• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Tampere, Rinta-Jouppi Bike

Sellukatu 5, 33400 TAMPERE Ajo-ohjeet

Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille!

Uusi Rinta-Jouppi Bike Tampere on intohimoinen käytettyjen moottoripyörien erikoisliike. Myymälästä on ostettavissa laadukkaita moottoripyörämerkkejä ja -malleja myös muista liikkeistämme koko Suomen suurimmasta valikoimasta. Tule käymään liikkeessämme, tutustu valikoimaamme ja koe moottoripyöräilyn maailma kanssamme. Rinta-Jouppi Bike Tampere on paikka, jossa moottoripyöräharrastajat kohtaavat, intohimo elää ja moottoripyöräunelmat toteutuvat. Tervetuloa!

Rinta-Jouppi Bike moottoripyöräliike sijaitsee Tampereen Lielahdessa, osoitteessa Sellukatu 5. Matkaa keskustasta myymälään kertyy noin seitsemän kilometriä. Keskustasta päin saapuessa ota suunnaksi Särkänniemi, ja eritoten Paasikivenkatu, jota tulee jatkaa suoraan noin neljä kilometriä länteen kohti Ylöjärveä, jonka jälkeen käänny oikealle, Enqvistinkadulle. Jatka matkaasi noin 100 metriä ja käänny oikealle Energiakadulle ja 100 metrin päästä käänny vasemmalle Sellukadulle. Vasemmalla puolella näet Tampereen Rinta-Jouppi Biken. Saman katon alla palvelee myös J. Rinta-Joupin Tampere Lielahden autoliike, joka on toiminut Sellukadulla vuodesta 2021 lähtien.

Tampereen Rinta-Jouppi Biken myymälä löytyy kiinteistön oikeasta reunasta. Pääsisäänkäynnin ovista sisään saavuttuasi, näet jo pyörävalikoiman, josta valinnanvaraa löytyy jokaiselle motoristille.

Moottoripyöräliikkeen aukioloajat ovat arkena 10–18 ja lauantaisin 10–15. Rinta-Jouppi Bikesta löydät yhden Pirkanmaan suurimmista moottoripyörävalikoimista. Tervetuloa prätkäkaupoille!

Älä suinkaan unohda, että me myös ostamme moottoripyöriä Tampereella. Mikäli moottoripyöräsi on jäänyt turhan pantiksi ja haluat päästä siitä eroon tai vaikka vaihtaa sen johonkin toiseen – ota meihin yhteyttä. Meille moottoripyörän myynti tapahtuu aina nopeasti ja saat tarjouksen prätkästäsi tuossa tuokiossa.

Asiantuntevat moottoripyörämyyjämme palvelevat sinua mielellään. Kysy rohkeasti apua moottoripyöriin liittyvissä asioissa. Rinta-Jouppi Biken henkilöstön yhteystiedot löytyvät alta.

Tutustu Tampereen moottoripyörävalikoimaan, sekä koko ketjun moottoripyöriin.

Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille! Rinta-Jouppi Bike Tampere – Tervetuloa ostoksille!

Rinta-Jouppi Bike - Yhteystiedot

Moottoripyörämyynti- ja osto 020 788 1277

Aukioloajat

ma – pe 10 – 18

la 10 – 15

Rinta-Jouppi Bike - Henkilöstö

Moottoripyörämyynti ja -osto

Esa Kukkonen

Esa Kukkonen
Automyyjä FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;kko;.ku;esa

040 711 9830

Jani Hautamäki

Jani Hautamäki
Vastuumyyjä FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;ki/;ama;aut;i.h;jan

040 711 9886

Markus Happonen

Markus Happonen
Paikallisjohtaja FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;ppo;.ha;kus;mar

040 566 8171