• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Myy ajoneuvosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.
*) kenttä pakollinen

Jos asuinpaikkasi on Järvenpää - me ostamme autosi

Onko asuinpaikkasi Järvenpää? Haluatko myydä autosi tai muun ajoneuvon meille vaivatta - sekä saada rahat nopeasti tilille? 

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista ja jälleenmyyvistä autokaupoista. Vaikka meillä ei toimipistettä Järvenpäässä olekkaan, kuuluu se lähipalvelualueisiimme. J. Rinta-Jouppi antaa autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Hoidamme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Saat rahat tilillesi viipymättä.

Ostamme jatkuvasti Järvenpään ja Uudenmaan alueella hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja. Myy autosi sinua lähimpään toimipisteeseen nopeasti ja vaivatta! J. Rinta-Joupilla on vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä. Tämä takaa luotettavan ja nopean kaupanteon. 

Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme kautta maan, myös Järvenpäässä:

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit ottaa yhteyttä myös chatissa tai soittamalla meille!

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa ammattiostajillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse kello 10–18 numeroissa: 040 549 6100 tai 040 711 9868.

 


Ostamme autoja kaikilta ja kaikkialta Suomesta:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. 


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme Järvenpään alueelta. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki mikä tahansa. 


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!