• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha FJR
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha FJR
Käytetyt Yamaha FJR-moottoripyörät ja vaihtopyörät

Käytetyt Yamaha FJR-moottoripyörät ja vaihtopyörät

Löydä voimakas ja elegantti matkakumppani käytettyjen Yamaha FJR moottoripyöriemme joukosta! Etsitpä sitten tehokasta touring-moottoripyörää tai luotettavaa kumppania pitkille matkoille, meillä on juuri se, mitä tarvitset. Miksi valita käytetty Yamaha FJR? Nämä moottoripyörät yhdistävät voiman, suorituskyvyn ja mukavuuden saumattomasti. Olit sitten pitkällä matkalla moottoritiellä tai nauttimassa mutkateistä, Yamaha FJR tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen. Selaile valikoimaamme nyt ja löydä unelmiesi Yamaha FJR moottoripyörä. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään moottoripyörän, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tee seuraavasta ajoseikkailustasi unohtumaton valitsemalla laadukas käytetty Yamaha FJR!

J. Rinta-Joupilta ostat edulliset käytetyt Yamaha FJR-moottoripyörät. Käytettyihin moottoripyöriimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva Moto sekä J. autovakuutus.

Tutustu myös muihin varastosta löytyviin Yamaha-moottoripyöriin ja kaikkiin J. Rinta-Joupilla myynnissä oleviin moottoripyöriin.

Käytetyt Yamaha FJR Moottoripyörät  10 kpl

Hakutuloksia 10 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä