• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot Helsinki
Vaihtoautot Helsinki
Helsingin vaihtoautot, uudet autot ja huolto

Helsingin vaihtoautot, uudet autot ja huolto

Helsinki | Ala-Tikkurila | Aamuruskontie 6 | Uusimaa | J. Rinta-Jouppi Helsingin autoliikkeen yhteystiedot ja aukioloajat

Helsingistä löydät monipuolisen valikoiman käytettyjä autoja ja merkkiedustuksessamme olevat uudet Ford- ja Kia-autot, sekä monipuoliset autohuoltopalvelut. Helsingin myymälässä onnistuu ajoneuvojen osto, myynti sekä vaihto. Lisäksi liikkeestämme löydät yhden laajimmista moottoripyörävalikoimista Helsingissä. Toimitamme Helsingistä autoja kaikkialle Suomeen. Tutustu Helsingin autovalikoimaan alla olevasta listasta!

Katso myös koko ketjun vaihtoautot.

 615 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 615 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Helsingin Ala-Tikkurilan myymälästä löytyy hurjasti valinnanvaraa kaikille uutta tai käytettyä ajoneuvoa etsiville. Valikoima pitää sisällään jopa yli 400 erilaista kulkuneuvoa. On käytettyjä autoja, pakettiautoja, moottoripyöriä, uusia Ford-henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja sekä uusia Kia-henkilöautoja. Tämän lisäksi Helsingissä palvelee laadukas autohuolto, joka on virallinen Ford-merkkihuolto ja Kia-merkkihuolto. Helsingin autohuollossa onnistuu myös kaikkien automerkkien huoltaminen, eli monimerkkihuolto. Helsingistä voit tehdä ostoksia myös koko ketjumme valikoimasta, mikäli siis et Helsingin ajoneuvovalikoimasta löydä sinulle sopivaa ajoneuvoa, voit etsiä sopivia vaihtoehtoja koko ketjumme, tuhansien ajoneuvojen seasta. Meillä onnistuu myös ajoneuvon kotiintoimitus kaikkialle Suomeen.

Helsingin myymälä on yksi yrityksemme isoimmista yksiköistä. Myymälän piha-alue ja valtavat sisätilat ovat täynnä toinen toistaan upeampia ajoneuvoja. Sisään myymälään pääset julkisivun etuosasta, joko vasemmalta tai oikealta, läheltä Ford- tai Kia-kylttejä. Kiinteistön tunnistaa erinomaisesti kehä 3:lle päin osoittavasta pyöreästä Rinta-Jouppi -tolpasta sekä myymälän seinustalla sijaitsevasta valtavasta LED-screenistä.

Asiantuntevat automyyjämme palvelevat sinua mielellään, joten älä epäröi kysyä apua tai lähestyä myyjiämme, sillä he ovat siellä teitä varten! Henkilökuntamme työpisteitä on ripoteltuna tasaisesti ympäri myymälää, jotta jokainen asiakas tulee palvelluksi. Kia- ja Ford-myyjämme löydät heti Ford- ja Kia-sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä. Uusien autojen myyjämme ovat viettäneet kyseisen merkin parissa runsaasti aikaa, joten mikäli harkitset uuden auton ostamista, voit luottaa heidän ammattitaitoon automerkkiin liittyvissä kysymyksissä.

Valikoimaamme pääset tutustumaan useaa eri reittiä pitkin. Voit saapua myymälään paikan päälle, jossa myyjämme auttavat sinua sopivan ajoneuvon löytämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös etsiä sopivia kulkuneuvoja verkkosivuiltamme ja ottaa yhteyttä myyntiimme lomakkeella, chatissa, WhatsAppissa tai soittamalla suoraan Helsingin automyyjille.

Tervetuloa ostoksille Helsinkiin! Meillä on aina tarjolla ilmaista kahvia, kylmää vettä sekä tietysti huippupalvelua autoasioissa.

Muistathan, että me myös ostamme ajoneuvoja Helsingissä. Mikäli siis haluat muuttaa rahaksi henkilöauton, pakettiauton, moottoripyörän tai vaikkapa matkailuajoneuvon, niin tarjoa sitä meille! Saat ostotarjouksen nopeasti ja mikäli hinta miellyttää, niin kaupat tehdään tuossa tuokiossa.