• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Volvo-huolto Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Volvon virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Toyota -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

Volvo on ruotsalainen autonvalmistaja, joka valmistaa tunnetusti erittäin laadukkaaita autoja ja muita ajoneuvoja. Volvot ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja säännöllisellä huololla varmistat, että Volvosi myös pysyy turvallisena. 

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun ajoneuvohuolto Volvolle Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Huoltohenkilökuntamme toimesta autosi huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Volvo S40, Volvo S60, Volvo S80, Volvo S90, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V60, Volvo V70, Volvo V90, Volvo XC60, Volvo XC70 tai Volvo XC90 -mallinen Volvo-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Volvo-merkkihuolto.

Volvo huolto J. Rinta-Jouppi