• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Käytetyt Yamaha mönkijät ja moottorikelkat
Käytetyt Yamaha mönkijät ja moottorikelkat
Käytetyt Yamaha mönkijät ja moottorikelkat

Käytetyt Yamaha mönkijät ja moottorikelkat

Tutustu Yamaha mönkijöiden ja moottorikelkkojen maailmaan, jossa japanilainen huippulaatu kohtaa tinkimättömän suorituskyvyn! Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä Yamaha maastoajoneuvoja, jotka tarjoavat luotettavuutta kaikissa olosuhteissa. Koe moottorin voima ja maastonhallinta Yamaha mönkijöillä, jotka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä metsäpoluilla ja maastossa. Etsitpä sitten työjuhtaa maatalouteen tai harrastuskumppania, meillä on juuri sinulle sopiva Yamaha mönkijä. Yamaha moottorikelkat tuovat vauhtia ja nautintoa talvielämyksiin. Valikoimastamme löytyy touring-kelkat pitkille reissuille sekä sport-moottorikelkat hurjiin lasketteluhetkiin. Jokainen käytetty Yamaha moottorikelkka on varustettu huippuluokan tekniikalla, tarjoten sinulle unohtumattomia hetkiä lumisilla maisemilla. Yamaha mönkijät ja moottorikelkat - valitse japanilaista laatua ja suorituskykyä seuraaviin seikkailuihisi! Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen kumppani juuri sinulle. Suosittuja moottorikelkkoja ovat mm. Yamaha Sidewinder ja Yamaha SR Viper.

Kaikki nämä Yamaha mönkijät ja moottorikelkat tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja kokemuksia. On tärkeää valita omaan käyttöön sopiva ja mieluisa maastoajoneuvo, jotta tiellä ja maastossa liikkumisesta tulee mahdollisimman mukavaa ja turvallista. J. Rinta-Joupilta on saatavilla kilvellisiin mönkijöihin ja moottorikelkkoihin myös edullinen J. Autorahoitus.

Katso kaikki mönkijät ja moottorikelkat. Sinua mahdollisesti kiinnostavat myös Yamaha moottoripyörät, kaikki myynnissä olevat moottoripyörät sekä veneet ja vesijetit!

 1 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 1 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä