• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha MT-07
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha MT-07
Käytetyt Yamaha MT-07-moottoripyörät ja vaihtopyörät

Käytetyt Yamaha MT-07-moottoripyörät ja vaihtopyörät

Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme käytettyjä Yamaha MT-07 moottoripyöriä! MT-07 on tunnettu voimakkaasta suorituskyvystään ja ajodynamiikastaan, ja tarjoamme nyt mahdollisuuden omistaa tämän legendaarisen mallin käytettynä. Yamaha MT-07 on suunniteltu vangitsemaan ajajan sydän tehokkuudellaan ja tyylikkyydellään. Pyörä on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka tarjoaa dynaamisen kiihtyvyyden ja vaivattoman hallittavuuden. MT-07:n kevyt runko tekee siitä erittäin ketterän ja helpon hallita, mikä tekee jokaisesta ajomatkasta nautinnollisen kokemuksen. Etsitpä sitten luotettavaa arkiajoneuvoa tai adrenaliinipitoisia ajohetkiä, Yamaha MT-07 täyttää odotuksesi. Selaa valikoimaamme ja löydä oma MT-07 moottoripyöräsi – tehokas kumppani matkoillesi!

J. Rinta-Joupilta ostat edulliset käytetyt Yamaha MT-07-moottoripyörät. Käytettyihin moottoripyöriimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva Moto, sekä J. autovakuutus.

Tutustu myös muihin varastosta löytyviin Yamaha-moottoripyöriin ja kaikkiin J. Rinta-Joupilla myynnissä oleviin moottoripyöriin.

 3 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 3 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä