottoriajoneuvoja. Muistathan myös, että Helsingin moottoripyöräliikkeestä on ostettavissa koko autoliikeketjun ajoneuvot ympäri Suomen.

Asiakkaille on varattu kätevä parkkialue, ja liikkeemme aukioloajat ovat arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–15.

Tutustu Helsingin moottoripyörävalikoimaan, sekä koko ketjun moottoripyöriin.

Rinta-Jouppi Bike Helsinki– Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Helsinki– Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Helsinki– Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Helsinki– Tervetuloa ostoksille!

Rinta-Jouppi Bike - Yhteystiedot

Moottoripyörämyynti- ja osto020 788 1582

Aukioloajat

ma – pe 10 – 18

la 10 – 15

Rinta-Jouppi Bike - Henkilöstö

Moottoripyörämyynti ja -osto

Eetu Tavio

Eetu Tavio
Moottoripyörämyyjä FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;o/r;avi;u.t;eet

040 711 9848

Aki Peltonen

Aki Peltonen
Myyntipäällikkö FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;lto;.pe;aki

050 575 3006