• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Järjetön TALVIALE! Kiiruhda ostoksille!
Huima rahoitustarjous: erään Kia-malleja – kiinteä 1 % + kulut! Osta nyt >>
ARVONTA – VOITA HONDA MONKEY! Osallistu nyt!
Matkailuajoneuvot | Matkailuautot ja asuntoautot
Käytetyt asuntoautot ja uudet asuntoautot

Käytetyt asuntoautot ja uudet asuntoautot

Osta käytetyt ja uudet matkailuautot ja asuntoautot J. Rinta-Joupilta! Oli etsinnässä sitten suuri tai pieni matkailuauto, meiltä löydät ison ja kattavan valikoiman matkailuautoalan huipulla olevia merkkejä. Korimalleista löytyy asuntoauto alkovilla, puoli-integroitu asuntoauto, integroitu asuntoauto ja retkeilyauto, joiden lisäksi valinnan varaa löytyy niin lisävarusteiden, ominaisuuksien, kuin hinnankin suhteen. Varaa itsellesi koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella. Edustamiamme uusia matkailuautomerkkejä ovat KabeAdriaBürstner ja Sun Living. Valikoimastamme löydät edustusmerkkiemme lisäksi paljon muita vaihtoauto asuntoautojen huippumerkkejä, kuten suositut Hobby ja Hymer asuntoautot!

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynti löytyy KuopioLahtiLappeenrantaOuluRaisioSeinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä.

Meiltä saatavilla uusiin ja käytettyihin matkailuautoihin lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina.

Meiltä löydät myös käytetyt ja uudet asuntovaunut ja retkeilyautot. Sekä laadukas matkailuautojen huolto.

OSTETAAN hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Myy asuntoautosi meille!

 335 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 335 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Matkailuauton tunnistat pakettiautoa isommasta ulkomuodosta. Pääsääntöisesti sen sisäpuolelta löytyy istuimia, pöytä, makuupaikkoja, keittiö tai keittomahdollisuus sekä erilaisia säilytystiloja.

Asuntoautoja myydään ympäri vuoden ja kovin sesonki suuntautuu kevään sekä kesän tietämille. Kesä on karavaanarille mieluisinta aikaa. Silloin lämpötilat ovat kohdallaan, leirintäalueet avautuvat, yhteisöllisyys kukoistaa ja tiet täyttyvät toinen toistaan upeammista asuntoautoista.

Toteutuakseen caravan-matkailu ei kuitenkaan vaadi kesän lämmintä ilmastoa, sillä myynnissä on myös paljon matkailuautoja, joilla talvimatkaaminen on mahdollista erinomaisten ja kehittyneiden lämmityslaitteiden ansiosta. Asuntoautolla matkustelu on siis mahdollista vuodenajasta riippumatta.

Myytävät matkailuautot löydät meiltä – J. Rinta-Joupilta. Valikoimastamme löytyy lukuisia matkailuautoja, josta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva yksilö. Kumpi sopii sinulle paremmin: käytetty matkailuauto vai uusi matkailuauto – tarve tulee selvittää aina ensimmäisenä.

Käytetty asuntoauto voi olla sopivin vaihtoehto, mikäli haluat helposti ja järkevällä hinnalla kiinni caravan-matkailuun. Sen sijaan uudet asuntoautot sopivat hiukan kokeneemmalle matkailijalle, sillä ne sisältävät usein alan uusimpia ominaisuuksia ja teknologiaa. Hinnaltaan ne ovat arvokkaampia kuin käytetyt, mutta ajomukavuus sekä muut tekniset hienoudet pitävät huolen mutkattomasta menosta tien päällä.

Asuntoautoa ostaessa kannattaa huomioida paljonko autossa tullaan viettämään aikaa, miten paljon tavaratilaa tarvitaan ja kuinka monta henkilöä autolla tulee matkustamaan.

Matkailuautoja löytyy useilla erilaisilla tilaratkaisulla. Alkovi-mallinen on näistä se kaikkein perinteisin. Sen tunnistaa ohjaamon päällä sijaitsevasta nukkuma- tai säilytystilasta, jota kutsutaan alkoviksi. Se vapauttaa asuntovaunusta paljon tilaa muuhun oleskelukäyttöön.

