• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Matkailuajoneuvot | Retkeilyautot
Käytetyt retkeilyautot ja uudet retkeilyautot

Käytetyt retkeilyautot ja uudet retkeilyautot

Ketterin matkailuautotyyppi on pieni matkailuauto, eli retkeilyauto; isohko pakettiauto, jonka kuormatila on muutettu sisäpuolelta asunto-osaksi. Pienet retkeilyautot ovat hieman huomaamattomampia liikenteessä kuin matkailuautot, mutta sisältävät lähes samat varusteet. Pienemmät sisätilat matkailuautoihin verrattuna ovatkin usein riittävät kahdelle hengelle. Etuja retkeilyautossa asuntoautoihin verrattuna ovat pienemmät ulkomitat, edullinen hinta, ketteryys kaupunkiajossa, sekä pieni kulutus. Retkeilyautojen suosio on ollut selvässä kasvussa viime vuosina. Useimmissa retkeilyautoissa on makuupaikkoja kahdelle tai neljälle hengelle.

Osta kaikenlaiset retkeilyautot – pieni tai iso retkeilyauto J. Rinta-Joupilta suoraan kotipihalle, tai vaikkapa leirintäalueelle toimitettuna! Kattava valikoima retkeilyautoja kahdelle, neljälle tai suuremmalle perheelle heti toimitukseen. Valinnanvaraa löytyy lisävarusteiden, ominaisuuksien ja hinnankin osalta. Varaa itsellesi koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella. Käytetty retkeilyauto säilyttää hyvin arvonsa ja ne ovatkin hyvin suosittuja vaihtoautoja. Edustamiamme uusien merkkejä ovat KabeAdriaBürstner ja Sun Living. Valikoimastamme löydät edustusmerkkiemme lisäksi paljon muita vaihtoauto retkeilyautojen huippumerkkejä. 

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynti Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteissä myydään retkeilyautoja.

Meiltä saatavilla matkailuajoneuvojen lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina, niin uusiin kuin käytettyihin matkailuajoneuvoihin.

Meiltä löydät myös käytetyt ja uudet asuntovaunut ja matkailuautot. Sekä laadukas retkeilyautojen huolto.

Ostamme hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Myy retkeilyautosi meille!

 69 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 69 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Retkeilyauto on ulkoa katsottuna kuin pakettiauto, mutta sisäpuolelta se muistuttaa asuntoautoa. Retkeilyautojen suosio on noussut kohisten, eikä ihme. Se mahdollistaa monia asioita niin tien päällä kuin leirintäalueella. Retkeilyautot sopivat loistavasti niin perheelle, pariskunnalle, kaveriporukalle tai yksinmatkustaville.

Retkeilyauton etuja ovat niiden pieni ja kompakti koko, jossa tilaratkaisut ovat hyvin suunniteltu. Niissä on sopivasti tavarankuljetustilaa ja takana olevien pariovien ja ylös nostettavan sängyn ansiosta kyytiin saa vaikka polkupyörän. Kooltaan retkeilyauto mahtuu näppärästi parkkiruutuun ja se on helppo käsiteltävä arkistenkin asioiden hoitamisessa. Joillain retkeilyauto toimii talouden ainoana autona, sillä sen ominaisuudet soveltuvat hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Mikä retkeilyauton erottaa asuntoautosta? No, koko on tietysti yksi niitä erottava tekijä. Matkailuautoa pidetään retkeilyautoa parempana vaihtoehtona pidemmillä reissuilla ja talvikäytössä. Retkeilyauto sen sijaan on monikäyttöinen ja sillä kuljettaa henkilöautollisen määrän matkustajia ja pakettiautollisen verran tavaraa yhdellä kertaa, mutta kompaktissa koossa.

Retkeilyauto vs. matkailuauto on tunnetusti tiukka taistelupari keskustelupalstoilta. Kuitenkin caravan-tuotetta hankkiessa tärkeintä on miettiä sen todellinen käyttötarkoitus. Matkailuautot ovat yleensä hiukan paremmin varusteltuja ja niistä löytyy usein samat mukavuudet kuin jokaisen omasta kodista. Retkeilyautot taas ovat hiukan vähemmän varusteltuja, mutta silti toimivia ratkaisuiltaan.

Moni karavaanari vaihtaa matkailuauton retkeilyautoon pienemmän matkustustilan riittäessä ja osa haluaa parkkeerata auton yöksi luonnon läheisiin paikkoihin ns. puskaparkkeihin, eikä enää niinkään leirintäalueille. Tiedätkö missä paikoissa matkailuajoneuvolla yöpyminen on sallittua? Lue lisätietoa täältä.

Retkeilyautoihin mahtuu paljon hyödyllisiä varusteita, joita useimmat matkailuautotkin pitävät sisällään. Näistä tärkeimpinä pidetään esim. kaasuliesi, jääkaappi, markiisi ja lämmitys. Osassa retkeilyautoja on ajoneuvon katolla aurinkopaneeli, joka kerää sähköä käytettäväksi.

Moni retkeilyauto on rekisteröity neljälle hengelle ja niistä löytyy nukkumapaikkoja retkeilyauton koosta ja tilaratkaisuista riippuen yleensä 2–4 henkilölle.

Retkeilyauto kannattaa ostaa, mikäli reissukohteet tien päällä vaihtuvat tiuhaan. Retkeilyauto on matkailuautoa ketterämpi, jonka vuoksi liikkuminen paikasta a paikkaan b on nopeampaa ja vaivattomampaa. Jos uniikit luonnonläheiset yöpymispaikat kiinnostavat vilkkaiden leirintäalueiden sijaan, niin retkeilyautolla niihin majoittuminen onnistuu huomattavasti mutkattomammin.

Uusi, tehtaalta tullut retkeilyauto on aina turvallinen valinta. Sillä ei ole aikaisempia omistajia tai käyttöä ja uudet retkeilyautot sisältävät aina alan uusimmat tekniset ominaisuudet ja käyttömukavuudet. Uusi retkeilyauto voi olla sopiva vaihtoehto, mikäli haluat takuuvarman kulkuneuvon, jonka mukavuudesta ei tingitä. Käytetyn retkeilyauton hankkimisessa hyvä puoli on se, että sen saa yleensä uutta retkeilyautoa edullisemmalla hinnalla.

Autohakuvalikostamme pystyt suodattamaan juuri sinulle sopivat retkeilyautot. Voit valita muun muassa sopivan hintatason, ajetun kilometrimäärän, vuosimallin tai toivomasi vaihteiston. Valikoimastamme löytyy retkeilyautoja usealla erilaisella värityksellä ja varustetasolla.

Vasta hankittu retkeilyauto on järkevää vakuuttaa laajemmalla kaskovakuutuksella, jotta tuot parhaan turvan autollesi ja sen varusteille. Vakuutusten hinnat ja kattavuus vaihtelevat palveluntarjoajien tarjonnan mukaan. Muistathan, että retkeilyauto on vakuutettava vähintään pakollisella tieliikennevakuutuksella.

Kysymysten herätessä tai caravan-hampaan kolottaessa ota rohkeasti yhteyttä meihin. Matkailuajoneuvomyyjämme palvelevat sinua ammattitaidolla ja monen vuoden caravan-kokemuksella. Monipuolisesta retkeilyautovalikoimasta löydämme varmasti juuri sinulle parhaimman ja sopivimman retkeilyauton edullisella rahoituksella tai ilman.

Uudet ja käytetyt retkeilyautot myydään vilkkaalla tahdilla. Älä jää paitsi, vaan osta unelmiesi liikkuva koti jo tänään!