• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Matkailuajoneuvojen lisävarusteet ja tarvikkeet

Matkailuajoneuvoihin saatavat lisävarusteet tuovat lisää mielekkyyttä matkantekoon ja parantavat reissukokemusta. J. Rinta-Joupin caravan-lisävarustemyynti tarjoaa niin uuteen, kuin käytettyyn matkailuautoon ja asuntovaunuun laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita, myös valmiiksi paikalleen asennettuna.

Matkailuajoneuvojen lisävarustemyyntimme toimii Seinäjoen Herralankadun ja Kuopion autohuollon yhteydessä.

Lisävarustemyynti Seinäjoella

Sami Toppari

Sami Toppari
Korjaamopäällikkö
.fi;ppi;jou;nta;/ri;ari;opp;i.t;sam

040 519 0614

Ford Kia Kabe Adria Sun Living Bürstner

Lisävarustemyynti Kuopiossa

Ari Hynynen

Ari Hynynen
Jälkimarkkinointipäällikkö, korikorjaus, matkailuautot FI
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;nyn;.hy;ari

040 519 0618

Kabe Adria Bürstner Sun Living

J. Rinta-Joupilta monipuolinen valikoima caravan lisävarusteita ja tarvikkeita

Lisävarustemyynnin löydät Seinäjoen ja Kuopion autohuollon yhteydestä.

Katso yhteystiedot

Miksi hankkia matkailuajoneuvoon lisävarusteita?

Kun suunnitelmissa on hankkia itselle uusi, tai käytetty asuntoauto tai -vaunu, kannattaa ottaa huomioon lisävarusteiden ja tarvikkeiden vaikutus omiin matkakokemuksiin. Hyvin varusteltu ajoneuvo rikastaa kokemusta. Karavaanista kannattaa siis tehdä itselle sopiva ja omia tarpeita tukeva. Lisävarusteita ja erilaisia tarvikeratkaisuja löytyy tänä päivänä runsaasti erilaisia. Mitä ikinä tarvitsetkin matkalle mukaan, lisävarustemyynnissämme on tarjolla paljon erilaisia matkailuautojen ja asuntovaunujen lisävarusteita ja tarvikkeita. Meiltä löydät kattoilmastointilaitteet, invertterit, aurinkopaneelit, pisara-, kotelo- ja pussimarkiisit, sekä pyörätelineet – kaikki valmiiksi paikalleen asennettuina. Toimimme virallisina Adria, Bürstner, Kabe ja Sun Living -edustajina ja tarjoamme asiakkaillemme aina uusimmista uusimmat alan uutuusvälineet.

Suosituimmat matkailuajoneuvojen lisävarusteet

Asuinosan ilmastointilaite 

Uudet matkailuautot ja -vaunut ovat juuri nyt paremmin varusteltuja kuin koskaan aiemmin. Ajoneuvojen varustelutaso alkaa muistuttaa jo pientä omakotitaloa. Tien päällä koettavalta elämykseltä vaaditaan tasokkuutta ja moni haluaa tehdä lomamatkan omien tottumusten mukaan. Aivan kuten ilmalämpöpumppu omakotitalossa, niin myös matkailuajoneuvoon, kattoon asennettava asuinosan ilmastointilaite, tai toiselta nimeltään kattoilmastointilaite, on oiva laite lämpimien, Suomen kesäpäivien varalle. Se pitää lapset tyytyväisinä ja on ehdoton hankinta karavaanarille, jonka suuntana on eteläisempi Eurooppa. Ilmastointilaite takaa mukavat ja lämpimät yöunet myös syksyn viiletessä. Lue myös vinkit matkailuajoneuvon käyttöön talvella ja mitä vaaditaan talviasuttavalta asuntoautolta

Asuinosan ilmastointilaite

Asuinosan ilmastointilaite

Polkupyöräteline

Aktiiviselle matkailijalle polkupyörä on olennainen osa matkailuajoneuvolla matkustamista ja matkakohteessa viihtymistä. Pyörällä liikkuvalle polkupyöräteline on hyvä lisävaruste, joka tulisi löytyä asennettuna omasta karavaanista, jotta saat kaiken reissusta irti. Perinteinen, henkilöautoihin sopiva, vetokoukkuun asennettava polkupyöräteline ei ole suunniteltu matkailuajoneuvoille. Karavaanarin ratkaisu on kaksi, tai jopa neljä pyörää kannatteleva erillinen pyöräteline. Ajatus erikoismallisella pyörätelineellä on, että se on vakaampi. Samalla erillinen teline suojaa ajoneuvoasi turhilta kolhuilta, sillä pyörien oikea asento ennaltaehkäisee vahinkoja. Pyöräteline asennetaan asuntovaunuihin vaunun takaseinään tai vetoaisan päälle (huomioi aisapainon vaikutus ajoneuvon ajettavuuteen, sekä pyörätelineen suurin mahdollinen kantokyky).

Pyorateline

Aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit ovat olleet karavanaarien suosiossa jo tovin. Matkailuajoneuvoon asennettava aurinkopaneeli mahdollistaa ympäristöystävällisen ja omavaraisen reissunteon, eli riippumattomuuden verkkovirrasta. Laite mahdollistaa matkan teon kohteissa, joissa sähköä ei ole tarjolla. Aurinkopaneelin ominaisuudet tulevat oikeuksiinsa etenkin villin luonnon keskellä. Paneeleita on tarjolla erilaisia, perustuen niiden tehoon – oma sähkönkulutus ja tarve kannattaakin selvittää ennen paneelin hankintaa.

Aurinkopaneeli

Markiisi 

Matkailuajoneuvoihin asennettavien lisävarusteiden ehdoton suosikki on auringolta ja ankaralta sateelta matkustajaa suojaava markiisi. Markiisia suositaan laitteen käytettävyyden vuoksi – se on helppo ja kätevä lisälaite, joka tule tarpeeseen. Tarpeen mukaan markiisiin on saatavilla myös sivu- ja etuseiniä. Etenkin pussimarkiisit ovat yleistyneet karavaaneilla matkaavien kesken, sillä niitä on helppo käyttää ja ovat kotelomarkiisia huomattavasti kevyempiä. J. Rinta-Joupin lisävarustemyynnistä löydät niin pisara-, kotelo-, kuin pussimarkiisit asennuksella.

Markiisi

Markiisi

Markiisit

Invertteri

Invertteri on erinomainen lisälaite matkailuautoon, retkeilyautoon, tai asuntovaunuun tilanteissa, jossa tarvitset sähköä puhelimen, tai vaikkapa kannettavan tietokoneen lataukseen. Invertteri muuttaa akkujännitteen vaihtojännitteeksi ja näin virta sopii verkkovirtaisten sähkölaitteiden käyttöön. Laite mahdollistaa ennen kaikkea etätöitä tekeville välttämättömien laitteiden käytön ja latauksen matkailuajoneuvossa. Siniaaltoinvertteri tuottaa siniaaltoa, eli täysin talon pistokkeesta saatavaa verkkovirtaa, joka itsessään sopii kaikenlaisille perustason sähkölaitteille. Invertteri on elintärkeä lisävaruste matkailuautoon sellaiselle henkilölle, joka tarvitsee nykyajan viestintätyökaluja matkatessaan ja etänä töitä paljon tehdessään.

Invertteri

Miksi hankkia matkailuajoneuvoon lisävarusteita?

Tutustu laajaan lisävarusteiden valikoimaamme Seinäjoella, Herralankadun autohuollon, tai Kuopion autohuollon yhteydessä. Mikä ikinä sinua lisävarusteissa mietityttäkään, niin käänny caravan-asiantuntijoidemme puoleemme. Me autamme räätälöimään matkailuautosi, retkeilyautosi, tai asuntovaunusi vastaamaan juuri sinun käyttötarkoitustasi.