Puoli-integroitu asuntoauto on todella yleistynyt ja niitä näkee nykyisin tien päällä entistä enemmän. Niissä ylävuodetta ei ole, vaan usein auton etuosassa on alaslaskettava sänky. Pohjaratkaisusta riippuen niistä löytyy myös usein kiinteitä vuoteita.

Integroitu asuntoauto on rakennettu ohjaamoa myöten tehdasvalmisteisen pakettiauton tai kuorma-auton rungon ja tekniikan päälle. Niissä ohjaamo on osa asuintilaa ja esimerkiksi etupenkit ovat kääntyvää mallia, eli ne muuntuvat näppärästi oleskelutilan istuimiksi. Integroiduissa malleissa näkyvyys on erittäin hyvä, sillä niissä ikkunat ja tuulilasi ovat yleensä isoja.

Retkeilyauto on kaikkein pelkistetyin. Käytännössä se on pakettiauto, jonka kuormatila on muutettu asunto-osaksi. Se on myös matkailuautojen korimalleista ehkä se kaikkein näppärin. Matkustustilaltaan se soveltuu parhaiten pienemmälle porukalle ja useimmat niistä onkin rakennettu vain kahta henkilöä ajatellen. Retkeilyauto on muita korimalleja ketterämpi pienemmän kokonsa vuoksi.

Mikä ajokortti matkailuautolla ajamiseen vaaditaan? Onneksemme suuri osa matkailuajoneuvoista on B-ajokortilla ajettavia (henkilöautokortti). Sillä voi ajaa ajoneuvoa, jonka kokonaispaino on korkeintaan 3 500 kiloa. Jos matkailuauton kokonaispaino ylittää 3 500 kilon rajan, sitä ajaaksesi sinulla tulee olla C1-ajokortti. C1-ajokortilla saat ajaa ajoneuvoa, jonka kokonaispaino on korkeintaan 7 500 kiloa. Mikäli matkailuauton kokonaispaino ylittää 7 500 kilon rajan, on sinulla sitä ajaaksesi oltava C-kuorma-autokortti.

Asuntoauton verotus koostuu perusverosta sekä mahdollisesta käyttövoimaverosta. Perusvero määräytyy ensisijaisesti valmistajan ilmoittamien hiilidioksidipäästöjen (CO2) mukaisesti. Jos päästötietoa ei löydy rekisteristä, määräytyy perusvero auton kokonaismassan perusteella. Myös auton käyttöönottovuosi vaikuttaa perusveron määräytymiseen.

Matkailuauto on vapaa autoverosta, mikäli sen oma massa on vähintään 2 500 kilogrammaa ja jonka majoitustilan sisäkorkeus on vähintään 1,85 metriä alueella, jonka leveys on vähintään 0,4 metriä ja pituus vähintään 1,30 metriä auton pituussuunnassa mitattuna. Näiden lisäksi auton majoitustilojen varustukseen tulee kuulua vähintään tukevasti kiinnitettynä kylmäsäilytystila ja majoitustilan lämmitin.

Mikäli matkailuauto ei täytä edellä mainittuja autoverovapauden edellytyksiä, verotus muodostuu henkilöauton tavoin.

Käyttövoimaveroa maksetaan ajoneuvoista, joissa käytetään muuta polttoainetta kuin bensiiniä. Täten dieselkäyttöiset matkailuautot kuuluvat käyttövoimaveron piiriin. Matkailuautojen käyttövoimavero on 0,9 senttiä päivässä jokaiselta kokonaismassan alkavalta 100 kilogrammalta.

Asuntoauton vakuutus koostuu pakollisesta tieliikennevakuutuksesta. Tämän lisäksi on viisasta vakuuttaa asuntoauto laajemmalla kaskovakuutuksella. Kaskovakuutuksien hinnat ja kattavuus vaihtelevat vakuutusyhtiöiden tarjonnan mukaan. Suositeltavaa on valita kaiken kattava kaskovakuutus, jolla tuot parhaan turvan autollesi ja sen varusteille.

Sinulle parhaiten sopivan matkailuautovakuutuksen kilpailuttaminen on järkevää löytääksesi vakuutuksellesi sen kohtuullisimman hinnan. Matkailuauton vakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa auton vuosimalli ja arvo, kuljettajan ikä sekä vakuutuksen kattavuus.

J. Rinta-Joupin osaava ja ammattitaitoinen matkailuajoneuvomyynti palvelee sinua kaikissa caravan-asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme tai tule paikan päälle liikkeeseemme!