• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha XJR
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha XJR
Käytetyt Yamaha XJR -moottoripyörät

Käytetyt Yamaha XJR -moottoripyörät

Käytetyt Yamaha XJR moottoripyörät odottavat omistajaansa – voimaa, tyyliä ja aitoa ajoherkkyyttä yhdessä paketissa. XJR on moottoripyörä, joka vie sinut matkalle menneiden aikojen kunniaksi, yhdistäen samalla nykyaikaisen suorituskyvyn. Yamaha XJR moottoripyörät yhdistävät voiman, tyylin ja aitoa ajoherkkyyttä ainutlaatuisella tavalla. XJR on suunniteltu tarjoamaan nostalgista charmia ja samalla tarjoamaan modernia moottoripyöräilykokemusta. Selaa valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva käytetty Yamaha XJR moottoripyörä. Kattavat kuvaukset ja tiedot auttavat sinua tekemään informoidun päätöksen. Omista voimakas ja tyylikäs matkakumppani ja lähde seikkailuun tien päälle Yamaha XJR:n kanssa. Koe voiman, tyylin ja ajoherkkyyden harmonia jokaisella ajomatkalla.

J. Rinta-Joupilta ostat edulliset käytetyt Yamaha XJR-moottoripyörät. Käytettyihin moottoripyöriimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva Moto, sekä J. autovakuutus.

Tutustu myös muihin varastosta löytyviin Yamaha-moottoripyöriin ja kaikkiin J. Rinta-Joupilla myynnissä oleviin moottoripyöriin.

 2 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 2 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä