• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
KESÄALE - Satoja autoja tarjoushinnoin! Katso autot
Matkailuajoneuvot: Retkeilyautot
Käytetyt retkeilyautot ja uudet retkeilyautot

Käytetyt retkeilyautot ja uudet retkeilyautot

Ketterin matkailuautotyyppi on pieni matkailuauto, eli retkeilyauto; isohko pakettiauto, jonka kuormatila on muutettu sisäpuolelta asunto-osaksi. Pienet retkeilyautot ovat hieman huomaamattomampia liikenteessä kuin matkailuautot, mutta sisältävät lähes samat varusteet. Pienemmät sisätilat matkailuautoihin verrattuna ovatkin usein riittävät kahdelle hengelle. Etuja retkeilyautossa asuntoautoihin verrattuna ovat pienemmät ulkomitat, edullinen hinta, ketteryys kaupunkiajossa, sekä pieni kulutus. Retkeilyautojen suosio on ollut selvässä kasvussa viime vuosina. Useimmissa retkeilyautoissa on makuupaikkoja kahdelle tai neljälle hengelle.

Osta kaikenlaiset retkeilyautot - pieni tai iso retkeilyauto J. Rinta-Joupilta suoraan kotipihalle, tai vaikkapa leirintäalueelle toimitettuna! Kattava valikoima retkeilyautoja kahdelle, neljälle tai suuremmalle perheelle heti toimitukseen. Valinnanvaraa löytyy lisävarusteiden, ominaisuuksien ja hinnankin osalta. Varaa itsellesi koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella. Käytetty retkeilyauto säilyttää hyvin arvonsa ja ne ovatkin hyvin suosittuja vaihtoautoja. Edustamiamme uusien merkkejä ovat Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living. Valikoimastamme löydät edustusmerkkiemme lisäksi paljon muita vaihtoauto retkeilyautojen huippumerkkejä!

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä.

Meiltä löydät myös käytetyt ja uudet asuntovaunut ja asuntoautot!

Meiltä myös laadukas retkeilyautojen huolto

OSTAMME hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Myy asuntoautosi meille!

Ajoneuvotyyppi

Näytä

Korimalli

Vuodetyyppi

Vaihteisto

Vetotapa

ALV-vähennyskelpoinen

Alusta

Käyttövoima

Hakutuloksia 74 kpl

Suosikit0
Retkeilyauto Poista valinta
Poista kaikki valinnat X