• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Myy ajoneuvosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.
*) kenttä pakollinen

Jos asuinpaikkasi on Lahti - me ostamme autosi

Onko asuinpaikkasi Lahti? Haluatko myydä autosi nopeasti, helposti ja turvallisesti - sekä saada rahat nopeasti tilille? Myy autosi helposti meille!

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista ja jälleenmyyvistä autokaupoista. J. Rinta-Jouppi antaa autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Hoidamme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Saat rahat tilillesi viipymättä.

Ostamme jatkuvasti Lahden alueella hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja. Myy autosi meille vaivatta! Asiakkaamme ostavat meiltä vuosittain noin 18 000 vaihtoautoa. J. Rinta-Joupilla on vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä.

  • Vaihdamme autosi rahaan
  • Vaihdamme matkailuauton henkilöautoon
  • Vaihdamme kaksi autoa yhteen
  • Meillä voit vaihtaa autosi myös halvempaan

 

Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme kautta maan, myös Lahdessa:

Löydät meidät Lahdesta osoitteesta Tupalankatu 7. Lahden henkilökuntamme auttavat sinua mielellään autoihin ja ajoneuvoihin liittyvissä asioissa, myös auton myymisessä. 

Lähetä autosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ota yhteyttä chatissa!

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

Voit myös soittaa ammattiostajillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse kello 10–18 numeroissa: 040 549 6100 tai 040 711 9868.


Ostamme autoja kaikilta ja kaikkialta Lahdesta:

Asuitpa sitten isossa kaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi koko Lahden seudulla.


Ostamme kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme koko ajan uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Myy autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki mikä tahansa. 


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille Lahteen?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!